Ansaitse vuokraamalla loma-asuntosi Espanjassa

 • Yli 10 miljoonaa loma-asunnon vuokraajaa käy sivuillamme vuosittain
 • Sivustomme sijoittuu erinomaisesti Googlen hakukoneissa ja sillä on potentiaalia tavoittaa jopa 575 miljoonaa lomamatkailijaa
 • Palvelutakuu - Mikäli et saa yli 20 kyselyä vuodessa, palautamme sinulle rahasi
 • Sivustomme tuottaa yli 400 000 tiedustelua joka vuosi
 • Hinnat vain alkaen 239 euroa + IVA vuodessa*

Ilmoita kohteesta

Tuntematon virhe

Tuntematon virhe
Nimi vaaditaan Puhelinnumero vaaditaan Sähköpostiosoite vaaditaan Väärä sähköpostiosoite Tämä sähköpostiosoite löytyy jo tietojärjestelmästämme

Mitä sisältyy hintaan?

 • Helppokäyttöinen varauskalenteri ja työvälineet verkossa
 • Hintaan sisältyy mainostaminen 13 eri maan sivustoillamme, jotka toimivat englannin, norjan, tanskan, espanjan, ranskan, italian, puolan, saksan, ruotsin, venäjän, portugalin, hollannin ja suomen kielillä
 • Kaikki tiedustelut saapuvat turvallisesti sinulle
 • Ystävällinen puhelin- ja sähköpostituki
 • Tiedustelut lähetetään sinulle myös tekstiviestillä ILMAISEKSI
 • Voit aina halutessasi listata asuntosi myös erikoistarjoukset-osioon ILMAISEKSI
 • Sinulla on mahdollisuus liittää asuntosi uutiskirjeeseemme (tavoittaa 250 000 henkilöä viikoittain)

Tarvitsetko apua?

+34 951 204 435

Mitä omistajat kertovat meistä


Hei Claus
Olen todella vaikuttunut sivustoilta tulleiden tiedustelujen määrästä. Molemmat asuntoni ovat varattu 75 prosenttisesti ja ilmoitan vain teidän sivuillanne. Olen valmis uusimaan ilmoituksen myös ensi vuodelle!
Terveisiä!
Lonni

Paljon kiitos avustanne
Haluan onnitella hienosta työstä.
Minulla on asunto varattuna koko ensi vuodeksi ja ilmoitan asunnostani vain teidän sivustoillanne
Terveisin Jerry

Claus ja Helena,
Haluan kiittää teitä tehokkaasta ja nopeasta avusta koskien tiedusteluja. Sivustoistanne on ollut minulle paljon apua koska saan nyt elantoni vuokratoiminnasta, kiitos siitäkin kuuluu teille. Sivustoitanne on helppo käyttää ja varauksia on helppo tehdä mistä maasta tahansa.
Paljon kiitoksia, taas kerran
Natalie Lozano

Hei Helena,
Kiitos nopeasta vastauksesta. Toivottavasti arviointi tulee pian näkyviin sivuille. Haluan vielä sanoa että Espanja-lom on kaikista käyttämistäni sivustoista parhain ja tehokkain ja suurin osa aina johtaa varauksiin. Olen joskus ottanut vastaan ilmaisia kokeilutarjouksia muilta sivuilta, mutta ne ovat olleet täysin turhia, kun taas teidän sivustonne on jokaisen euron arvoinen. Jatkakaa samalla tavalla myös tulevaisuudessa!
Mary

Hyvä Helena,
halusin kertoa sinulle ja Clausille seuraavan tarinan...
Meillä on yhteensä 4 asuntoa täällä Esteponassa. Viimeisenä hyvänä vuotenamme (2007) saimme 9 varausta teidän sivujenne kautta.
Vuonna 2008, joka ei ollut ihan niin hyvä vuosi, saimme silti 7 varausta, vaikka punta oli heikentynyt paljon euroa vastaan.
Tänä vuonna punta on samalla linjalla euron kanssa (ja suurin osa asiakkaistamme tulee Isosta-Britanniasta) ja vaikka kärsimme pahimmasta kansainvälisestä lamasta sitten vuoden 1930, olemme saaneet 8 varausta ja vielä muutama kuukausi on jäljellä.
Halusin myös sanoa että uudelleensijoittaminen sivustoihinne on meille todella kannattavaa, teiltä tulee todella hyviä asiakkaita.
Kiitos todella paljon.
Terveisin Neville

Hei Claus ja Helena.
Haluaisimme onnitella teitä ja kiittää mainiosta sivustosta ja palvelusta. Tänä kesänä saimme todella paljon tiedusteluja Espanja-loma.fi-sivuilta. Olemme pystyneet vuokraamaan asuntoamme kolme kertaa tämän kesän aikana, joka oli mahtavaa koska kiinnostus oli niin suurta eikä meidän täytynytkään alentaa vuokrahintoja ollenkaan. Saimme myös todella hyviä asiakkaita. Kalusteet ovat kunnossa, mitään ei mennyt rikki eikä mitään valituksia tullut. Suurin osa tiedusteluista tuli tanskalaisilta, norjalaisilta, hollantilaisilta ja ranskalaisilta sivuiltanne, jotka avettiin vähän aikaa sitten. Meille tuli vain yksi asiakas Isosta-Britanniasta, joten näiden uusien maiden sivujen avaaminen tuli ihan oikeaan saumaan. Uusi hallinnointijärjestelmä on myös hyvä ja helppo käyttää. Hienoa työtä. Kiitos jälleen hyvästä palvelusta ja hienosta sivustosta. Tulemme varmasti uusimaan tilauksemme. Ystävällisin terveisin Angela ja Roger, Espanja-loma.fi-nro: 2896.

Hei Claus ja Helena,
Sain juuri uutiskirjeenne, joss luki mitä asiakkaanne ovat teistä sanoneet: "vähemmän tiedusteluja, enemmän varauksia". Tämä ei kyllä päde meidän kohteeseemme: kohdenumero 750:aan. Minulle on tullut tuhansia tiedusteluja ja jo tammikuussa olin jo saanut melkein koko vuoden täyteen.
Viimeisien muutaman vuoden aikana olen saanut paljon tiedusteluja ja varauksia tietyltä saksalaiselta sivulta, mutta jostain syystä tänä vuonna en saanut ensimmäistäkään. Olette hyvin aktiivisia sivustonne optimoinnissa ja se antaa minulle teistä todella positiivisen kuvan.
Sieglinde

Hei
Kiitos joulutervehdyksestä. Halusin kertoa että olen oikein tyytyväinen hyvään palveluun jota yrityksenne tarjoaa asiakkailleen. Käytän kahta eri sivustoa: Holiday Homesia ja Espanja-loma.fi:tä vuokratakseni huvilaani ja niistä 11 varauksesta jota sain viime vuonna, 9 tuli teidän sivustonne kautta.
Hyvää joulua
Jackie Davies

Hei
Halusin kiittää teitä koska sen jälkeen kun liityin Espanja-loman käyttäjäksi viime vuoden 2011 syyskuussa, varaukseni ovat jo lisääntyneet 100%, eli enemmän kuin koskaan aikaisemmin.
Neljässä kuukaudessa sain enemmän varauksia kuin neljässä vuodessa muilla sivustoilla ja haluan siksi kiittää ja toivoa että jatkatte samaa rataa.

Ps. Pidän paljon niistä pienistä parannuksista joita sivulle tulee koko ajan.
Kiitollisena
´David Hudson

Hei Helena ja Klaus,
En voi sanoa muuta kuin kiitos! Me rekisteröidyimme Spain-Holiday.com-sivuille joulukuussa 2011, sen jälkeen kun olimme pitkään miettineet avaisimmeko itse omat internet-sivut asunnollemme, vai etsisimmekö jonkun sivun joka voisi auttaa meitä vuokraamaan loma-asuntomme Espanjassa.
Tämä vuosi on ollut meille todella hyvä kiitos teidän ammattitaitoisesti tehtyjen sivujenne. Muutama päivä liittymisen jälkeen saimme paljon tiedusteluja, joista moni johti varaukseen. Itse asiassa, suurin osa heinä- ja elokuun viikoista oli jo maaliskuussa varattuja!
Me emme varmasti epäröi jatkaa sivustojenne kanssa seuraavanakin vuonna, ja kaikki kiitos kuuluu myös hienolle henkilöstöllenne ja organisaatiollenne!
Hienoa työtä.
Terveisin
David ja Jackie Wood
X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja voit voittaa 750 euroa seuraavaa Espanjan lomaasi varten. Valitse 7500 loma-asunnon joukosta.

 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!