Käyttö- ja sopimusehdot

www.espanja-loma.fi (jälkeenpäin käytetään nimitystä “Tämä sivusto”) on osa Spain holiday Online Rentals S.L.-yritystä (jälkeenpäin käytetään nimitystä “Spain-Holiday”) joka on Malagaan, Espanjaan rekisteröity yritys. Yrityksen espanjalainen y-tunnus on: ES-B92802479.

Laillinen toimivalta

Nämä yleiset käyttö- ja sopimusehdot pohjautuvat Espanjan sopimuslakiin ja "Tämän sivuston" käyttäjät ja ilmoittajat hyväksyvät Espanjassa, Malagassa toimivan oikeusistuimen ainoaksi toimivaltaiseksi istuimeksi riitatilanteissa.

"Tätä sivustoa" ei tule käyttää minkäänlaiseen laittomaan tarkoitukseen tai sellaiseen tarkoitukseen, joka on näissä yleisissä sopimusehdoissa tai toimintaan sovellettavassa laissa tai säännöissä kielletty.

Napsauta tästä lukeaksesi -> Yleiset käyttö- ja sopimusehdot "Tämän sivuston käyttäjille"

Napsauta tästä lukeaksesi -> Yleiset käyttö- ja sopimusehdot Espanja-loma.fi-sivuston ilmoittajille

Yleiset käyttö- ja sopimusehdot "Tämä sivuston käyttäjille"

1. Henkilökohtainen käyttö

"Tätä sivustoa" voi käyttää vain tietojen selaamiseen tai tiedustelujen lähettämiseen koskien ilmoitettuja vuokrakiinteistöjä. Lomailijoita ei veloiteta sivun käytöstä ja "Tätä sivustoa" voidaan käyttää vain yhteyskanavana kiinteistöjen omistajiin mahdollisissa loma-asunnon vuokraustilanteissa. "Tämän sivuston" käyttäminen mihinkään muuhun kuin loma-asunnon etsimiseen tai varaamiseen on ehdottomasti kielletty. Kun lähetät tiedustelun "Tämän sivuston" kautta, sähköpostisi tullaan tallentamaan järjestelmäämme ja tulemme lähettämään sinulle ainakin yhden sähköpostiviestin vuodessa kaupallisessa tarkoituksessa. Voit aina halutessasi sulkea tilisi ja sähköpostiosoitteesi poistetaan tietojärjestelmästämme.

2. Kiinteistöjen ja omistajien tietojen virheettömyys

"Spain-Holiday" ei voi taata "Tämän sivuston" hintojen, kuvien tai muiden tietojen paikkansapitävyyttä. Kiinteistöjen tiedot, hinnat, varaaminen ja kuvat ovat kiinteistön omistajan tai isännöitsijän omalla vastuulla. "Spain-Holiday" ei tarkista hintoja tai ilmoituksen tietojen paikkaansapitävyyttä, joten vuokraajien tulee itse ottaa selvää tietojen todenmukaisuudesta. "Spain-Holiday" ei vastaa virheistä, epäkohdista, harhaanjohtavista kuvista, hinnoista tai vaatimuksista joita kiinteistöjen omistajat tai isännöitsijät ilmoittavat "Tällä sivustolla".

3. Velvollisuudet

"Tämän sivuston" käyttäminen osoittaa että vapautat "Espanja-loma.fi:n" kaikesta menetyksestä ja vahingosta jotka ovat yhteyksissä petoksiin, sopimusrikkomuksiin tai sinun laillisiin velvoitteisiisi tai "Tämän sivuston" käyttöön. "Spain-Holidayta" ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta jota koet käyttäessäsi "Tätä sivustoa". Tämän vuoksi "Spain-Holiday" ei ole velvoitettu tarjoamaan minkäänlaista korvausta minkäänlaisesta kokemastasi vahingosta vuokratessasi kiinteistön "Tämän sivuston" ilmoittajalta.

4. Tekijänoikeus

"Tämän sivuston" sisältö ja ohjelmistot ovat suojattu tekijänoikeuslailla. Sisältöä ei saa käyttää tai kopioida muuta kuin henkilökohtaista käyttöä varten ilman sitä edeltävää kirjallista hyväksyntää "Espanja-lomalta" tai muulta organisaatiolta joka julkaisee tietoja "Tällä sivustolla".

Käyttö- ja sopimusehdot ilmoittajille "Espanja-loma.fi-sivuilla"

5. Tekijänoikeus

Ilmoittaja takaa että hän omistaa Espanja-loma.fi-sivuille lisäämien kuva- ja tekstimateriaalien käyttöoikeudet tai on saanut materiaalin omistajalta luvan myöntää "Spain-Holidaylle" oikeuden käyttää materiaalia. Ilmoittaja myöntää "Spain-Holidaylle" jatkuvan, maksuttoman oikeuden käyttää materiaalia mainostarkoituksiin. Ilmoittaja vapauttaa "Spain-Holidayn" ehdoitta kaikista maksu-, menetys- ja muista vastuista (sisältäen oikeudellisen avustamisen kustannukset), joita "Spain-Holiday" voi kohdata missä tahansa tekijänoikeusrikkomustapauksessa koskien materiaalia. Ilmoittaja ymmärtää että kaikki "Tällä sivustolla" olevaa kuva- ja tekstimateriaalia ei voida kopioida ilman tekijänoikeuksien hallitsijan lupaa.

6. Suunnittelu ja taitto

"Spain-Holidayta" ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta koskien ilmoittajan lisäämien kuvien ja tekstien suunnittelua ja taittoa. "Spain-Holiday" pidättää oikeuden asettaa ilmoituksen lopullisen taiton, sisältäen oikeuden muokata tekstiä tai parantaa ilmoitusta ja kuvia. "Spain-Holiday" pidättää myös oikeuden parantaa ja muokata tekstitietoa joka tallentuu ilmoittajan verkkotietoihin.

7. Vastuut

Jos ilmoittaja joutuu petoksen kohteeksi, "Spain-Holidaytä" ei voida pitää siitä vastuullisena osapuolena. "Spain-Holiday" ei takaa että toiminnot tällä sivulla tapahtuvat ongelmitta tai virheettömästi. "Spain-Holidaytä" ei voida pitää vastuussa ilmoittajalle sattuneesta vilpillisestä, välineellisestä tai epäsuorasta vahingosta, sisältäen ilmoittajan menetetyt tulot ja tuotevastuun.<br/>Ilmoittaja on vastuussa kaikesta vuokraajalle kohdistuvasta menetyksestä mikäli ilmoittajan sähköpostitiliä väärinkäytetään, myös siinä tapauksessa mikäli tili hakkeroidaan tai se joutuu muun väärinkäytön kohteeksi. Ilmoittaja hyväksyy että hän korvaa vuokraajalle koko menetetyn summan tai tarjota samanlaisen vuokrakohteen samoilla vuokraehdoilla korvaukseksi.

8. Useampien asuntojen ilmoittaminen

Ilmoitus kohteesta "Tällä sivustolla" sisältää vain yhden kiinteistön ilmoituksen, ei monen eri kiinteistön ilmoituksen eikä sitä voi käyttää edustamaan esimerkkiä alueen muista vuokra-asunnoista. Vain yhtä kohdetta saa mainostaa ilmoituksessa, ellei julkaisua edeltävää lupaa ole annettu. "Spain-Holiday" varaa oikeuden

9. Ilmoituksen poistaminen

Jos "Spain-Holiday" vastaanottaa valituksia sivuston käyttäjiltä koskien harhaanjohtavaa ilmoitusta kohteesta tai kohteen ympäristöstä tai jos "Spain-Holiday" vastaanottaa jatkuvasti valituksia jonkun kohteen omistajasta, meillä on mahdollisuus poistaa ilmoitus ja jäädyttää ilmoittajan tili ilman erillistä ilmoitusta ja pidättää ilmoituksesta suoritettu maksu. Jos ilmoittaja yrittää lisätä epäasiallista materiaalia järjestelmään tai toistuvasti väärinkäyttää järjestelmää, "Spain-Holidaylla" on oikeus hylätä ilmoitus ja "Spain-Holiday" ei myöskään vastaa hylkäämisestä johtuvista kuluista. Ilmoittajat voivat poistaa ilmoituksensa "Tältä sivustolta" ennen tilauskauden päättymistä, ja se poistetaan heti kun virallinen ilmoitus (sisältäen omistajatunnuksen tai kohteen tunnuksen ja salasanan) ilmoituksen omistajalta on vastaanotettu. Valitettavasti mitään ei ennenaikaisesta poistamisesta kuitenkaan voida korvata.

10. Yhteys

Ylläpitääkseen jatkuvaa korkeaa palvelun tasoa, "Tämä sivusto" edellyttää että kaikki ilmoittajat ovat aina valmiita vastaamaan tiedusteluihin puhelimella tai sähköpostitse. Mikäli ilmoittaja estyy vastaamasta tiedusteluihin enemmän kuin yhden viikon ajalta, pyydämme heitä jättämään puhelinvastaajaan ilmoituksen poissaolostaan tai asettamaan poissaoloviestin sähköpostiinsa. Mikäli kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole mahdollinen, pyydämme ilmoittajia ilmoittamaan tästä meille, jotta voimme jäädyttää ilmoituksen sovituksi ajanjaksoksi. Varaamme oikeuden jäädyttää ilmoitus, jonka ilmoittaja on tavoittamattomissa enemmän kuin yhden viikon ajan. Lähetämme näissä tapauksissa puhelimitse ja sähköpostitse ilmoittajalle viestin, johon vastaamalla hän voi aktivoida ilmoituksen palattuaan. Pyydämme huomioimaan että tarjoamme tekstiviestipalvelun ilmoittajien käyttöön mikäli he eivät voi vastata tiedusteluihin sähköpostitse.

11. Ulkoiset linkit

Linkit ilmoituksesta toiselle sivustolle tai muu sähköpostiosoite kuin Espanja-loma.fi-sivuilla ilmoitettu hyväksytään vain jos sivustolla tai blogissa on linkki takaisin Espanja-loma.fi-sivustolle. Jos ilmoittaja lisää linkin tai sähköpostiosoitteen ilman suostumusta, tai lisää linkit tai osoitteet uudelleen sen jälkeen kun ne ovat poistettu tai poistaa sovitut linkit jotka palaavat Espanja-loma.fi-sivuille, voimme poistaa ilmoituksen ilman korvausta.

12. Maksukäytäntö

Maksu tulee tehdä samana päivänä kun uusi kohde on rekisteröity "Tälle sivustolle". Luotto- tai pankkikortilla suoritetut verkkomaksut tapahtuvat WorldPayn kautta. Luottokortilla maksaessa tiedot lähetetään turvallisesti SSL-verkkosuojattua yhteyttä käyttäen. Mikäli ilmoittaja ei voi maksaa kortilla, pankkisiirrot hyväksytään myöskin, vaikkakin tämä ratkaisu on kalliimpi ja hitaampi vaihtoehto. Maksutiedot löytyvät aina tililtäsi kohdasta "Maksu". Kun ilmoitus on vanhentumassa, sen ilmoittajalle lähetetään viesti.

13. Hyvityskäytäntö

"Spain-Holiday" tarjoaa toimivan työkalun mainostamiseen, ei siis mitään tiettyä tuotetta. Ilmaiskokeiluja ei tarjota, emmekä tarjoa hyvityksiä tai korvauksia ilmoituksista jotka ovat vanhentuneet tai voimassa.

14. Hintojen ja sopimusehtojen muutokset

"Spain-Holiday" varaa oikeuden muuttaa hintoja ja sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Hintojen muutokset tulevat voimaan heti uusille ilmoittajille sekä myöhemmin ilmoituksiaan uusiville asiakkaille. Pyydämme olemaan yhteydessä mikäli haluatte ilmoittaa suuria määriä kohteita.

15. Asiakirjat

"Spain-Holiday" edellyttää että kaikki kiinteistöjen omistajat esittävät todistuksen kiinteistön omistajuudesta kauppakirjalla, sähkölaskulla tai vastaavalla dokumentilla.

16. Laillista vuokratoimintasi Espanjassa

Jos vuokraat asuntoasi lyhytaikaisesti, Espanjan viranomaiset nykyisin edellyttävät että rekisteröidyt lyhytaikaiseksi vuokranantajaksi. Jokaisella kunnalla on erilaiset käytännöt rekisteröitymistä varten ja suosittelemme niiden noudattamista jotta toiminta olisi laillista.
Katalonian alueella sijaitsevien asuntojen vuokraajat voivat lukea nämä ohjeet.

X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja voit voittaa 750 euroa seuraavaa Espanjan lomaasi varten. Valitse 7500 loma-asunnon joukosta.

 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!