Palautteet

Mitä muut asunnonomistajat sanovat ilmoittamisesta Espanja-loma.fi-sivuilla

Markkinoilta löytyy niin paljon yrityksiä jotka tarjoavat loma-asunnon ilmoitustilaa Espanjassa, mutta vain muutama heistä onnistuvat lähettämään omistajille hyviä ja luotettavia asiakkaita. Alla näet muutaman vastaanottamamme positiivisen palautteen asunnonomistajilta jotka ilmoittavat sivuillamme.

Tyytyväiset asiakkaat

Hyvä Espanja-loma.fi
Ero teidän ja muiden loma-asunnonvuokraussivustojen välillä on se, että kaikki väittävät olevansa paras sivusto, ja te olette sitä ihan aidosti. Jatkakaa samaa rataa ja teillä tulee olemaan enemmänkin yhtä tyytyväisiä asiakkaita kuin minä. Terveisin Marianne
Kiitos uutiskirjeestä!
Haluaisin kertoa että minulla on nyt 19 varattua viikkoa ja niistä 17 on tullut teidän sivustojenne kautta. Olen oikein tyytyväinen. Viime vuonna minulle tuli teidän kauttanne vain 4 varausta, koska rekisteröidyin vasta huhtikuun lopulla, mutta tänä vuonna tiedusteluja on tullut todella paljon. Ystävällisin terveisin Jane
Hei Claus,
ihan vain halusin kertoa että olen vastaanottanut monta tiedustelua ja minulla on jo kaksi varausta jotka tulivat sivustoiltanne. Kiitollisin terveisin Angela
Hei Helena,
olen ollut niin kiireinen kaikkien sivuston kautta tulleiden tiedustelujen kanssa että en ole ehtinyt kiittää ja tarkistaa viestiä jossa ehdotit muutamaa lisätoimenpidettä sivulleni.
Hei Claus!
Kiitos paljon hyvästä e-kirjeestäsi.
Pidän sivustosta todella paljon sen takia että voin itse muokata sitä ja muutokset näkyvät sivuilla heti. Hienoa työtä!
Terveisin Cecile
Claus,
halusin kiittää sinua, koska minun vuokravälittäjäni ei saa mitään aikaiseksi ja minulla on loma-asunnostani asuntolaina maksamatta, sinun sivustosi on auttanut minua paljon tänä vuonna vuokraamaan asuntoani.
Don
Hei!
Vuokravaraukseni Marbellan asuntoomme ovat lisääntyneet todella paljon sen jälkeen kun rekisteröidyin Espanja-loma.fi-sivuille ilmoittajaksi. Olen todella kiitollinen ja toivon että pidätte laadukasta palvelua yllä, alalla on paljon huonojakin välittäjiä.
Terveisin Marianne
Hei Claus!
Kiitos viestistäsi. Täytyy sanoa että olemme olleet todella tyytyväisiä tiedustelujen määrään ja haluaisimmekin nyt vuokrata juuri ostamaamme toista asuntoa sivuillanne.
Parhain terveisin, Claire
Claus,
halusin vain nopeasti kertoa että 6 kuukauden ilmoittamisen jälkeen olemme saaneet teiltä paljon enemmän tiedusteluja kuin muilta sivuilta joilla olemme ilmoittaneet asunnostamme. Toiset sivut ilmoittavat asuntoja maailman ympäri ja siksi teidän sivunne ovat kohdistettu paremmin asiakkaille. Kiittäen Jon
Claus,
yli 90 prosenttia kaikista tiedusteluista tuli teidän sivustojenne kautta. Loput 10 prosenttia tuli 5:ltä muulta sivustolta.
Mick
Hei vaan Claus,
jos kertoisin kuinka tyytyväinen olen sivuistoihinne, punastuisit ja toppuuttelisit, mutta kaipa parhaiten annan palautetta sanoen että sivusto on oikein hyvä ja olen oikein tyytyväinen palveluunne.
Jatkakaa samalla lailla työtä.
David
Espanja-loma.fi
Jos joskus tarvitsette suosituksia tai jotain voin oikeasti kertoa että olette paras loma-asuntojen välittäjä ihan kaikessa. Sivut lataavat nopeasti, kaikki on helppoa löytää ja saan tiedusteluja asiakkailta. Olette ymmärtäneet mitä etsin, ettekä ole laajentuneet niin massiivisiksi kuin muut sivustot, jotka ovat niin huonolaatuisia jo.
Alan
Hyvä Claus
Paljon kiitoksia uutiskirjeestä, siitä oli paljon apua. Kiitän sinua hienoista sivustoista joka on paras sivusto erityisesti Googlen hakutuloksissa. Tiedän koska olen kokeillut monta kertaa, minä käytän muutamaa työkalua. Espanja-loma.fi on niissä aina kärkisijoilla.
Minulla on oma sivusto ja olen yrittänyt koko ajan nostaa sen sijoitusta hakukoneissa, mutten ole oikein siinä onnistunut. Olen myös lukenut ja opiskellut tätä asiaa aika paljon jotta voisin paremmin onnistua. Teette todella hienoa työtä myös sillä puolella ja olette onnistuneet listautumaan korkealle Googlessa. Tulen varmasti jatkamaan ilmoituksen voimassaoloaikaa ensi vuodelle.
Steve
Hei Claus
Olen todella vaikuttunut sivustoilta tulleiden tiedustelujen määrästä. Molemmat asuntoni ovat varattu 75 prosenttisesti ja ilmoitan vain teidän sivuillanne. Olen valmis uusimaan ilmoituksen myös ensi vuodelle!
Terveisiä!
Lonni
Hei Claus,
Tänään saimme sadannen tiedustelun sivustoiltanne ja olemme saavuttaneet melkein 5500 klikkausta. Aloitimme Espanja-loma.fi-sivuilla toukokuun 11. päivä 2003. Olemme todellakin tyytyväisiä näihin tilastoihin ja olemme pystyneet pitämään asuntomme varattuna melkein koko vuoden.
Olette todellakin järjestäneet toimintanne hyvin ja on mukava tehdä yhteistyötä kanssanne.
Kiitollisena avustanne asuntomme vuokraamisessa,
Ystävällisin terveisin, Frank H.
Hei ystävät
Ajattelin kertoa teille kuinka tyytyväisiä olemme siihen miten hyvin sivustonne toimii: tiedustelujen määrä (ja varausten!)jonka saamme englantilaisilta ja tanskalaisilta, helppokäyttöinen kalenteri ja tekstiviestipalvelu... ja kaiken kaikkiaan muutosten tekeminen sivuilla on todella helppoa. Me ilmoitamme myös toisella sivustolla emmekä ole vielä saaneet ensimmäistäkään varausta (ja vain muutaman tiedustelun), ilmoitustamme on muuteltu huonompaan suuntaan... lista jatkuu!
Teillä on hieno sivusto!
Kiitos!
Colleen
Espanja-loma.fi-sivuston tukipalvelu
Ajattelimme että teitä kiinnostaisi tietää että olemme kiitollisia tarjoamastanne palvelusta ja mielellämme uusimme ilmoituksemme. Järjestelmää on helppo käyttää ja monitoroida ja pidämme erityisesti siitä että vastaanotamme heti asiakkaan puhelinnumeron. Meistä henkilökohtainen kontakti asiakkaaseen on tärkeää ja soitamme usein itse potentiaalisille asiakkaille kertoaksemme asunnostamme, vaikka olemmekin jo vastanneet heidän sähköpostiviestiinsä.
Olemme olleet kovin tyytyväisiä asiakkaisiimme joita olemme saaneet teidän kauttanne ja ja ovat myöskin uusineet varauksia! Olette tervetulleita käyttämään palautettamme sivuillamme, jos haluatte!
Lämpimin terveisin, Tony ja Judith
Hei Claus
Tottakai uusin ilmoitukseni. Kiitos kun jatkatte tätä mainiota palvelua. Ja olen iloinen ettet muuttanut sivustoa niin ettei sinne saisi itse laittaa kuvia jne. Järjestelmä on helppo ja nopea käyttää, ja se toimii. Olette parhaita.
Wendy
Paljon kiitos avustanne
Haluan onnitella hienosta työstä.
Minulla on asunto varattuna koko ensi vuodeksi ja ilmoitan asunnostani vain teidän sivustoillanne
Terveisin Jerry
Hei Claus
Wendy tässä taas. Halusin vielä sanoa sinulle ja Helenille suuren kiitoksen. Tämä vuosi on lähtenyt lennolla käyntiin ja teiltä tulee minulle kaikista eniten tiedusteluja.
Claus, toivottavasti sinua ei koskaan saada houkuteltua muuttamaan sivuja monimutkaisemmiksi. Yksi sivusto jota käytin juuri muutti niitä ja kaikki kestää niin pitkään nyt kun moni asia on automatisoitu ja kentät pitää täyttää juuri järjestelmän haluamalla tavalla.
Joka tapauksessa, ajattelin kertoa että tutkiskelen paljon sivujen tuottavuutta ja teidän sivustonne on kaikista kannattavin minulle. Holiday rentals on monta kertaa jo lähettänyt minulle viestejä pyytääkseen minua liittymään heidän listoilleen. Viime vuonna he tarjosivat 100% palautusta mikäli en olisi tyytyväinen heidän palveluihinsa. Jotenka kokeilin. Nyt uusintaan on kaksi viikkoa aikaa ja toivon että he todellakin maksavat minulle takaisin koska kun yritin poistaa ilmoitusta, he sanoivat että en saisi poistaa sitä ennen uusinta-ajankohtaa!! En ymmärrä miksi en ole saanut yhtään ainoaa tiedustelua viime marraskuun jälkeen -- ja heillä on aika hyvät sijoitukset Googlessa. Ja saan muilta sivuilta jossa mainostan teidän lisäksi paljon tiedusteluja. Onnea ensi vuodelle ja kiitos vielä kerran.
Claus ja Helena,
Haluan kiittää teitä tehokkaasta ja nopeasta avusta koskien tiedusteluja. Sivustoistanne on ollut minulle paljon apua koska saan nyt elantoni vuokratoiminnasta, kiitos siitäkin kuuluu teille. Sivustoitanne on helppo käyttää ja varauksia on helppo tehdä mistä maasta tahansa.
Paljon kiitoksia, taas kerran
Natalie Lozano
Hei Claus ja Helena
Täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen ilmoitukseni saamiin tiedusteluihin sivuiltanne. Ilmoitan asunnostani muutamalla toisella sivulla (rehellisesti sanoen pidän enemmän heidän hakutoiminnosta ja ilmoituksen suunnittelusta) mutta teidän sivuiltanne tulee kaikista eniten tiedusteluja, ja sehän on tietenkin tärkeintä! Niistä 39 tiedustelusta jota sain tänä vuonna, 16 johti varauksen tekemiseen. Ja olisin varmasti saanut enemmänkin varauksia, jos asunto ei olisi ollut niin varattu. Olen varsinkin tyytyväinen että tiedusteluja tuli "ei englantilaisilta". Saimme tiedusteluja ja varauksia USA:stä, Kanadasta, Tanskasta, Hollannista ja Norjasta.
Kiitos paljon, toivottavasti vuosi 2007 on yhtä menestyksellinen
Hei Claus,
lähetin sinulle tänään shekin postissa (90 puntaa), joka kattaa ilmoituksen uusimisen ensi kaudelle. Sivustonne on tuonut minulle paljon tiedusteluja ja n. 75 % varauksista on tullut teidän kauttanne. Ullakkohuoneistoani mainostetaan monella eri sivustolla mutta monelta ei edes tule tiedusteluja, joten en ole uusimassa ilmoitusta näiden sivustojen kanssa ollenkaan.
Paljon kiitos kaikesta tuesta.
Patricia Hughes
Hei Claus ja Helena,
teidän sivustonne on ollut kaikista kuudesta käyttämästämme sivusta tuottavin ja meillä on koko ajan enemmän ja enemmän tiedusteluja ja varauksia Skandinaviasta ja Hollannista Espanja-loma.fi:n kautta.
Kiitos paljon ja toivotamme teille kaikkea hyvää tänä Jouluna ja menestyksellistä uutta vuotta
Ystävällisin terveisin, Peter ja Hazel
Hei Claus ja Helena,
Haluaisin onnitella teitä ja sanoa kuinka poikkeuksellisen hyvää työtä te teette!! Asunto jota vuokraan kuului aikoinaan äidilleni. Olen varmasti viimeinen henkilö jolle asunnon vuokraus olisi tullut osoittaa, koska asun niin kaukana. En olisi onnistunut siinä ilman teitä. Kun menin viime vuonna Espanjaan, etsin vaikka kuinka kauan hyvää sivustoa millä olisin voinut vuokrata asuntoa. Kaikista sivustoista teidän sivustonne oli kaikista parhaimman oloinen ja se näytti helppokäyttöiseltä. Huomasin miten helposti ihmiset löysivät sivuilta sen mitä hakivat. Muut sivustot ovat niin monimutkaisia, niitä pitää oikein opiskella ymmärtääkseen miten ne toimii ja missä on mikäkin. Se oli kaikista suurin huoleni, koska vaikka Googlen avainsanatemppu olisikin suunniteltu hyvin, se ei auta jos sivustoja on vaikea käyttää.
Olen todella sitä mieltä että sivustonne on vain paras!!
Kiitos todella paljon!!
Ystävällisesti, Janina
Kiitos Helena,
Olen kirjoittanut Lisalle vahvistaakseni varauksen. Sivustonne todellakin on suosittu. Me ilmoitamme asuntoamme kolmella sivustolla ja teiltä saapuu kaikista eniten tiedusteluja ja varauksia. Hienoa työtä.
Kiitos, Tim
Hyvä Claus,
Kiitos kun muistutit ilmoituksen uusimisesta, ja halusin kertoa että olen todella tyytyväinen palveluunne ja erityisesti tiedustelujen määrään joita saan sivujenne kautta. Melkein 80 prosenttia niistä on johtanut varaukseen ja siitä johtuen ilmoitukseni pitäminen voimassa tuo sijoitukselleni oikein hienon katteen. Minun asuntoni mainostamiseen teidän sivustonne on yksinkertaisesti paras.
Kiitos paljon, Angela
Hyvä Helena,
En voi kiittää sinua tarpeeksi avustasi ja tuestasi, olen todella kiitollinen. Olen iloinen että pidät talostamme. Me asumme kaukana ja valitettavasti emme voi käydä siellä usein, mutta paikka on oikein hieno perhelomaa varten. Lähetämme teille maksun pikimmiten ja koska olemme saaneet teiltä loistavaa palvelua, annamme teille mielellään luvan käyttää tätä positiivista palautetta sivuillanne.
Ystävällisin terveisin,
Adele
Hei Helena,
Halusin vain kehua sivustojanne, ne ovat tosi kivat. Liityin sivuille 3 kuukautta sitten, ja sain jo 27 päivää varauksia. Minun siskoni liittyi jälkeenpäin ja hänellä on jo 10 päivää varauksia.
Kiitos hienoista sivuista, Gitte
Hyvä Helena,
kirjoitan tämän ilmaistakseni tyytyväisyyteni siitä että liityin sivustoonne. Ystäväni joka vuokrasi sivuiltanne suositteli niitä minulle, tämä vuosi on ensimmäinen vuoteni teidän kanssanne. Samaan aikaan liityin kolmelle muulle sivustolle. Ainoastaan teidän sivuiltanne on tullut tiedusteluja ja varauksia. Siksi sanoisin teille PALJON KIITOKSIA, jatkakaa samalla lailla työtä ja minä jatkan vain teidän asiakkaana ensi vuonna..
Ystävällisin terveisin
Diane
Hei Helena
Haluan kiittää erinomaisesta palvelusta viime vuosien aikana, toivon yhtä menestyksellistä ensi vuotta. Tiedoksenne, että Espanja-loma.fi-sivu on tuottanut minulle 75 % kaikista varauksistani. Olen erittäin tyytyväinen.
Jonathan
Hei Helena,
täytyy sanoa että ole oikein mielissäni tiedustelujen ja varausten määrästä joita olen saanut espanja-loma.fi-sivujen kautta. Tein viime hetken päätöksen vuokrata huvilani kesällä ja olin todella yllättynyt miten nopeasti se varattiin. Lisäksi teiltä saa aina erinomaista asiakaspalvelua jos sitä on vailla. Jatkakaa samalla lailla, suosittelen sivustoanne myös ystävilleni joilla on kiinteistöjä.
Elisabeth Campbell
Hei Claus & Helena,
me olemme ilmoittaneet teidän sivustoillanne nyt vuosien ajan, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Tänä vuonna teimme päinvastoin, päädyimme vuokraamaan asunnon läheltä Valenciaa. Meitä oli vastassa ihana emäntä Val Scott. Halusin antaa hänestä positiivista palautetta mutten tiennyt miten. Jatkakaa samalla mallilla vastaisuudessakin. Emlyn
Hei Helena
Kiitos viestistäsi.Olen oikein tyytyväinen erinomaiseen palveluunne, en vieläkään ihan käsitä miten te onnistutte antamaan niin henkilökohtaista palvelua kun teillä on niin suosittu ja suuri sivusto. Te peittoatte muut sivustot mennen tullen palvelussa ja tuottavuudessa!
Hyvä Helena,
halusin kertoa sinulle ja Clausille seuraavan tarinan...
Meillä on yhteensä 4 asuntoa täällä Esteponassa. Viimeisenä hyvänä vuotenamme (2007) saimme 9 varausta teidän sivujenne kautta.
Vuonna 2008, joka ei ollut ihan niin hyvä vuosi, saimme silti 7 varausta, vaikka punta oli heikentynyt paljon euroa vastaan.
Tänä vuonna punta on samalla linjalla euron kanssa (ja suurin osa asiakkaistamme tulee Isosta-Britanniasta) ja vaikka kärsimme pahimmasta kansainvälisestä lamasta sitten vuoden 1930, olemme saaneet 8 varausta ja vielä muutama kuukausi on jäljellä.
Halusin myös sanoa että uudelleensijoittaminen sivustoihinne on meille todella kannattavaa, teiltä tulee todella hyviä asiakkaita.
Kiitos todella paljon.
Terveisin Neville
Hyvä tukipalvelu
Halusin sanoa että olemme oikein tyytyväisiä tähän sivustoon, 95 prosenttia kaikista varauksista tuli teidän kauttanne (käytimme 3:a muuta sivustoa, mutta emme jatka enää heidän kanssaan) ja mieheni käyttää sivustoa toisen asunnon vuokraukseen, joka on myös tuottanut paljon enemmän varauksia kuin edellinen sivusto jota käytimme.
Parhain terveisin, Maria
Hyvä Helena,
Haluaisin kertoa kuinka ilmoinen olen siitä kuinka paljon tiedusteluja on tullut Espanja-loma.fi-sivuilta, ja kuinka moni niistä on johtanut varaukseen. Ilmoitan asunnostani muulla suositulla sivustollakin, mutta teidän tiedustelut johtavat parhaiten varauksiin.
Hei Helena,
Olen juuri uusinut ilmoitukseni toiselle vuodelle espanjalaisella luottokortillani. Haluaisin kiittää sinua ja tiimiäsi kaikesta avusta viime vuonna ja kertoa myös kuinka tyytyväinen olen vierailijoiden määrään sivuillani ja myös varauksiin. Tämä on ollut paras vuoteni neljään vuoteen, ajatella, keskellä lama-aikaa! Hienoa työtä Espanja-loma.fi!
Hei Claus ja Helena.
Haluaisimme onnitella teitä ja kiittää mainiosta sivustosta ja palvelusta. Tänä kesänä saimme todella paljon tiedusteluja Espanja-loma.fi-sivuilta. Olemme pystyneet vuokraamaan asuntoamme kolme kertaa tämän kesän aikana, joka oli mahtavaa koska kiinnostus oli niin suurta eikä meidän täytynytkään alentaa vuokrahintoja ollenkaan. Saimme myös todella hyviä asiakkaita. Kalusteet ovat kunnossa, mitään ei mennyt rikki eikä mitään valituksia tullut. Suurin osa tiedusteluista tuli tanskalaisilta, norjalaisilta, hollantilaisilta ja ranskalaisilta sivuiltanne, jotka avettiin vähän aikaa sitten. Meille tuli vain yksi asiakas Isosta-Britanniasta, joten näiden uusien maiden sivujen avaaminen tuli ihan oikeaan saumaan. Uusi hallinnointijärjestelmä on myös hyvä ja helppo käyttää. Hienoa työtä. Kiitos jälleen hyvästä palvelusta ja hienosta sivustosta. Tulemme varmasti uusimaan tilauksemme. Ystävällisin terveisin Angela ja Roger, Espanja-loma.fi-nro: 2896.
Hyvä Claus,
Suoritin hetki sitten uusintamaksun seuraavalle kaudelle. Mainostan kohdettani erilaisissa verkkosivustoissa ja monen vuoden kokemuksella täytyy sanoa että Espanja-loma.fi tuo parhaimmat tulokset! Espanja-loma.fi tuottaa meille ainakin 10 varausta vuodessa, vain yhden ilmoituksen perusteella! Ilmoituksen julkaiseminen todellakin oli hyvä sijoitus. Luulen että piakkoin julkaisen toisen ilmoituksen teidän sivuillanne.
Parhain terveisin, Karin
Hei Claus ja Helena,
Olemme uusineet tilauksemme seuraavalle vuodelle ja mielellämme maksamme myös uuden, hieman korotetun vuosimaksun. Olemme kovin tyytyväisiä sivustoon ja varauksien saaminen on kovin helppoa. Jos joskus tarvitsette hyvää suosittelijaa, kerrottehan meille. Teillä on mainiot sivut.
Parhain terveisin, Nancy ja Glen
Hei Helenam
Halusin kertoa kuinka vaikuttunut olen sivuistanne. Rekisteröidyin Espanja-loman asiakkaaksi vuonna 2003 ja sen jälkeen olette suurin harppauksin ottanut menestysaskelia eteenpäin! Rekisteröidyin eilen uudelleen sivustoille sen jälkeen kun henkilökohtaisten ongelmien vuoksi jouin hetkeksi poistamaan ilmoituksen, ja olen jo saanut ensimmäisen tiedustelun ja mahdollisen varauksen tänään :)
Kiittäen, Jane
Hei Claus,
Olen juuri tallentanut maksun seuraavan vuoden ilmoitusta varten. Taas kerran minulla on vuosi takana jonka aikana sain paljon varauksia Espanja-lomalta ja olen kovin tyytyväinen palveluun. Tänä vuonna Espanja-lomalta tuli suurin osa varauksista, vaikka ilmoitan myös muulla sivulla asunnostani. Pitäkää lippu korkealla!
Terveisin Helen Lewis
Hei Claus ja Helena,
Sain juuri uutiskirjeenne, joss luki mitä asiakkaanne ovat teistä sanoneet: "vähemmän tiedusteluja, enemmän varauksia". Tämä ei kyllä päde meidän kohteeseemme: kohdenumero 750:aan. Minulle on tullut tuhansia tiedusteluja ja jo tammikuussa olin jo saanut melkein koko vuoden täyteen.
Viimeisien muutaman vuoden aikana olen saanut paljon tiedusteluja ja varauksia tietyltä saksalaiselta sivulta, mutta jostain syystä tänä vuonna en saanut ensimmäistäkään. Olette hyvin aktiivisia sivustonne optimoinnissa ja se antaa minulle teistä todella positiivisen kuvan.
Sieglinde
Hei Claus ja Helena,
En ole koskaan aikaisemmin ilmoittanut asunnostamme internetissä, pääasiassa koska olin kovin skeptinen korkeaan hintatasoon ja ehtoihin joihin sivustot vaativat myöntymään. Ennen ilmoituksen julkaisemista soitin yritykseenne ja puhuin Clausin kanssa. Puhuimme vuokratoiminnasta ja hän kyseli mitä odotuksia minulla oli. Hänen luotettavuutensa yhdistettynä kohtuulliseen vuosittaiseen maksuun vakuuttivat minut julkaisemaan ilmoitukseni. 18. kesäkuuta klo 8:41 Helena ilmoitti minulle että ilmoitukseni on julkaistu. Samana iltana klo 22:40 sain ensimmäisen tiedusteluni ja siitä tuli 19. kesäkuuta ensimmäinen varaukseni.
Olen vaikuttunut siitä kuinka hieno alku toivottavasti pitkällä ja tuottoisalla yhteistyöllämme oli. Kiitos paljon.
Parhain terveisin
Stuart Prescott
Hyvä Helena,
Kiitos avustasi tänään. Haluaisin myös kertoa sinulle kuinka hieno sivustonne on. Asuntoni oli täysin varattu koko viime vuoden ja ilmoitan vain ja ainoastaan teidän kauttanne, joten kaikki varaukset tulivat Espanja-loma.fi-sivuilta. Kaikki vieraat olivat mukavia, luotettavia ihmisiä jotka pitivät asunnostani huolen. Sen lisäksi sivusto on hyvännäköinen ja helppokäyttöinen, ja olette aina valmiita auttamaan mikäli minulla on kysyttävää. Olen kovin tyytyväinen palveluunne ja varmasti suosittelen Espanja-loma.fi-sivustoa mielellään myös muille asunnonomistajille.
Paljon kiitoksia
Gillian
Hei Claus ja koko henkilökunta,
Olen tänään suorittanut maksun ja toivon että se on teillä pan perillä. Olemme oikein iloisia teidän sivustostanne. Kaikki varauksemme tulivat teidän sivujenne kautta ja siksi uusimmekin tilauksemme vain teidän kanssanne. Olen varma että ensi vuosi on ihan yhtä hyvä kuin viime vuodetkin: joka vuosi saamme vain enemmän ja enemmän varauksia ja tiedusteluja. Henkilökuntanne tekee todella ahkerasti töitä.
Parhain terveisin, Maureen
Hei Helena,
Kiitos nopeasta vastauksesta. Toivottavasti arviointi tulee pian näkyviin sivuille. Haluan vielä sanoa että Espanja-lom on kaikista käyttämistäni sivustoista parhain ja tehokkain ja suurin osa aina johtaa varauksiin. Olen joskus ottanut vastaan ilmaisia kokeilutarjouksia muilta sivuilta, mutta ne ovat olleet täysin turhia, kun taas teidän sivustonne on jokaisen euron arvoinen. Jatkakaa samalla tavalla myös tulevaisuudessa!
Mary
Helena,
Halusin kirjoittaa sinulle ja kiittää sinua oikein hienosta palvelusta. Olen saanut koko kesän täyteen varauksia, joka on tietysti upeaa.
Tämä on meidän kolmas vuosi kanssanne ja olemme aikaisemmin käyttäneet muitakin sivustoja, mutta te olette erittäin ammattitaitoisia, täsmällisiä ja sivustoanne on helppo käyttää.
Kiitos
Christine
Mahtavaa työtä!!
Tämä kaikki on minulle ihan uutta ja te olette tehneet siitä minulle niin helppoa. Sivustonne on todella hyvä ja käyttäjäystävällinen.
En ollut varma tulisiko minun antaa asuntoni hallinnointi jollekin välitysfirmalle vai hallinnoida varauksia itse. Olen niin iloinen että valitsin jälkimmäisen. Ensimmäisen päivän aikana sain jo varauksen ja muutaman viikon sisällä asuntoni oli koko kesäksi varattu.
KIITOS!!!
Fran Duffy
Hei
Kiitos joulutervehdyksestä. Halusin kertoa että olen oikein tyytyväinen hyvään palveluun jota yrityksenne tarjoaa asiakkailleen. Käytän kahta eri sivustoa: Holiday Homesia ja Espanja-loma.fi:tä vuokratakseni huvilaani ja niistä 11 varauksesta jota sain viime vuonna, 9 tuli teidän sivustonne kautta.
Hyvää joulua
Jackie Davies
Hei
Halusin kertoa että teidän sivustonne tuo minulle 35% enemmän varauksia kuin kilpailijanne sivut, sivustonne siis on parempi kuin Owners Direct ja Holiday Lettings!

Huvilan omistajana arvostan kovasti palveluitanne. Alan
Hei
Halusin kiittää teitä koska sen jälkeen kun liityin Espanja-loman käyttäjäksi viime vuoden 2011 syyskuussa, varaukseni ovat jo lisääntyneet 100%, eli enemmän kuin koskaan aikaisemmin.
Neljässä kuukaudessa sain enemmän varauksia kuin neljässä vuodessa muilla sivustoilla ja haluan siksi kiittää ja toivoa että jatkatte samaa rataa.

Ps. Pidän paljon niistä pienistä parannuksista joita sivulle tulee koko ajan.
Kiitollisena
´David Hudson
Hei Helena,
Ilmoituksenne Espanja-loma-sivustolla on todella ihmeellinen. Saimme ensimmäisen varauksemme jo 24 tunnin sisällä, eli olemme ollenkaan sitä liioittelematta: olemme todella tyytyväisiä!!! Onko mitään paikkaa missä voisimme kehua sivustojanne? Haluaisimme julkisesti kiittää ammattitaitoisesta ja tehokkaasta työstänne.
Parhain terveisin, Fabrizio
Hei,
Vaikkakin markkinoilla on paljon erilaisia sivustoja jotka lupaavat vuokrata espanjalaisen loma-asuntosi, vain muutama oikeasti pystyvät siihen... Todella hyviä ja vakavissaan otettavia tiedusteluja tulee vain teiltä. Selattuamme saamianne palautteita muilta asunnon omistajilta, olemme vihdoin löytäneet ratkaisun joka toimii.
Hei, hyvää iltaa.
Halusin kirjoittaa ja kiittää teitä sivustostanne, se todellakin toimii moitteettomasti ja te aina olette niin avuliaita kaikissa vaikeissa tilanteissa. ONNEKSI OLKOON hienon sivuston johdosta!
Hei Helena ja Klaus,
En voi sanoa muuta kuin kiitos! Me rekisteröidyimme Spain-Holiday.com-sivuille joulukuussa 2011, sen jälkeen kun olimme pitkään miettineet avaisimmeko itse omat internet-sivut asunnollemme, vai etsisimmekö jonkun sivun joka voisi auttaa meitä vuokraamaan loma-asuntomme Espanjassa.
Tämä vuosi on ollut meille todella hyvä kiitos teidän ammattitaitoisesti tehtyjen sivujenne. Muutama päivä liittymisen jälkeen saimme paljon tiedusteluja, joista moni johti varaukseen. Itse asiassa, suurin osa heinä- ja elokuun viikoista oli jo maaliskuussa varattuja!
Me emme varmasti epäröi jatkaa sivustojenne kanssa seuraavanakin vuonna, ja kaikki kiitos kuuluu myös hienolle henkilöstöllenne ja organisaatiollenne!
Hienoa työtä.
Terveisin
David ja Jackie Wood
Hei Helena
Halusin vain kiittää avustasi ja tuestasi viimeisen kolmen vuoden aikana.
Terveyssyistä emme enää tulevaisuudessa vuokraa niin paljon Al-Queria-mökkiämme ja tulevaisuudessa tulemme vuokraamaan mökkiä vain yhden Iso-Britannialaisen sivuston välityksellä.
Koska itsekin teen töitä luomalla, optimoimalla ja markkinoimalla loma-asuntojen vuokraajien sivustoja, tulen tulevaisuudessakin suosittelemaan sivustojanne heille, koska tulokset sivustoiltanne ovat olleet todella hyviä aina.
Olen täyttänyt peruutuslomakkeenne verkossa.
Kertokaa myös muille tiimin jäsenille kiitollisuutemme viime vuosista.
Parhain terveisin
Steve ja Wendy Aucock
Paljon kiitoksia Helena.
Täytyy sanoa, että sinä ja yrityksenne jaksavat olla avuliaita! Teiltä tulee myöskin kaikista eniten varauksia, joka on tietenkin vain positiivinen asia!!
Kiitollisin terveisin Polly
Onnellisin Espanja-loman asiakas
Kohteeni(15153) tulokset ovat tehneet minusta Espanja-loman kaikista onnellisimman asiakkaan ja tulen aina suosittelemaan heitä yrityksenä, joka on aina vähän edellä kilpailijoitaan. Jos voin mitenkään auttaa suosittelemalla palveluitanne, ottakaa minuun yhteyttä.
Patrick Meehan

Tämä oli mukava video koska se näytti keitä ovat ne ihmiset jotka työskentelevät Espanja-loma.fi:ssä. Olette ehdottomasti paras loma-asuntojen vuokraussivusto ja paljon kiitoksia myös koko tiimille hienosta palvelusta. Hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2014 teille kaikille :)
J Delaney

Kuuntelin /luin juuri vuokraajan oppaan.
Todella hyvin selitetty.
Jos minä ymmärrän sen, kuka vain ymmärtää sen!
Lähettäkää vain lisää tiedusteluja, kiitos!
Ystävällisin terveisin,
Neville
Estepona
X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja voit voittaa 750 euroa seuraavaa Espanjan lomaasi varten. Valitse 7500 loma-asunnon joukosta.

 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!