Luo menestyvä ilmoitus

Opettele muutama asia ennen kuin ilmoitat loma-asunnostasi, se kannattaa.

Espanja-loma.fi perustettiin vuonna 2002. Vuosien aikana meille on kehittynyt vankka tietotaito-osaaminen, jonka haluamme jakaa asunnonomistajien kanssa auttaaksemme heitä parantamaan vuokratoimintaansa. Useimmat toiminnot ovat hyvin yksinkertaisia, mutta lopputulos vaikuttava.
Katsasta asunnonomistajan usein kysytyt kysymykset ja omaksu hienoja ideoita toimivan ilmoituksen luomiselle.

 1. Luo tili täällä
 2. Kun olet vastaanottanut sähköpostiviestin ja salasanasi, lisää ne kirjautumissivulle
 3. Ota käyttöön kaksivaiheinen todennus käyttäen matkapuhelinnumeroasi. Seuraa sivun ohjeita.
 4. Kirjaudu tilillesi ja luo itsellesi käyttäjäprofiili
 5. Klikkaa kohtaa "Uusi ilmoitus" ja seuraa ohjeita
 6. Kun ilmoituksesi on luotu, sinulta tullaan pyytämään todistusta asunnon omistuksesta
 7. Päivitä varauskalenterisi
 8. Maksa ilmoituksesi klikkaamalla "Maksa" tilisi valikosta

Pidä mielessä että varaaja joutuu luottamaan rahojensa lisäksi myös seuraavan lomamatkansa sinun käsiisi. Tämän vuoksi on tärkeää että kohteen ilmoittaja ymmärtää luoda luotettavan kuvan itsestään varaajalle. Seuraavia neuvoja kannattaa noudattaa yhteydenpidossa varaajiin:

Tiedot, jotka tulisi ilmetä ilmoituksessa:
 • Lisää yhteystiedon koko nimi ilmoitukseen. Tämä voi olla oma nimesi tai yrityksesi nimi. Emme suosittele käyttämään lempinimiä
 • Lisää kuva profiiliisi. Voit ladata kuvan tietokoneeltasi tai linkittää tilisi omaan Facebook-profiiliisi
 • Lisää puhelinnumero ilmoitukseen. Neuvomme varaajia soittamaan omistajille henkilökohtaisesti ja vahvistamaan maksun pankkitiedot
 • Lisää ja päivitä säännöllisesti ilmoituksen varauskalenteri, jotta varaajat näkevät että muut ovat varanneet kohdetta ja milloin
Kun yhteys varaajaan on muodostettu:
 • Lähetä varaajalle varaussopimus, josta käy ilmi varaus-, maksu- ja yhteystiedot. Voit myös käyttää valmista vuokrasopimuspohjaamme
 • Vastaa sähköposteihin nopeasti. Muuten varaaja saattaa muuttaa mielensä ja varata asunnon muuta kautta
 • Muista, että asiallinen ja oleellista tietoa sisältävä yhteydenpito rohkaisee varaajaa ja antaa sinusta luotettavan kuvan

Kirjautuminen Espanja-Loman tilille voi tapahtua kahdessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kirjautumiskenttään lisätään sähköpostisoite ja salasana. Jos olet unohtanut salasanasi, voimme lähettää sen sinulle sähköpostitse. Muista kuitenkin, että viiden virheellisen salasanan syöttämisen jälkeen tilisi jäädytetään 20 minuutiksi, jonka aikana et voi yrittää kirjautua uudelleen. Jokaisella tilillä voi olla vain yksi rekisteröity sähköpostiosoite, jonka vuoksi ei ole myöskään mahdollista pitää kahta eri tiliä samalla sähköpostisosoitteella. Kirjautumisen toisessa vaiheessa sinun täytyy lisätä tyhjään kenttään matkapuhelimeesi lähetetty turvakoodi. Turvakoodi vaaditaan ainoastaan silloin, jos viimeisestä kirjautumisestasi on kulunut 60 päivää tai kirjaudut tilillesi jostain toisesta koneesta. Voit lukea lisää kaksivaiheisesta tunnistautumisesta englannin kielellä täältä:

http://www.spain-holiday.com/rentalbuzz/extra-security-for-owners-login-2-step-verification

Mikäli kohtaat ongelmia kirjautumisessa, voit soittaa asiakastukeemme ratkaisun löytämiseksi.

Upeat kuvat ovat tärkein työkalusi. Haluamme painottaa kuvien laadun tärkeyttä, koska ne ovat tärkein osa asuntosi ilmoitusta. Ota huomioon seuraavat neuvomme kuvien ottamisessa:

 • Ota valokuvat aurinkoisena päivänä, jolloin taivas on sininen
 • Aamuisin ja iltapäivisin aurinko antaa parhaimman valaistuksen kuvillesi
 • Pidä aurinko selkäsi takana kun otat kuvia
 • Valitse paras kuvasi ilmoituksen ensimmäiseksi kuvasi, koska se näkyy ilmoituksessasi ensimmäisenä asiakkaille
 • Kun otat kuvia kohteen sisältä, käytä salamavaloa ja avaa verhot, jotta valaistus olisi riittävä
 • Ota kuvia sisältä, ulkoa ja kohteen ympäristöstä, kuten uima-altaalta, puutarhasta ja läheisiltä rannoilta
 • Jos haluat panostaa valokuviisi, palkkaa ammattikuvaaja ottamaan ne

Ilmoituksen kuvaus täytyy kirjoittaa englannin kielellä, joka on sivustomme pääkieli. Tämän lisäksi voit kirjoittaa ilmoituksesi myös muilla saatavilla olevilla kielillä. Voit kirjoittaa niin paljon kuin haluat, muista kuitenkin kirjoittaa teksti itse, älä kopio sitä muista ilmoituksista www.espanja-loma.fi-sivustolla.

Kannattaa oman loma-asuntosi lisäksi kertoa myös lähellä olevasta alueesta ja sen palveluista. Kirjoita tiivis ja informatiivinen paketti, joka ei kuitenkaan ole liian pitkä.

On tärkeää luoda hyvä ilmoitus, jota ei yksinkertaisesti voi olla lukematta tarkemmin. Meillä on käytössä erilaisia työkaluja, joiden avulla voit parantaa ilmoitustasi. Tässä parhaimmat niistä:

 • KUVAT ovat tärkein työkalusi, opettele siis tarkkaan
 • KÄÄNNÄ ILMOITUKSESI ERI KIELILLE. Järjestelmässämme on mahdollisuus kääntää ilmoitus eri kielille. Kirjaudu tilillesi ja kirjoita se haluamallasi kielellä. Tämä parantaa ilmoituksesi näkyvyyttä myös muissa maissa, joissa sivustomme toimii. Varaajat usein mielellään asioivat henkilön kanssa, joka puhuu heidän omaa kieltään.
 • KALENTERI kannattaa ottaa käyttöön ja sitä tulee myös päivittää uusien varausten mukana. Päivitetty kalenteri on myös luotettavuuden merkki. Kun varaajat näkevät heidän varaamien päivien muuttumisen varatuiksi, he tuntevat olonsa turvallisemmaksi. Joskus saamme ilmoituksia varaajilta, että jonkun ilmoituksen kalenteri näyttää vapaita päiviä, jotka olivatkin osoittautuneet varatuiksi. Näissä tapauksissa saatamme joutua poistamaan kyseisen ilmoituksen näkymisen näiden tiettyjen ajankohtien hakutuloksissa. Ilmoituksen varatut viikot tulee lukita silloin, kun varausmaksu on vastaanotettu. Muista siis pitää kalenterisi ajan tasalla. Voit mýös synkronoida ilmoituksesi kalenterin toisen lomasivuston kalenterin kanssa käyttämällä iCal-työkalua.
 • VIIME HETKEN ERIKOISTARJOUKSET ovat oiva tapa markkinoida lähitulevaisuudessa olevia vapaita viikkoja. Voit asettaa erikoishinnat tilisi hinnat-osioissa.
 • VASTAA NOPEASTI, näin takaat sen että varaaja vuokraa juuri sinun asuntosi. Voit käyttää automaattisia vastauspohjiamme, jolloin vastaaminen on helppoa ja nopeaa.
 • OTA AMMATTIMAINEN OTE ILMOITTAMISEEN. Kun varaaja huomaa, että olet asiallinen, vastaat nopeasti ja annat hänelle tarvittavat tiedot vuokrauksesta, hän luottaa sinuun helpommin.
 • ILMOITUKSEN TEHOKKUUS näkyy tililläsi. Voit sen avulla verrata sen suorituskykyä viime vuosiin ja seurata kuinka monta kertaa se on näkynyt selaajien hakutuloksissa.
 • WIDGETTIEN avulla voit lisätä oman kotisivusi ilmoitukseen. Meillä on käytössä widgettejä kalentereille, kuvaesityksille, hinnoille ja arvioinneille.
 • ARVIOINNIT ovat ilmoituksen tärkeä työkalu. Kun pidät huolen kohteestasi ja sen asiakkaista, saat hyviä arviointeja

Tämä ei ole sallittua. Jokainen ilmoitus on perustettu vain yhtä asuntoa varten ja sen tunnusnumero pysyy aina samana eikä tunnusta voi vaihtaa toiselle asunnolle. Jokaisen loma-asunnon tunnusnumeron alta löytyvät myös sen lupatiedot. Ilmoituksen muuttaminen aiheuttaa myös sen, että arvioinnit kohteesta eivät ole enää todenmukaisia ja mikäli joku on jo varannut nykyisestä kohteesta viikkoja, he eivät enää löytäisi ilmoitusta ennallaan. Tämä aiheuttaisi siis myös luottamuspulaa varaajissa. Jos haluat poistaa ilmoituksen tai peruuttaa sen jostain syystä, ota yhteys asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelijamme voivat poistaa ilmoituksesi sivustolta. Pidä kuitenkin mielessä, että jo maksetusta ilmoituksesta ei tehdä palautuksia.

Sinun ei välttämättä tarvitse käyttää varauslomakettamme. Suosittelemme kuitenkin laatimaan muodollisen sopimusasiakirjan varaajan kanssa väärinkäsitysten välttämiseksi, luottamuksen luomiseksi ja peruutusehtojen selventämistä varten. Voit myös lähettää sopimuksen varaajalle sähköpostiviestinä tai word- tai pdf-tiedostona, jossa kerrot kaikki yksityiskohdat. Suosittelemme käyttämään vakio-varauspohjaamme joka sisältää kaikki vieraallesi ja sinulle tärkeimmät tiedot valmiina.

Katsasta myös muut tiedot, joita voit lisätä varauslomakkeeseen seuraavan linkin takaa: this article.

 • Kirjaudu säännöllisesti Espanja-Loma.fi-tilillesi ja tarkista kaikki saapuneet tiedustelut "Secure Inboxista"
 • Voit tililläsi aktivoida tekstiviestipalvelun, joka lähettää puhelimeesi aina viestin kun sinulle on lähetetty uusi tiedustelu
 • Tarkista roskapostisi silloin tällöin. Joskus myös tärkeät viestit ajautuvat sinne

Käyttäjien täytyy pääasiassa itse luoda ilmoitus omalla tilillään. Jos sinulla on kysymyksiä tai teknisiä ongelmia, voit ottaa yhteyden ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka antaa sinulle tukea ja neuvoja imoituksen luomisessa. Olet kuitenkin itse paras henkilö kertomaan kohteestasi ja sen lähellä olevista palveluista.

Ilmoituksen julkaisu vie 0-3 arkipäivää ennen kuin se näkyy sivustolla. Kun ilmoitus on valmis, se lähtee henkilökuntamme hyväksyttäväksi. Muista myös lähettää asiakirjat, joista käy ilmi asunnon omistajuussuhde sekä maksaa ilmoituksen maksu ajallaan. Näin ilmoitus näkyy nopeasti sivustolla. Voit milloin vain tehdä muutoksia ilmoitukseen, mutta et voi myöhemmässä vaiheessa enää vaihtaa kohdetta toiseen. Jokainen ilmoitus on vain yhtä asuntoa varten. Heti kun olet maksanut ilmoituksen, löydät kuitin maksusta tililtäsi ja voit tulostaa sen. Muista siis tarkistaa kaikki tilisi yhteystiedot ennen maksamista, koska kuitti laaditaan saatavilla olevien tietojen perusteella.

Meillä on kolme eri listausvaihtoehtoa: vakio, plus ja premium.

Premium-ilmoitukset saavuttavat parhaimman sijoituksen maakuntien, rannikkoalueiden, kaupunkien ja esikaupunkialueiden hakutuloksissa.

Plus-ilmoitukset seuraavat premium-ilmoituksia kaupunkien ja esikaupunkialueiden hakutuloksissa.

Vakioilmoitukset tulevat aina premium- ja plus-ilmoitusten jälkeen. Käytämme myös laatupisteytys-järjestelmää ilmoitusten sijoittamisessa. Mitä paremmat pisteet ilmoituksellasi on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se on ensimmäisten hakutulosten joukossa. Laatupisteet löytyvät tililtäsi ja ilmoituksesi tiedot määräävät ne.

Olemme jaanneet sivuston eri osiin, jonka vuoksi asiakkaat löytävät ilmoituksesi monella eri tavalla. He voivat hakea asuntoja alueen, tunnuksen, kartan, teeman, suositun loma-alueen tai laajennetun haun avulla eri kielillä. Tämän lisäksi ilmoituksesi tulee ajan myötä näkymään myös esimerkiksi Googlen, Yahoo!:n, MSN:n ja muiden hakukoneiden tuloksissa.

Huijareita on aina liikkeellä ja teemme kaikkemme pysyäksemme valmiudessa heitä vastaan. Monitoroimme koko ajan liikkeellä olevia tiedusteluja ja jos löydämme hälyttävältä vaikuttavan viestin, ilmoitamme siitä sinulle. Joka tapauksessa sinun tulee olla aina varovainen seuraavien asioiden kanssa:

 • Jos tiedustelu tulee Nigeriasta, Sudanista, Norsunluurannikolta tai jostain muusta Keski-Afrikan maasta
 • Jos tiedustelu vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta: "Maani on lähettänyt minut virallisen tehtävän suorittajaksi Espanjaan" tai "Olen töissä kristillisessä organisaatiossa" tai vaikkapa "haluan maksaa kaikki kulut heti".
 • Jos kirjoitettu englanti on todella huonoa, mutta hyvin muodollisen tuntuista.
 • Vastaanotat shekin, joka on kirjoitettu suuremmalle summalle, mitä maksu oli.
 • Jos varaaja haluaa maksaa Western Unionin tai vastaavan kautta, joka ei ole oikea pankki
 • Lue lisää huijauksista RentalBuzz-osiostamme: http://www.spain-holiday.com/rentalbuzz/c/owners-board/fraud

Kyllä, ota yhteys tukeen ja he lähettävät sinulle ohjeet miten voit siirtää arviointeja muilta sivuilta meidän sivuillemme. Omilla sivuillasi on myös linkki, jonka voit lähettää asiakkaille joiden haluat kirjoittavan Espanja-Loma.fi-sivuilla olevasta asunnostasi.

Voit lukea lisää arviointijärjestelmästämme täältä: http://www.spain-holiday.com/rentalbuzz/reviews-how-it-works

Oletko perustanut loma-asunnollesi oman kotisivun? Jos olet, voit lisätä sivuillesi pienen linkin, jonka kautta Espanja-Loma.fi-sivuilla oleva varauskalenterisi näkyy myös kotisivuillasi. Jos päivität kalenterisi Espanja-Loma.fi-tililläsi, se päivittyy myös kotisivullasi olevaan kalenteriin. Jos joskus päätät poistaa ilmoituksesi sivustoltamme, voit jatkaa kalenterisi käyttöä kotisivullasi normaalisti. Sinun täytyy ainoastaan lisätä pieni html-koodi kotisivullesi. Löydät sen tilisi kalenterisivulla.

Tarjoamme myös widgettejä hinnoille, arvioinneille ja kuvaesittelyille.

Olemme asettaneet muutaman lisäominaisuuden, jotta välttyisit tiedustelujen joutumiselta roskakoriin. Jos käytät seuraavia sähköpostiosoitteita: Hotmail, BTInternet, Telefonica, Yahoo! tai Gmail sinun tulisi lisätä support@spain-holiday.com, enquiries@spain-holiday.com ja noreply@spain-holiday.com sähköpostisi yhteystietoihin.

Tämän lisäksi sinun kannattaa kirjautua Espanja-Loma.fi-tilillesi säännöllisesti ja tarkistaa, että olet vastannut kaikkiin tiedusteluihin.

Meillä on käytössä muutamia ehtoja, jotka sinun täytyy hyväksyä ennen kuin luot ilmoituksen sivustollamme. Lue ehdot läpi ennen ilmoittamista: lue yleiset käyttö- ja sopimusehtomme ilmoittajalle.

Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et saanut vastausta yllä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Voit myös löytää vastauksia kysymyksiisi RentalBuzzz-sivulta jossa käsittelemme loma-asuntojen vuokraukseen liittyviä asioita. RentalBuzz auttaa sinua menestymään loma-asunnon vuokrauksessa.