Luo menestyvä ilmoitus

Opettele muutama asia ennen kuin ilmoitat loma-asunnostasi, se kannattaa.

Espanja-loma.fi perustettiin vuonna 2002. Vuosien aikana meille on kehittynyt vankka tietotaito-osaaminen, jonka haluamme jakaa asunnonomistajien kanssa auttaaksemme heitä parantamaan vuokratoimintaansa. Useimmat toiminnot ovat hyvin yksinkertaisia, mutta lopputulos vaikuttava.
Katsasta asunnonomistajan usein kysytyt kysymykset ja omaksu hienoja ideoita toimivan ilmoituksen luomiselle.

 1. Voit rekisteröityä täällä
 2. Kun olet vastaanottanut salasanasi sähköpostitse, kirjaudu sisään tilillesi sivun ylälaidasta
 3. Klikkaa "Jätä ilmoitus"
 4. Seuraa sivun osoittamia helppoja askelia
 5. Kun ilmoituksesi on luotu, voit ladata siihen kuvia
 6. "Ilmainen tekstiviesti"-kohtaan voit lisätä puhelinnumerosi ja vastaanottaa tiedustelut tekstiviestillä
 7. Käytä hyväksesi "Erikoistarjoukset"-osastoamme, jos asunnollasi on vapaita päiviä lähiaikoina
 8. Aseta varatut päivät ilmaiseen varauskalenteriin
 9. Maksa ilmoituksesi tilisi valikon kohdasta "Maksun suorittaminen"

Ota huomioon että potentiaalinen asiakkaasi tulee suorittamaan maksun henkilölle, jota ei tunne. Hän on siis tietoinen että hän tulee varaamaan loma-asunnon ilman minkäänlaista turvaverkkoa ja voi siksi olla hieman epäileväinen. On siis tärkeää että ilmoituksesi herättää asiakkaissa luottamusta. Luotettavan ilmoituksen rakentaminen onnistuu helposti noudattamalla tätä neuvoa:

Tiedot jotka tulisi löytyä ilmoituksestasi
 • Näytä koko nimi yhteyshenkilö-kohdassa (ei yrityksen nimeä tai lempinimeä)
 • Näytä puhelinnumero. Vuokraaja ei mitä todennäköisemmin soita, mutta heitä lohduttaa se että heillä on puhelinnumerosi, jos jotain sattuisi. Muista aina lisätä numeroon maakoodi (00358), koska asiakkaat voivat soittaa ulkomailta
 • Näytä ja päivitä varauskalenterisi joten vuokraaja voi nähdä että muut ovat tehneet varauksia loma-asuntoosi
Kun ensimmäinen kontakti vuokraajan kanssa on luotu
 • Lähetä virallinen varaussopimus, josta käy ilmi matka-, maksu- ja yhteystiedot. Voit hyvin käyttää vuokrasopimuspohjaamme
 • Vastaa asiakkaiden sähköposteihin nopeasti, muuten he saattavat alkaa epäröimään tai päätyä vuokraamaan toisen asunnon
 • Muista että luotettava ja oikeaa tietoa sisältävä ilmoitus herättää asiakkaassa luottamusta sinua ja asuntoasi kohtaan.

Hyvät kuvat ovat ilmoituksesi tärkein osa. Haluamme painottaa kuinka tärkeää on että kuvasi ovat erinomaista laatua, koska ne ovat ilmoituksesi tärkein houkutin. Neuvomme sinua tarkistamaan seuraavat asiat:

 • Ota valokuvasi aurinkoisena päivänä, kun taivas on sininen
 • Aamu- ja ilta-aurinko antavat kuvillesi parhaimman valaistuksen
 • Muista pitää aurinko selkäsi takana kun kuvaat
 • Parhain kuvasi tulisi olla kuva numero 1 ilmoituksessasi, koska tätä kuvaa käytetään valikossa
 • Yritä pitää kuvasi järjestyksessä niin, että vaakatasoiset kuvat eivät ole sekaisin pystysuuntaisten kuvien kanssa
 • Suosittelemme että otat kuvia salamavalolla ja että ikkunoiden verhot ovat auki, kun otat kuvia sisätiloissa
 • Näytä kuvia sisältä, ulkoa ja ympäristöstä, kuten uima-altaalta, pihalta, rannalta jne.
 • Jos haluat lisäpisteitä, kuvauta asuntosi ammattikuvaajalla

Kuvaus tulee tehdä englannin kielellä (joka on oletuskielemme), mutta voit myös lisätä muita saatavana olevia kieliä. Kuvauksen pituudella ei ole rajaa, eli voit kirjoittaa niin paljon kuin haluat asunnostasi ja alueesta. Pyydämme tosin että kirjoitat kuvauksen itse, kopioimatta tekstiä muista ilmoituksista www.espanja-loma.fi-sivulta.
Yleisesti ottaen on hyvä idea painottaa asuntosi positiivisia puolia, unohtamatta kuitenkin ympäröivän alueen mukavuuksia. Kirjoita informatiivinen kuvaus, joka ei ole liian pitkä eikä liian lyhyt. Asiakkaat tahtovat tietoa asunnostasi mutta eivät kuitenkaan jaksa lukea kohtuuttoman pitkiä kuvauksia.

On tärkeää luoda niin kiinnostava ilmoitus että asiakkaan on vaikea olla lukematta sitä. Tarjoamme monia eri apuvälineitä, jotka voivat osoittautua erittäin tärkeiksi parannettaessa vuokratoimintaasi. Tässä pieni pikaopas tärkeimpiin välineisiin

 • KUVAT - Tärkein valttikorttisi, joten muista tutustua hyvin tähän osuuteen
 • KÄÄNNÄ ILMOITUKSESI ERI KIELELLE - Järjestelmämme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa ilmoituksesi monilla kielillä. Kirjaudu tilillesi ja käännä ilmoituksesi kielelle, jonka osaat. Se tulee edistämään ilmoituksesi näkyvyyttä muiden maiden hakukoneissa ja avaa siten mahdollisuudet saavuttaa enemmän potentiaalisia vuokraajia. Vuokraajat joskus suosivat asunnon vuokraamista oman maan kansalaisilta.
 • GOOGLE KARTAT - Tämä on toinen ilmoituksesi luotettavuuden merkki. Monet asiakkaamme kertovat että he eivät luota ilmoitukseen jossa asunnon sijainti ei ole tarkalleen määritetty. Voit helposti aktivoida Google kartan ilmoitukselle omalta tililtäsi.
 • VARAUSKALENTERI - Suosittelemme lämpimästi että käytät saatavuuskalenteria ja pidät sen ajan tasalla. Olemme huomanneet, että asiakkaat ottavat mielummin yhteyttä omistajiin jotka käyttävät varauskalenteria. Näin vuokraaja tuntee varausprosessin turvallisemmaksi. Asiakkaat ovat joskus valitelleet että ilmoituksien kalenterit näyttävät vapaata jollekin ajanjaksolle, ja myöhemmin heille selviää että kyseessä olevat päivät ovat varattuja. Ajanjakso näkyy varattuna kun varausmaksu on suoritettu, joten pidä huoli että kalenteri on aina ajan tasalla.
 • ERIKOISTARJOUKSET - Jos asunnollasi on vapaita päiviä lähitulevaisuudessa, voit julkaista ilmoituksesi ilmaiseksi erikoistarjoukset-osiossamme. Näin lisäät mahdollisuuksiasi vuokrata asunto tuolle ajanjaksolle.
 • Ilmainen tekstiviesti - Voimme lähettää sinulle tekstiviestin aina kun joku lähettää sinulle tiedustelun. Tämä palvelu on täysin ilmainen ja voit asettaa sen tililtäsi
 • KOPIOVIESTI - Voit välttää viestien katoamisen roskapostiin asettamalla toisen sähköpostiviestiosoitteen, johon viestit lähetetään kopiona. Myös tämä palvelu on ilmainen ja voit asettaa sen tilisi kohdasta "Omat tiedot"
 • VASTAA NOPEASTI - Jos vastaat tiedusteluihin nopeasti, tulet todennäköisemmin saamaan varauksen asiakkaalta.
 • ORGANISOI HYVIN TOIMINTASI - Jos vuokraaja tuntee että tietosi ovat luotettavat, vastaat viesteihin nopeasti ja kaikki on loppuun asti ajateltu, hän helpommin luottaa sinuun ja varaa sinulta loma-asunnon.
 • AIEMMAT TIEDUSTELUT - Tilisi "Aiemmat tiedustelut"-osiossa löydät kaikki vastaanottamasi tiedustelut viimeisten 180 päivän ajalta. Tarkista tämä osio säännöllisesti, ettet ole jättänyt mitään huomioimatta
 • TILASTOT - Tilastoissa voit seurata miten ilmoituksesi pärjää verrattuna muihin ilmoituksiin ja voit myös tarkistaa kuinka monta osumaa ja klikkausta ilmoituksesi on kerännyt

Emme vaadi sinua veloittamaan näitä maksuja, mutta toivomme että harkitsisit seuraavaa:

 • VUOKRATAKUU - Ota huomioon että jos pyydät asiakkaalta takuuvuokraa, lisäät vuokratoimintaasi yhden vaiheen lisää, joka tuottaa lisää pankkikuluja ja työtä. Pyydämme yleensä vuokranantajia itsenäisesti arvioimaan mitkä ovat mahdollisuudet että vuokraaja rikkoo jotain, ennen kuin takuuvuokrasummia veloitetaan. Kokemuksemme mukaan hyvin vähän asioita rikkoutuu. Jos vaikka ainoa asia jonka vuoksi mietit takuuvuokran veloittamista on esimerkiksi TV, suosittelemme että sen rikkoutuminen nähtäisiin vuokratoiminnan kuluksi.
 • VARAUSMAKSU - Suosittelemme aina veloittamaan varausmaksun välttääksesi vuokratulojen menettämisen lyhyellä varoitusajalla peruutettujen varausten vuoksi. Yleensä asunnonomistajat veloittavat 30 prosenttia vuokrahinnasta varauksen yhteydessä, ja loput 70 prosenttia veloitetaan neljä viikkoa ennen ajankohtaa tai saapumispäivänä paikan päällä.

Emme vaadi käyttämään varauslomaketta. Suosittelemme kuitenkin tekemään virallisen sopimuksen vuokraajan kanssa välttääksenne väärinkäsityksiä ja herättääksenne luottamusta. Sopimus voidaan tehdä sähköpostitse tai word/pdf-tiedostona englanniksi. Suosittelemme että käyttäisit varauslomakettamme pohjana. Siinä on kaikki tarpeellinen tieto ajatellen sinua ja asiakastasi.

Jos haluat lisätä jotain muuta tietoa varauslomakkeeseesi, käy katsastamassa tämä artikkelimme.

Kansainväliset pankkisiirrot ovat usein kalliita, joten voit harkita jotain vaihtoehtoista maksutapaa. Näitä maksutapoja asunnonomistajat yleensä käyttävät:

 • Käteismaksu saapuessa
 • Pankki/luottokortti - Suosittelemme että avaat itsellesi ilmaisen tilin Paypal-maksunvälitysjärjestelmään, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa pankki- tai luottokortilla turvallisesti. Paypal luo sinulle tilin, johon voit kirjautua 24 tuntia jokaisena viikon päivänä. Kun sinulla on tarpeeksi rahaa tilillä, klikkaa "lähetä pankkiin", ja raha lähetetään sinun omalle tilillesi. On kaksi hyvää syytä käyttää Paypalia. Asiakkaasi maksavat sinulle helppoa ja turvallista tietä ja voit nähdä heidän maksunsa muutama minuutti suorituksen jälkeen. Paypalin omistaa Ebay ja sillä on miljoonia käyttäjiä maailmassa, joten voit olla varma että se on turvallinen ja toimii. Heillä on puhelinneuvontanumero 0044 8707 307 191, jos tarvitset apua. Klikkaa alla olevaa palkkia aloittaaksesi rekisteröitymisen
  Paypal

Olemme asentaneet muutaman toiminnon varmentaaksemme tiedustelujen turvallisen saapumisen asiakkaillemme. Mikäli käytät verkkopohjaista sähköpostijärjestelmää kuten Hotmailia, Yahoo:ta tai Gmailia, sinun kannattaa ehdottomasti lisätä support@spain-holiday.com sähköpostitilisi yhteystiedoksi. Sen lisäksi suosittelemme että teet vielä seuraavat asiat Espanja-loma.fi-tililläsi:

 • Lisää "Omat tiedot" sivulle kopiosähköpostiosoite
 • Lisää "Tekstiviestipalvelu" sivulle puhelinnumerosi
 • "Aiemmat tiedustelut"-osiossa näet kaikki lähettämämme tiedustelut viimeisen 180 päivän ajalta

Ensisijaisesti asiakkaat itse luovat ilmoituksen oman tilin välityksellä. Jos kuitenkin tarvitset apua esimerkiksi kuvien lataamisessa, ystävällinen tukitiimimme on aina valmis auttamaan sinua. Koska sinä itse tunnet kohteesi ja alueen parhaiten, olet näin ollen paras henkilö ilmoituksen tekemiseen.

Ilmoituksen julkaiseminen sivuillamme vie 0-3 työpäivää. Kun henkilökuntamme on hyväksynyt ilmoituksesi (omistajuutesi on todennettu) ja maksusuorituksesi on saapunut, ilmoituksesi julkaistaan. Voit tämän jälkeen milloin vain muokata ilmoitustasi.

Kun olet luonut ilmoituksesi, voit klikata "Maksu"-linkkiä käyttäjätilisi valikosta. Voit maksaa pankki- tai luottokortilla, Paypalilla tai pankkisiirrolla. Useimmat asunnonomistajat maksavat pankki- tai luottokortilla käyttäen SSL-verkkosalattua VeriSign-yhteyttämme.

Käytämme laatupisteytysjärjestelmää varmistaaksemme maksimoidun näkyvyyden kaikille ilmoituksillemme. Mitä enemmän tietoa lisäät ilmoitukseesi, sitä paremmat ovat laatupisteesi. Kohteet käydään läpi päivittäin ja sinulla on myös mahdollisuus nostaa ilmoituksesi kategoriaa, joka parantaa sijoitustasi alueesi tuloksien joukossa.

Olemme jakaneet sivuston erilaisiin osioihin, joiden kautta vierailijoilla on monta mahdollisuutta löytää ilmoituksesi. He voivat löytää sen käyttämällä karttaa, teemaa, tunnusta, pikahakua tai tarkennettua hakua kaikilla eri kielillä. Sen lisäksi hakukoneet kuten Google, Yahoo ja MSN tulevat poimimaan ilmoituksesi tuloksiinsa, kun ne käyvät läpi Espanja-loma.fi:n sivuja.

Olemme huomanneet että huijarit ovat joskus ottaneet yhteyttä asunnonomistajiin yrittäen saada heiltä rahaa. Monitoroimme siksi jatkuvasti kaikkia tiedusteluja ja mahdollisia vuokraajia. Jos löydämme tiedusteluista jotain poikkeavaa, ilmoitamme siitä sinulle heti. Erityisen valppaana sinun tulisi olla jos havaitset jotain seuraavaa:

 • Vuokraaja on Nigeriasta, Sudanista, Norsunluurannikolta tai jostain muusta Keski-Afrikan maasta
 • Tarina kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta: "Valtiomme on lähettänyt minut viralliselle työmatkalle", "Olen töissä kristillisessä järjestössä" tai "Haluaisin maksaa koko hinnan etukäteen"
 • Asiakkaan englanti on erittäin huonoa, mutta virallista
 • Vastaanotat shekin jossa on suurempi summa mistä sovitte
 • Vuokraaja tahtoo maksaa "Western Unionin" tai jonkun muun yrityksen kautta, joka ei ole pankki

Oletko perustanut asunnollesi oman internet-sivun? Siinä tapauksessa voit lisätä sivuillesi linkin joka näyttää kalenterisi Espanja-loma.fi-sivuilta omilla sivuillasi. Kun päivität varauskalenteria Espanja-loma.fi-sivuilla, se päivittyy automaattisesti yksityisille sivuillesi. Jos jonain päivänä päätät irtisanoa Espanja-loma.fi-ilmoituksesi, voit silti jatkossakin ylläpitää ilmaista varauskalenteriasi. Sinun täytyy vain lisätä sivuillesi lyhyt html-koodi joka löytyy kalenterisi hallinnointisivulta.

Olemme asentaneet muutaman toiminnon varmentaaksemme tiedustelujen turvallisen saapumisen asiakkaillemme. Mikäli käytät verkkopohjaista sähköpostijärjestelmää kuten Hotmailia, Yahoo:ta tai Gmailia, sinun kannattaa ehdottomasti lisätä support@spain-holiday.com sähköpostitilisi yhteystiedoksi.

Meillä on käytössä yleiset käyttö- ja sopimusehdot jotka sinun täytyisi hyväksyä kun luot ilmoituksesi Espanja-loma.fi-sivuilla. Jos haluat lukea sopimusehtojen pidemmän version, löydät sen täältä: ilmoittajan käyttö- ja sopimusehdot.

Mikäli sinulle jäi kysymyksiä joihin et saanut vastausta, ota meihin yhteyttä.

X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja voit voittaa 750 euroa seuraavaa Espanjan lomaasi varten. Valitse 7500 loma-asunnon joukosta.

 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!