Tutustu meihin

Missiomme on olla luotetuin loma-asuntojen vuokraussivusto

Tapaa tiimimmeVuosien saatossa

Näin kaikki alkoi

...yrityksen perustaja Claus Sorensen päätti keskittyä loma-asuntojen vuokraustoimintaan Espanjassa. Hän oli huomannut, ettei verkossa ollut paljon vuokrattavia loma-asuntoja ja huomasi tässä olevan oivallinen markkinarako. Tästä alkoi Spain-Holiday.comin tarina. Myöhemmin samat sivut on avettu lukuisilla eri kielillä.

Miten voimme palvella sinua?

Kun mainostat loma-asuntoasi kauttamme, se näkyy miljoonille lomaa suunnitteleville matkailijoille yli 13 eri kielellä. Pyrkimyksemme on voittaa niin loma-asuntojen omistajien kuin matkailijoidenkin luottamus palveluumme. Tästä merkkinä toimivat muun muassa turvalliset käyttöjärjestelmämme, ammattitaitomme ja ystävällinen asiakaspalvelumme.

Missiomme ja arvomme

Mihin uskomme

Olemme kunnianhimoisia matkailualan ammattialaisia ja meillä on vahva usko siihen mitä teemme. Nämä arvot opastavat valintojamme ja toimintaamme joka ikinen päivä:

Ihmiset yhdessä

Uskomme että tiimityö ja hyvä yhteishenki ovat avaimia menestykseemme ja tiimimme ihmiset ovat yrityksemme sydän ja heidän ansiosta Spain-Holiday.com on kaikin puolin upea työpaikka. Meidän maailmassamme yksi plus yksi on kolme: me palkkaamme tiimipelaajia jotka ymmärtävät hyödyntää synergian valtaa.

Voimme luottaa toisiimme

Uskomme että elämässä "hyvät tyypit" onnistuvat. Asiakkaidemme luottamus on paras palkinto työstämme ja meille inhimillinen yhteydenpito asiakkaaseen on tärkeä osa tämän luottamuksen rakentamista. Voit aina ottaa yhteyttä ihmisiin brändimme takana - me emme piiloita koskaan päätämme hiekkaan.

Juhlista luovuutta

Innovaatio on yksi tärkeä työkalu itsemme ja yrityksemme kehittämiseen. Sen vuoksi rohkaisemme toisiamme ajattelemaan luovasti ja löytämään uusia tapoja päämääriemme saavuttamiseen ja me etsimme jatkuvasti vastauksia matkailijoiden ja asuntojen omistajien kysymyksiin.

Tähtää korkeammalle

Meidän intohimomme tarjota upeita loma-asuntoja asiakkaidemme tarpeisiin on kaiken toimintamme ydin ja ajantasainen asiantuntemus on päävoimavarojamme. Joka päivä me tähtäämme korkeammalle, yritämme olla parempia emmekä tyydy toiseksi parhaimpaan. Opiskelemme aina uusia asioita ja teemme parhaamme.