Torremolinosin rannat

Suomalaiset ovat jo vuosikymmenien ajan matkustaneet Aurinkorannikon lämpöisiin lomakohteisiin. Erityisesti Torremolinos, Benalmádena ja Fuengirola ovat säilyttäneet paikkansa suomalaisten suosikkikohteina Espanjassa. 

Torremolinosin kuvankaunis, seitsemän kilometriä pitkä rantaviiva jakautuu neljään päärantaan. Rannat ovat suosittuja varsinkin niiden erinomaisten palvelujen ja puhtauden ansiosta. 

Torremolinosin rantaviivan edessä kulkee myös kaunis rantapromenadi, jonka varrelta löytyy erilaisia liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Torremolinos on täydellinen kohde niille, jotka etsivät helppoa ja mutkatonta lomakohdetta Espanjassa. 

Torremolinosin rannat kuuluvat Costa del Solin parhaimmistoon. Niiden kultainen hiekka ja kirkkaat vedet houkuttelevat auringonpalvojia ympäri Euroopan. 

Katsasta upea HD-videomme Torremolinosin rannoista!

Playa El Bajondillo

Torremolinos - Playa El Bajondillo

Torremolinosin keskeisin ranta El Bajondillo löytyy aivan Torremolinosin vanhankaupungin edustalta. Voit laskeutua Calle San Miguelin pääkadulta portaita pitkin suoraan rannalle. 

Playa El Bajondillon 1100 metriä pitkä ranta on yksi alueen suosituimmista rannoista. Sen edestä löytyy päätä huimaava valikoima erilaisia palveluita: rantabaareja, liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita laidasta laitaan. Ravintolat tarjoilevat upean merinäköalan lisäksi paikallisia meren herkkuja. Aurinkotuolit, palmupuut ja valtava hiekka-alue tekevät El Bajondillosta erinomaisen paikan rantapäivän viettoon koko perheelle. 

Lisää tietoa El Bajondillon rannasta löydät täältä. 

Playa La Carihuela

Torremolinos, Playa de la Carihuela

Torremolinosin läntisimmälle rannalle Playa la Carihuelalle pääsee myöskin helposti kaupungin keskustasta. Pääset myös Playa la Carihuelalle kävelemällä Playa El Bajondillosta länteen ohi Punta de Torremolinosin. Punta de Torremolinos on kallioniemeke joka erottaa nämä kaksi rantaa. 

Myöskin Playa la Carihuela tarjoaa erinomaiset palvelut rannan käyttäjille, kiitos läheisen Puerto Marinan sataman, joka kuuluukin jo Benalmádenaan. Puerto Marinassa voit vuokrata vesiurheiluvälineitä, käydä ostoksilla sen upeissa liikkeissä ja nauttia sen tasokkaiden ravintoloiden antimista.

Calle Bultolla sijaitseva Bar Playa La Carihuela tarjoaa päivän menun edulliseen 9,50 euron hintaan, sisältäen päivän tuoreen kala-annoksen, juoman ja jälkiruuan. 

Lisää tietoa Playa de la Carihuelasta löydät täältä. 

Playamarin ranta

Torremolinos - Playamar

Playamarin ranta tunnetaan myös nimellä Playa El Retiro. Playamar on ehdotta paras paikka harrastaa vesiurheilulajeja Torremolinosissa. Voit vuokrata rannalla edullisesti vaikka purjelautan, kajakin tai polkuveneen.

Playamar sijaitsee El Bajondillon ja Los Alamosin rannan välissä. Rannalta löytyy reilusti hienoa hiekkaa johon voit levittää rantapyyhkeesi ja palmupuut ja viheralueet tekevät alueesta viheriäämmän. Jos aurinko alkaa käymään liian polttavaksi, voit siirtyä vilvoittelemaan Sangria-lasin ääreen johonkin alueen rantabaareista. 

Lisää tietoa Playamarin rannasta löydät täältä. 

Playa Los Alamos

Torremolinos - Los Alamos

Los Alamosin ranta sijaitsee jo aivan Málagan ja Torremolinosin rajalla, lähellä pääkaupungin lentoasemaa. Los Alamos on Torremolinosin rannoista itäisin ja syrjäisin. 

Los Alamos on erinomainen niille, jotka eivät kaipaa turhemmin turistivilinää rannalla. Päivisin rannalla on leppoisaa, mutta iltaisin alue kuhisee ihmisiä. Los Alamosin ranta on paras paikka auringonlaskun aikaan. Ihmiset saapuvat rannalle seuraamaan päivän viimeisten auringonsäteiden katoamista. Los Alamosin lähellä sijaitsevat suositut rantaklubit heräävät yöaikaan eloon ja juhlat jatkuvat aina auringonnousuun asti! 

Lisää tietoa Playa de los Alamosista löytyy täältä. 

Kartta Torremolinosin rannoista