Torremolinosin rannat: Playa Los Alamos

Aurinkorannikon Torremolinosissa sijaitseva Playa los Alamosin ranta tunntetaan myös nimellä El Cañuelo. Monen mielestä Los Alamos on Torremolinosin paras ranta. Syynä tähän saattaa olla sen syrjäisempi sijainti ja rauhallinen ilmapiiri. 

Los Alamos on noin kilometrin pituinen ja sen hiekka on harmahtavaa. 

Torremolinos - Los Alamosin ranta

Los Alamosin ranta on suosittu paikallisten perheiden keskuudessa, jotka tulevat rannalle aina Malagasta asti. Myös paikalliset nuoret suosivat rantaa sen palveluiden ja tunnelman vuoksi.

Los Alamosin rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja (hinnat noin 3-5 euroa/päivä). Paikalla voi harrastaa leijalautailua, ping pongia ja sieltä löytyvät myös yleiset suihku- ja wc-tilat. Playa de Playamariin ranta ja ostoskeskukset ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. 

 Torremolinos - Playa de Los Alamos

Los Alamosin ranta sijaitsee Malagan ja Torremolinosin rajalla ja Malagan lentoasema on aivan rannan vieressä. Mikäli seuraat mielelläsi lentokoneiden laskeutumista eikä niiden melu häiritse sinua, Los Alamos on sinun paikkasi. 

 Torremolinos - Los Alamos

Vaikka Los Álamos ei sijaitsekaan aivan Torremolinosin keskustassa, ei auringonpalvojat jää ilman palveluita tälläkään rannalla. Los Alamosin edessä kulkevalla rantapromenadilla on lukuisia baareja, ravintoloita ja chiringuitoja. 

Torremolinos - Los Alamos

Los Alamos herää aivan eri lailla henkiin illalla. Rannalla voi seurata upeita auringonlaskuja ja illan hämärtyessä ihmisiä kerääntyy alueelle viettämään iltaa. Los Alamos kuuluu Torremolinosin yöelämän keskuksiin ja juhlat jatkuvat aina aamun pikkutunneille asti. 

Torremolinos - Los Alamos

Los Alamosissa sijaitsevat muun muassa seuraavat mainitsemisen arvoiset illanviettopaikat: Kokun, Maracas, Café del Sol ja Chiringuito playa, joista kahdella viimeksi mainituilla on oma rantaklubi. 

Voit tutustua Torremolinosin muihin rantoihin täältä. 

Playa de Los Alamosin rannan kartta