Benalmádenan nähtävyydet: Sea Lifen merimaailma

Aivan Benalmádenan kuuluisan Puerto Marinan sataman sydämessä sijaitsee upea Sea Lifen merimaalma. Monikaan ei uskoisi kuinka upea merenalainen maailma sen sisältä löytyy. Sea Life tarjoaa paljon nähtävää niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. 

 

 

Mitä odottaa Sea Lifen merimaailmalta?

Vierailu Sea Lifessa on ikimuistoinen kokemus koko perheelle. Sea Lifestä löytyy melkein mitä vain meren asukkeja. Ulkoapäin Sea Life ei ole kovinkaan vaikuttavan näköinen, mutta sen seinät kätkevät todella ihmeellisen merenalaisen maaillman sisälleen.  

Kaloja Sea Lifen merimaailmassa Benalmadenassa

Tämä ainutlaatuinen interaktiivinen akvaario vie vierailijat matkalle värikkäiden kalojen, vikkelien merihevosten, mureenojen, merikilpikonnien ja muiden meren asukkien maailmaan. 

Lapset tunnistavat varmasti valko-oranssisen Nautin sekä hänen sini-keltaisen ystävänsä, jotka ovat molemmat tuttuja Nemoa etsimässä-elokuvasta. 

Sea Life akvaario Benalmádenassa

Erilaisten kalojen lisäksi löydät paljon eri kokoisia äyriäisiä ja mustekaloja. Sea Lifessä voi myös tavata ihmeellisiä meduusoita, haikaloja sekä hellyyttävät saukot nimeltään Oscar ja Maya. 

Päivä akvaariossa

Jos olet suunnittelemassa vierailua akvaarioon, kannattaa varata sisäänpääsyliput etukäteen. Verkon kautta ostetut liput ovat huomattavasti edullisempia ja pääset myös varaamaan liput haluamallesi päivälle. 

Vedenalainen tunneli Sea Lifessa Benalmádenassa

Mitä voit odottaa vierailulta Sea Lifeen?

Sea Lifessä lapset saavat mahdollisuuden oppia eläimistä ja niiden elämän vaiheista hauskalla tavalla ja pääsevät jopa kosketuksiin niiden kanssa. Haikaloja ja merikilpikonnia pääsee ihailemaan upeassa, vedenalaisessa tunnelissa. Kannattaa myös ottaa osaa interaktiivisiin esityksiin, kuten hymyileviin rauskuihin. Erityisen ainutlaatuista on myös seurata eläinten ruokintaa, jolloin ne usein tulevat hyvin lähelle. Ruokinta tapahtuu eri päivinä tiettyinä aikoina, joten on hyvä tarkistaa ruokinta-ajat etukäteen. 

Joka päivä kello 16 Sea Lifessä järjestetään erilaisia pelejä ja aktiviteetteja lapsille, kuten kasvomaalausta ja ilmapalloesityksiä. Lounasta voit nauttia akvaarion kahvilassa, josta avautuu upea näköala merelle. 

Ruokinta-ajat:

Saukot: päivittäin klo 11.00, 13.00, 15.00 ja 17.00.
Merihevoset: päivittäin klo 15.30.
Hait ja kilpikonnat: tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 12.30.
Piraijat: maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 12.30. 
Mustekalat: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14.00.
Äyriäiseläimet: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 14.00 (kuten japanilaiset ravut, jotka ovat suurimpia merirapuja maailmassa, sekä hummerit ja jättikatkaravut).
 
Jos haluat sukeltaa vielä syvemmälle merenalaiseen maailmaan, voit otta osaa kulissien takana-kierrokseen. Kierroksella pääsee tutustumaan etuoikeutetusti yleisöltä suljettuihin tiloihin ja se kestää puoli tuntia. Kierroksen voi varata Sea Lifen vastaanotosta tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse etukäteen. 

Aukioloajat

Haikaloja Sea Lifessä

Sea Life on auki maanantaista sunnuntaihin klo 10 - 18.00. Ainoa päivä vuodessa, jolloin akvaario on kiinni on 25. joulukuuta. 

Sisäänpääsyhinnat:

Internetin kautta varatut liput ovat aina edullisempia.

Aikuiset: 15,50 euroa, internetin kautta 10 euroa.
Lapset (3 - 9 vuotta): 12,50 euoa, internetin kautta 10 euroa.
Eläkeläiset (yli 65-vuotiaat): 12,50 euroa, internetin kautta 10 euroa.
Opastus akvaariossa: 3,95 euroa, internetin kautta 3,50 euroa.

Saapumisohjeet Sea Lifeen

Puerto Marina, Benalmadena

Sea Life Benalmádena löytyy Benalmádena Costalla sijaitsevasta Puerto Marinan satamasta. 

Saapumisohjeet autolla Málagasta: Aja tietä N340 (Autovía del Mediterráneo) kohti Benalmádena Costaa ja poikkea tieltä poistumistien numero 222 kohdalla. Seuraa tietä alas kohti rannikkoa ja käänny kun näet kyltin kohti Puerto Deportivoa tai Puerto Marinaa.

Satamassa on runsaasti maksullisia pysäköintipaikkoja ja alueelta löytyy myös maanalainen pysäköintihalli. 

Sea Life sopii myös liikuntarajoitteisille. 

Puhelin: +34 952 560150

Kotisivu: https://www.visitsealife.com/benalmadena/en/