Nerjan rannat: Torrecilla

Torrecillan ranta on luultavasti Nerjan tunnetuimpia ja rakastetuimpia rantoja, kuten myös Nerjan Burrianan ranta.  

Torrecillan ranta on jo vuosien ajan palkittu Sinilipun ympäristömerkillä sen puhtaan veden, siisteyden ja palvelujen vuoksi. Espanjan viranomaiset ovat myöntäneet rannalle myös Q-lipun sen laadukkuudesta. 

Tietoa Torrecillan rannasta

Torrecillan ranta on noin 300 metriä pitkä ja noin 40 metriä leveä. Ranta on erittäin keskeisellä paikalla ja ehkä senkin vuoksi saattaa olla joskus ruuhkainen, varsinkin kesäaikaan. 

Torrecillan ranta Nerjassa, Aurinkorannikolla

Rantabulevardi alkaa vanhalta maurilaiselta vartiotornilta ja ohittaa El Chuchon rannan ja jatkuu aina Plaza de los Cangrejosille. Bulevardilta on viisi polkua Torrecillan rannalle.

Torrecillan ranta Nerjassa, Aurinkorannikolla

Palvelut

Torrecillasta löydät kaikki kaipaamasi palvelut. Bulevardi on täynnä ravintoloita, kioskeja ja pieniä liikkeitä. 

Bulevardilta löytyy kaksi kohtuuhintaista mutta laadukasta ravintolaa: Chiringuito Torrecilla 3 (puh. 687 846092) ja Merendero Cobos (puh. 952 526965), joista molemmat sijaitsevat bulevardin loppupäässä. Erityisesti lähellä olevalta Plaza Fabrica de los Cangrejosilta ja Avenida Mediterraneolta löytyy paljon lisää ravintoloita.   

Torrecillalta löytyy yleiset wc- ja suihkutilat, aurinkovuoteiden vuokrauspisteet ja erikoinen "rantakirjasto". Voit lainata sieltä kirjan rannalle todistamalla henkilöllisyytesi. 

Pysäköintipaikkoja saatta löytää läheisiltä kaduilta, mutta kesäaikaan rannan ympäristö on todella vilkasta. Maksullisia paikkoja löytyy melkein aina, ja keskustasta voi kävellä helposti rannalle. 

Jos kaipaat lisää tietoa alueen kauniista rannoista, tutustu Nerjan täydelliseen matkaoppaaseemme.

Kartta Torrecillan rannasta