Nerjan rannat: El Salón

Aivan Nerjan kuuluisan Balcón de Europan vieressä oikealla sijaitsee kuvauksellinen El Salónin ranta eli Playa El Salón. Ranta on noin 200 metriä pitkä ja 20 metriä leveä ja erityisesti espanjalaisten perheiden suosikkirantoja Nerjassa

El Salonin ranta Nerjassa, Aurinkorannikolla

Koska ranta sijaitsee aivan Nerjan keskustassa, pääsee rannalle parhaiten kävellen. Auton voi jättää vaikka kaupungintalon alapuolella sijaitsevaan maksulliseen parkkihalliin ja kävellä rannalle. 

El Salónin rannalle vievä polku sijaitsee Calle Salónilla ja jää helposti huomiotta. Polku poikittelee alas jyrkännettä ja saapuu lopulta rannalle. 

El Salon beach - Playa El Salon

Palvelut

Playa El Salónilta ei löydy ravintoloita tai baareja. Rannalla on kuitenkin kesäisin pieni kioski joka myy virvokkeita ja pientä purtavaa. Keskustan upeat ravintolat ja kahvilat ovat kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä rannasta. 

Rannalta löytyy yleiset wc- ja suihkutilat, aurinkotuolien vuokrauspiste ja kesäisin siellä päivystävät hengenpelastajat. 

Calle Salón, josta löytyy polku rannalleRannalla sijaitsee vanha viehättävä kalastajatorppa, joka tuo tunnelmaa El Salónille. Polun vieressä on myös muutama upea tyypillinen espanjalainen kalkittu talo, jotka antavat oman lisäyksensä kauniiseen maisemaan.  

Jos kaipaat lisää tietoa alueen kauniista rannoista, tutustu Nerjan täydelliseen matkaoppaaseemme.

Kartta El Salónin rannasta