Nerjan rannat: El Chorrillo

About El Chorrillo 

El Chorrillon ranta poukamineen sijaitsee aivan Calahondan rannan vieressä. Rannan kolme poukamaa muodostavat noin 60 metriä pitkän rantakaistaleen ja riippuen nousuvedestä ranta saattaa olla jopa 20 metriä leveä. Mikäli vedenpinta on kovin korkealla, rannasta ei pääse nauttimaan ollenkaan.

El Chorrillon ranta Nerjassa, Aurinkorannikolla

Ranta on erikoisen kaunis paikka aina silloin kun ihmisiä ei ole kasaantunut rannalle ruuhkaksi asti. Näkymä on kuin Robinson Crusoesta: kultainen hieno hiekka on täyttänyt pieniä kallionjyrkänteen poukamia ja kivikkoista rantaviivaa muodostaen upeita pieniä piilopaikkoja kivikon sekaan.  

El Chorrillon ranta Nerjassa, Aurinkorannikolla

El Chorillo on myös erinomainen paikka snorklaukselle. 

Helpon tie rannalle on suoraan Calahondan rannalta, josta voi kävellä El Chorillolle. Voit myös suunnata rannalle Calle Hernando de Carabeolta pienien ja jyrkähköjen polkujen kautta. Carabeon hotellin vieressä sijaitsevat portaikot tarjoavat polkuja turvallisemman tien rannalle. 

El Chorillon ranta Nerjassa, Aurinkorannikolla

Palvelut

El Chorillossa ei ole paljonkaan palveluita tai mukavuuksia lähellä. Rannalla ei ole yleisiä suihku- ja wc-tiloja, mutta ravintolat ovat kuitenkin kohtuullisen kävelymatkan päässä. 

Jos haluat lisää tietoa alueen kauniista rannoista, katsasta Nerjan täydellinen matkaoppaamme.

Kartta El Chorillon rannasta