Aurinkorannikon parhaimmat rannat: La Caleta de Maro

Upea Maron ranta eli La Cala de Maro sijaitsee aivan Maron luonnonpuiston keskellä. Maro äänestettiin espanjalaisen kanavan Antena 3:sen kilpailussa Espanjan 2. parhaimmaksi rannaksi heti Javean La Granadellan jälkeen, joka on voittanut ensimmäisen sijan jo monena vuotena peräkkäin.  

 
Maron ranta Aurinkorannikolla
Maron ranta on todella kaunis ranta ja vierailu rannalla on todella ikimuistoinen kokemus. Vaikka ranta sijaitsee luonnonpuiston keskellä, on rannalla ravintola ja pysäköintialue. 
 
Sen maine ja helppo sijainti ovat tehneet siitä suositun paikan ja se saattaa kesäkuukausina käydä ahtaaksi. 

Maron ranta Aurinkorannikolla

Joka tapauksessa paikka rannalta löytyy aina. Pysäköinti saattaa joskus olla haasteellista, erityisesti viikonloppuisin ja loma-aikaan. Ihmiset pysäköivät usein minne sattuu ja huonolla tuurilla tukkivat ulospääsytien toisilta.

Maron pikkusisko La Caleta de Maro

La Caleta de Maron ranta Aurinkorannikolla

Maron vieressä sijaitseva La Caleta de Maro on tuntemattomampi ranta. Rantaa kutsutaan myös Playa de la Caletaksi tai La Caleta de Maroksi. Tämä Maron pikkusiskona tunnettu ranta kilpailee kauneudesta siskonsa kanssa ja on Maroa paljon rauhallisempi. 

Pääsy La Caleta de Marolle on hieman haasteellisempaa kuin Marolle, mutta se takaa rannan rauhan viikonloppuisinkin. 

Saapuminen La Caleta de Marolle

Maron kylästä voit ajaa suoraan rannalle päin seuraten playa-tienviitoitusta. Sama tie vie suoraan Marolle. La Caleta de Maro sijaitsee sen vieressä. KARTTA

La Caleta de Maro Aurinkorannikolla

Tie vie mutkitellen alas rannalle asti. Jossain vaiheessa kahden kasvihuoneen välistä lähtee tie oikealle. Kun käännyt, näet vasta vähän matkan päässä tienviitan La Caleta de Marolle. 

Voit pysäköidä minne haluat, mutta emme suosittele ajamaan tietä aivan alas asti. Tietä on vaikeampi tulla ylöspäin tavallisella autolla. Kävele tietä alas ja käänny oikealle vievälle polulle. Jos eksyt, kysy neuvoa! Sama tie kääntyy loppupäässä loivasti vasemmalle ja päättyy rannalle.

Mukavuudet

La Caleta de Marolta ei löyty mitään palveluita, muista siis ottaa vettä, aurinkovoidetta ja eväitä. Muista myös ottaa snorklausvälineet mukaan mikäli sellaiset omistat! 

Mikäli jäit kaipaamaan lisää tietoa alueen rannoista, tutustu Nerjan täydelliseen rantaoppaaseemme.