Marbellan parhaimmat rannat: Río Realin ranta Los Monterosissa

Rio Realin rantaa kutsutaan myös Playa Pinilloksi ja se muodostaa osan 2 kilometriä pitkää Los Monterosin rannikkoviivaa. 

Ranta sijaitsee aivan Playa Alicaten ja Bounty beachin rantojen lähellä ja se kuuluu Espanja-loma.fi:n Marbellan parhaimpien rantojen listalle.

Tietoa Rio Realin rannasta

Playa de Rio Real Marbellassa

Playa Rio Real sijaitsee lähellä Marbellan keskustaa ja senkin vuoksi se on hyvin suosittu ranta lomailijoiden keskuusessa. Ranta saattaa käydä ahtaaksi kesäpäivinä, kun sekä paikalliset että lomailijat suuntaavat rannalle samaan aikaan. 

Rio Realin hiekka on tummaa luonnonhiekkaa, sillä on pituutta 400 metriä ja leveyttä 30 metriä. Rio Real muodostaa osan 2 kilometriä pitkää Los Monterosin rantaviivaa. 

Playa Realejo, Playa Cortijo Blanco, Playa El Ancon ja Playa Pinomar ovat kävelyetäisyyden päässä ja kuuluvat samaan Monterosin rantaviivaan. 

Rio Realin ranta Marbellassa

Palveluja

Rio Realin rannasta pidetään hyvää huolta ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut. Rio Realista löytyy aurinkotuolien ja -varjojen vuokrauspisteitä sekä mahdollisuus useiden vesiurheilulajien harrastamiseen. Erityisesti banaaniveneet ja vesijetit ovat suosittuja huvilajeja Rio Realissa. 

Pysäköinti voi olla haasteellista kesäkuukausina, jolloin kannattaakin käyttää julkisia kulkuvälineitä jotka kulkevat rannalle joka 30 minuutti Marbellasta

Rio Realin ranta on aivan Rio Realin golfkentän vieressä, joka on yksi Marbellan suosituimpia kenttiä. Rio Real Golfista löydät myös hotellin, ravintoloita ja baareja. 

Ylellinen Trocadero Arenan ravintola sijaitsee aivan Rio Realin rannan vieressä. Ravintolan hinnat eivät ole parhaimmasta päästä, mutta ravintolalla on erinomainen maine niin paikallisten kuin lomalaistenkin keskuudessa. 

Video Playa Rio Realista

Saapuminen rannalle

Playa de Río Realsijaitsee 7 kilometrin päässä Marbellan keskustasta itään. Kartta

Playa de Rio Realin kartta Marbellassa

Marbellasta: aja tietä N340-A7 itään kohti Málagaa. Noin viiden kilometrin jälkeen saavut Torre Realin poistumistielle, joka tulee vastaan oikealla (tie Málaga/Marbella/Torre Real/E-15/AP-7/A-7). Jatka tien oikealla puolella ja jatka liikenneympyrästä suoraan alas rannalle. 

Málagasta: aja tietä N340-A7 länteen kohti Marbellaa. Aja Los Monterosin hotellin ohi ja poistu tieltä Torre Realin kohdalla ja jatka tietä (Málaga/Marbella/Torre Real/E-15/AP-7/A-7) sillan yli aina rannalle asti.