Marbellan parhaat yökerhot - TOP 10

Costa del Solin bilepääkaupunki Marbella on jo vuosia houkutellut aurinkoiselle Costa del Solille rikkaita ja kuuluisuuksia. Kaupungissa järjestetään koko Espanjan hohdokkaimpia luksusjuhlia, joiden vieraslistalla vilisee näyttelijöitä, muusikkoja ja muita maailmanluokan superjulkkiksia.  

Olemme koonneet listan kymmenestä parhaasta yökerhosta Marbellassa, joissa Marbellan loma sujuu hohdokkaasti kuumimman eliitin seurassa bilettäen. 

1. Olivia Valère

Supersuosittu Olivia Valéren yökerho järjestää tunnetusti Marbellan trendikkäimpiä bileitä ja kuuluu Marbellan julkkisten ja rahakkaiden lempipaikkoihin. Yökerhossa pääsee tanssimaan ulkoilmatiloissa, joiden sisustuksessa näkee vaikutteita Alhambran palatsista sekä Córdoban mahtavasta moskeijasta. Olivia Valére on julkkisten ja rikkaiden ykkösmesta Marbellassa, kaikki haluavat tulla kuvatuksi täällä. Lisää tietoa yökerhon ajankohtaisista tapahtumista löytyy Olivia Valèren kotisivuilta.

Osoite: Carretera de Istán, Km 0.8, 29600 Marbella, Málaga.

2. Pangea

Loistelias Pangean yökerho sijaitsee lähellä Puerto Banúsin luksusloma-asuntojen aluetta ja tarjoaa upean näköalan Välimerelle ja aina Gibraltarin niemimaalle asti. Yksi Marbellan ja Puerto Banúsin suosituimmista yökerhoista järjestää sekin maailmankuuluja luksusbileitä kaupunkiin saapuneille jetset-matkailijoille. 

Osoite: Edificio Club de Mar Puerto Banús, Muelle de Honor, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

3. Aqwa Mist

Aqwa Mistissä näkee harva se päivä kuumia jalkapallotähtiä ja supersuosittuja räppäreitä, jotka juhlivat yökerhon yksityisaitiossa shampanjapullojen ympäröimänä. Aqwa Mistissä panostetaan musiikkiin ja paikalla on lähes aina joku kansainvälisesti menestynyt DJ, joka pitää huolen vieraiden viihtymisestä. Aqwa Mistin sisustus vesiputouksineen, jacuzzeineen ja avoterasseineen ovat todellista silmänruokaa luksusta arvostaville juhlijoille. Aqwa Mistin kotisivulta löytyy ajankohtaista tietoa tulevista bileistä. 

Osoite: Calle Belmonte, Nueva Andalucia, Marbella, Málaga.

4. Funky Buddha

Marbellan parhaimpiin rantaklubeihin lukeutuva Funky Buddha on tunnettu nuorekkaasta ja vauhdikkaasta tunnelmastaan ja sitä pidetään Marbellan omana maamerkkinä

Funky Buddha järjestää lukuisia teemajuhlia läpi kesän pitääkseen nuorekkaan asiakaskuntansa tyytyväisenä. Erityisen suosittuja ovat Funky Buddhan uima-allasbileet, jossa soittaa lähes aina kansainvälisesti tunnettuja DJ:tä.

Osoite: Camino de la Cruz s/n, 29602, Marbella, Málaga.

5. Tibu Banús

Tibu Banúsia pidetään ehkä tämän hetken kuumimpana yökerhona Marbellassa. Loistavalla maulla sisutettu eliittiklubi on erityisesti muotitietoisten ja julkkisten suosiossa. Tibu Banúsin tasokkaasta tanssimusiikista vastaa aina maineikas DJ ja klubi järjestää usein loisteliaita teemajuhlia, joiden kuluissa ei koskaan penniä venytetä. Lisää tietoa ajankohtaisista tapahtumista löytyy Tibu Banúsin kotisivuilta

Osoite: Plaza Antonio Banderas, Av. de Julio Iglesias, 103, 29660 Marbella, Málaga

6. La Suite

Hienostunut La Suite kuuluu sekin Marbellassa lomailevien julkkisten vakioklubeihin. Jo pian keskiyön jälkeen yökerhon eteen viuhahtaa toinen toistaan upeampia autoja ja limusiineja, jotka tuovat kaupungin eliitin juhlimaan kaupungille tuttuun luksustyyliin. La Suite on nimetty Marbellan trendikkäimmäksi klubiksi sen ilmapiirin ja tyylikkään, Manhattanin Studio 54:sta jäljittelevän sisustuksen ansiosta. Lisää tietoa yökerhon tapahtumista löytyy La Suiten kotisivuilta

Osoite: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 1, 29602 Marbella, Málaga.

7. Mirage

Nousukiidossa oleva Mirage avasi ovensa vasta vuonna 2017 ja on lähes ensimmäisestä päivästään lähtien kuulunut Marbellan loisteliaimpiin yökerhoihin. Puerto Banúsin ökyalueella sijaitsevassa yökerhossa järjestetään eri tapahtuma viikon jokaisena päivänä. Esimerkiksi keskiviikkoisin naiset saavat ilmaisen cocktailin sisäänpääsyn yhteydessä ja sunnuntaisin DJ:t soittavat parhaimpia hittejä Kinky Malinki-teemaillassa. Miragessa on myös erillinen tanssitila R&B-musiikin ystäville. 

Osoite: Urbanisation N Andal P Banús, 14, 29660 Marbella, Málaga.

8. Seven

Seven Puerto Banúsista on kuoriutunut nopeasti yksi kaupungin eksklusiivisimmista ja eleganteimmista klubeista, jossa pääsee nauttimaan tasokkaiden DJ:den loistavasta musiikkiohjelmasta lähes joka ilta. Sevenin tyyli on sekoitus arabilais-aasialaista ja sen tiloissa on yksityisyyttä tarjoavia pieniä loungeja. VIP-puolella on valtavasti tilaa, kuten myös upealla näköalalla varustetulla ulkoilmaterassilla. 

Osoite: Calle Muelle Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

9. Ocean Club

Ylellinen Ocean Beach kuuluu Marbellan parhaimpiin rantaklubeihin. Ocean Beach järjestää tunnetusti Marbellan parhaimpia bileitä ja päivisin aikaa voi viettää klubin suolavesialtaalla ihaillen valokuvauksellista näköalaa merelle. Ocean Beach Marbellassa rentoudutaan hyvän musiikin ja ruuan parissa osaavan henkilökunnan hemmottelevissa käsissä. Ocean Clubin teemajuhlat, kuten shampanja- ja uima-allasbileet, perjantain Club Tropicana ja sunnuntain Lazy Sundayt houkuttelevat juhlijoita Costa del Solille ympäri maailman.

Osoite: Avda. Lola Flores, s/n, 29660 Marbella, Málaga

10. News Café

News Café nimettiin hiljattain yhdeksi Marbellan parhaimmista yökerhoista sen hauskan ja mukaansa tempaavan ilmapiirin ansiosta. News Cafessa vierailee säännöllisesti livemuusikkoja ja myöhemmin tunnelmasta vastaa loistotason DJ. News Café sijaitsee aivan Puerto Banúsin sataman vieressä tarjoten loistavan näköalan Costa del Solin upeimpien jahtien pysäköintipaikalle. Lisää tietoa paikan ohjelmasta ja teemailloista löytyy News Cafén kotisivuilta

Osoite: Lugar Muelle de Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.