Marbellan parhaat uima-allasbileet

Mitä mielikuvia tuo mieleen aurinkoinen Marbella? Ajatuksissa vilahtanee ensimmäisenä pitkät, palmupuiden reunustamat hiekkarannat chiringuitos-baareineen sekä shampanjaa siemailevat pintaliitokiitäjät. 

Costa del Solin hohdokkain merenrantakaupunki on myös koko maan parhaimpia kesäbilekohteita. Kaupungin lukuisat terassit, yökerhot ja klubit järjestävät hulppeita teema- ja allasbileitä joissa parveilee rikkaita nuoria ja hetken suosituimpia julkkiksia. Ilmassa on todellista glamouria ja joka kulmalla tuoksahtaa raha. 

Marbella on täydellinen rantakohde nuorelle bilekaveriporukalle. Espanjan parhaimpiin bailauskaupunkeihin kuuluva klassikko vetää juhlakansaa erityisesti kesäisin, jolloin bileitä järjestetään päivittäin kaupungin upeilla rannoilla ja trendikkäillä klubeilla. Usein Marbellaan suuntaavat ystäväporukat vuokraavat asunnon Puerto Banusin ökyalueelta tai hulppean luksushuvilan Marbellan kaupungin laitamilta. Mitä enemmän matkaseurueessa on jäseniä, sitä edullisemmin majoitus irtoaa. 

Marbellan yöelämä eroaa kuitenkin esimerkiksi Barcelonan ja Madridin juhlatantereista aika lailla. Marbellassa juhlat alkavat kesäaikaan jo aamuvarhain ja päättyvät juuri hieman ennen seuraavien alkamista. Kuumien kesäpäivien suosikkibileiden näyttämönä toimivat rantaklubien valtavat uima-allasalueet, joissa voi tanssahdella maineikkaiden DJ:en tahdittamana aamusta iltaan. 

Marbellasta löytyvät Costa del Solin hulppeimmat klubit ja joka vuosi paikalle saapuu maailman maineikkaimpia julkimoita ja suihkuseurapiirineitoja nauttimaan shampanjan huuruisista kesäpäivistä. Eliitti saa yleensä juhlia rauhassa, sillä tavallisella tallaajalla harvoin on varaa siemailla kalleinta kuohuvaa aamusta iltaan. 

Marbella on tämänkin kesän ehdoton "place to be". Avaamme hieman kaupungin villiä bileskeneä esittelemällä Marbellan parhaat uima-allasbileet tälle kesälle. 

Marbellan juhlien hintalappu

Marbella ei siis ole bilekaupunki edullisimmasta päästä. Esimerkiksi naapurikaupungeissa Fuengirolassa ja Málagassa pääsee juhlimaan huomattavasti kevyemmällä lompakolla. Marbellan pool partyt ovat supersuosittuja ja halukkaiden täytyy varata huikean hintainen sisäänpääsylippu hyvissä ajoin etukäteen. Uima-allasbileiden liput alkavat 100 euron paikkeilta, riippuen paikasta. Joskus lipun hintaan sisältyy cocktail, pullo shampanjaa tai aurinkovuode ja joihinkin saattaa myös sisältyä pääsylippu klubin myöhemmin alkaville jatkoille. 

Suosittelemme varaamaan liput suoraan klubien omilta sivuilta. Seuraavaksi sukellus suosituimpien allasbileiden maailmaan!

Ocean Club

Ylellinen Ocean Beach Marbella on jo vuosia kuulunut koko Euroopan parhaimpiin ja suurimpiin rantaklubeihin. Ocean Beach järjestää tunnetusti Marbellan parhaimpia allasbileitä ja päivisin aikaa voi viettää klubin suolavesialtaalla ihaillen valokuvauksellista näköalaa merelle. 

Ocean Clubin kesäiset shampanja- ja uima-allasbileet houkuttelevat juhlijoita Costa del Solille joka sunnuntai. Liput kannattaa varata tapahtumaan jo kuukausi ennen haluttua päivää, sillä paikkoja on rajoitetusti. 

Ocean Club Marbella avaa vuosittain allasbileiden juhlakauden näyttävästi Bank Holiday Champagne Partyn merkeissä. Lippu bileisiin maksaa 150 euroa ja siihen sisältyy pullo helmeilevää Veuve Cliquotia. 

NAÔ:n uima-allasbileet

Vaikka Nao ei sijaitsekaan rannalla, on se silti vakiinnuttanut paikkansa Marbellan parhaimpien allasbileiden järjestäjänä. Klubilla on valtava uima-allas, jota ympäröi luksusaurinkotuolien ja palmupuiden siisti rivistö. 

Eliittiklubi sijaitsee Nueva Andalucian alueen sydämessä, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Marbellan keskustasta. Naon taidokkaat kokit, mestari-baarimikot ja maineikkaat DJ:t pitävät hyvää huolta vieraiden viihtyvyydestä. 

Jos Marbella on tuttu lomakohde, saattaa myös Marbellan hulppein yökerho Olivia Valere kuulostaa tutulta. Samainen yritys omistaa myös Naon ja ajoittain klubilla jaetaan alennuslippuja Olivia Valeren halutuille jatkobileille.

La Sala by The Sea

La Sala by the Sea sijaitsee aivan Ocean Clubin vieressä, Playa del Duquen rannalla joka kuuluu Marbellan parhaimpiin rantoihin. Trendikäs luksusklubi tarjoilee asiakkailleen tasokasta hemmottelua Thai-teemaisessa miljöössä. La Salan keittiö loihtii upeita Aasian makuja ja baarin väki taiteilee eksoottisia drinkkejä asiakkaiden mieleen. 

La Sala järjestää myös tyylikkäitä teemajuhlia, joista suosituimpiin kuuluvat Kiss FM:n uima-allasbileet, White & Gold, Frutilicious Thursday ja Sunkissed Sunday. La Salassa päivää vietetään rennosti altaalla cocktaileja siemaillen, viimeisimpiä hittejä kuunnellen ja tasokkaasta palvelusta nauttien. La Salan ravintola taas kuuluu Marbellan gourmet-skenen kultakimpaleisiin ja moni saapuukin tänne iltaisin nauttimaan upeasta näköalasta taivaallisten makujen äärelle.

Funky Buddhan uima-allasbileet

Funky Buddha avaa ovensa jo maaliskuussa ja sesonki jatkuu syyskuuhun asti. Funky Buddha on tunnettu nuorekkaasta ja vauhdikkaasta tunnelmastaan ja sitä pidetään Marbellan omana maamerkkinä. Klubi sijaitsee Funny Beachilla, joka kuuluu Marbellan kuuluisimpiin rantoihin. 

Funky Buddha järjestää lukuisia teemajuhlia läpi kesän pitääkseen nuorekkaan asiakaskuntansa vaativan juhlamielen pirteänä. Erityisen suosittuja ovat juuri Funky Buddhan uima-allasbileet, jossa soittaa lähes aina kansainvälisesti tunnettuja DJ:tä. Erityisesti sunnuntaisin järjestettävä Ultra Pool Party houkuttelee talon täyteen nuorekasta ja trendikästä juhlakansaa. Funky Buddha kuuluu Ocean Clubin ja Nikki Beachin tavoin Marbellan tasokkaimpiin rantaklubeihin. Huvi ei ole halpaa, mutta täällä pääsee uima-allasbileiden villimpään eliittitunnelmaan kiinni.

Sisu Boutique Hotel

Sisu on hulppea hotelli aivan Puerto Banúksen sydämessä, joka kuuluu Espanjan luksuslomaklassikkojen ykköskohteisiin. 

Heti Sisun kesäkauden ohjelman julkaisun jälkeen parhaimpien bileiden lippuvaraus käynnistyy nopeasti. Sisun tapahtumat ovat kasvattaneet viime vuosina huimasti suosiota ja liput hotellin uima-allasbileisiin menevät kuin kuumille kiville.  

Sisussa viihtyvät niin suuremmat ystäväporukat kuin polttariporukatkin. Jos varaa liput suurelle ryhmälle, hotelli antaa tuntuvasti ryhmäalennusta seurueille.

Hotellin uima-allasbileiden liput maksavat alkaen 20 euroa naisilta ja 50 euroa mieliltä.

Nikki Beach Marbella

Nikki Beach

Lähes legendaarinen Nikki Beach on varmasti Marbellan suosituin rantaklubi, joka on kuuluisa näyttävistä bileistään, tasokkaasta sushistaan ja shampanjajuhlistaan. Nikki Beachin uima-allasbileissä on lähes aina paikalla joukko julkimoita ja Euroopan nuorekasta eliittiväkeä. Pool partyjen lisäksi Nikkin ykkösbileisiin kuuluvat klubin kauden avajaiset ja päättäjäiset. 

Toukokuun lopulla Nikki Beach järjestää hohdokkaan White Partyn, johon kutsutaan kaikki Marbellan ykköshenkilöt. Nikki Beachin kesäkauden päättäjäisiin Red Partyyn taas pukeudutaan nimen mukaisesti punaiseen.

Nikki Beach Marbella myy myös VIP-lippuja johon kuuluu aurinkotuoli ja tietty määrä juotavaa. Klubissa soittaa päivittäin maineikkaita DJ:tä ja juhlat kestävät myöhään aamun pikkutunneille. 

Lisätietoa tämän kauden allasbileistä ja muusta ohjelmasta löytyy Nikki Beachin kotisivuilta

Puro Beach

Puro Beach on taas hieman kauempana Marbellasta ja Puerto Banúsista, lähellä Esteponaa. Klubi sijaitsee  ostoskeskuksen yhteydessä, upean Playa del Padrónin rannan edessä. Purossa päivää voi paistatella luksusriippumatossa nauttien kauniista näköalasta aina Gibraltarille ja Marokon vuorille asti. Puro Beach on tyylikäs ja elegantti; myös erityisen suosittu hääjuhlapaikka. 

Puro on auki ympäri vuoden, se on ainoastaan suljettu maanantaisin ja tiistaisin marraskuusta maaliskuuhun. Kesäsesongin aikaan Puro Beach houkuttelee juhlijoita ympäri rannikkoa nauttimaan teemabileistä, kansainvälisten DJ:den vauhdittamista rytmeistä ja upeista cocktaileista. Erityisen suosittuja pool partyjä Purossa ovat villit Full Moon Party, New Moon Party sekä vauhdikas Flamenco Party.

Plaza Beach Banus

Plaza Beach Puerto Banus, Marbella

Tarkemman markan matkaaja pääsee tutustumaan Marbellan allasbileiden kukkarolle kevyempään versioon Plazassa Beachissa. Puerto Banusin sydämessä sijaitseva klubi toivottaa kaikki tervetulleiksi ja se sopii hyvin Marbellassa lomaileville, rentoa päivää kaipaaville matkailijoille. 

Plaza Beach aurinkotuolit maksavat alkaen 20 euroa per henkilö, joka on Marbellan hintatasoon verrattuna edullinen. VIP-pakettejakin voi ostaa, jolloin päivää voi nauttia yksityisessä tilassa jossa on oma jacuzzi. 

Kesäaikaan Plaza Beach järjestää villejä vaahto- ja spraymaalibileitä aina maanantaista sunnuntaihin. Beach Plaza on erityisen suosittu polttaripaikka, eikä sovi herkkähermoisille. 

Marbellan parhaat uima-allasbileklubit