Marbellan parhaat rantaklubit

Marbella on niittänyt mainetta maailmalla rikkaiden ja kuuluisien leikkikenttänä. Hulppeiden bileiden kaupunki houkuttelee hardocore-juhlijoita, rahakkaita nuoria sekä bilenälkäisiä kuuluisuuksia.
 
Marbellassa aurinko porottaa lähes aina pilvettömältä taivaalta ja drinkit ovat kylmiä ja cooleja. Rantaklubeissa meno alkaa jo pian puolenpäivän jälkeen ja shampanja virtaa aina aamuun asti. Mikäli mieli tekee juhlia muiden yöperhosien lailla yötä päivää, suosittelemme majoittumaan Marbellaan mutkattoman mukavuuden takaamiseksi. 
 
Marbellan suosion myötä kaupunkiin on noussut luksusbileitä järjestäviä rantaklubeja kuin sieniä sateella ja niistä moni kuuluu Espanjan parhaimpiin. Esittelen seuraavaksi Marbellan parhaat rantaklubit lomasi iloksi.  

Nikki Beach

Osoite: Carretera de Cádiz, Km. 192, 29600 Marbella, Málaga
 
Nikki Beach
Kuva: Nikki Beach

Tietoa Nikki Beach Clubista

Jo legendaarisena pidetty Nikki Beach sijaitsee yhdellä Marbellan parhaimmista rannoista. Klubilla on valtava ulkoilmaravintola, suuri allas ja tyylikkäitä aurinkotuoleja pitkin poikin. Klubin sisustus henkii tyyliä ja tasoa. Ilmassa tuoksahtaa raha.  
 
Nikki Beach Marbella myy myös VIP-lippuja johon kuuluu aurinkotuoli ja tietty määrä juotavaa. Klubissa soittaa päivittäin maineikkaita DJ:tä ja juhlat kestävät myöhään aamun pikkutunneille. 
 
Nikki Beach on auki huhtikuun lopusta syyskuuhun asti. Klubissa on viikoittain erilaisia teemajuhlia ja se tarjoaa henkeäsalpaavan näköalan Välimerelle. 

Mitä huvi maksaa?

Nikki Beach Clubiin pääsee sisään ilmaiseksi päiväsaikaan. Aurinkotuolit maksavat keskimäärin 50-100 euroa päivässä ja ravintolan ruokalistalta ei mikään annos irtoa edullisesti. Tästä huolimatta listalta löytyy valtava määrä kekseliäitä cocktaileja ja upeita ruoka-annoksia sushista kaviaariin. 
 
Nikki Beachiin pääsee iltaisin sisäänpääsymaksua vastaan. Juotavat ovat hinnakkaita, jonka vuoksi joskus tulee edullisemmaksi kun varaa seurueelle oman pöydän ja jakaa pöydän laskun monen osallistujan kesken. 

Nikki Beachin pukukoodi

Nikki Beachin pukukoodi riippuu siitä, mihin aikaan päivästä klubille saapuu ja mihin juhlaan ottaa osaa. Päiväsaikaan klubilla näkee rennommin pukeutuneita auringonpalvojia joista suurin osa on pukeutunut pelkkään uimapukuun. Tästä huolimatta joka paikassa vilahtelee merkkilaukkuja, timantteja ja täydellisyyttä hipovia kampauksia. 
 
Illalla tarina on toinen. Pukukoodi on hyvin tarkka eikä hihattomiin sonnustautuneita miehiä tai sandaaleissa kipitteleviä neitoja päästetä enää sisään. 

La Cabane

Calle Jabalí, 29603 Marbella, Málaga
 
La Cabane
Kuva: La Cabane

Tietoa Cabanen rantaklubista

La Cabane oli ensimmäisiä luksusrantaklubeja Marbellassa ja koko Costa del Solilla. Kyseessä on yksi eleganteimmista ja eksklusiivisimmista paikoista rannikolla, jonka asiakkaat tuntevat itsensä ylenpalttisen hemmotelluiksi. 
 
Huhti-lokakuun välillä La Cabane on auki perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Keskikesällä klubi on auki päivittäin. 

Mitä huvi maksaa?

Aurinkotuoli ja -varjo irtoaa edullisimmillaan 35 euron hintaan ja siihen sisältyy hedelmävarras sekä palvelu pöytiin. VIP-lippu kahdelle maksaa 190 euroa ja siihen sisältyy pullo shampanjaa, tuoreita hedelmiä, pyyhkeet ja tarjoilu pöytiin. 
 
Klubin kuuluisa Grand Buffet La Cabane maksaa 88 euroa henkilöltä ja tarjolla on yli 60 erilaista kalaruokaa, paellaa ja muita riisiruokia. 

Pukukoodi

Glamourous & chic kuvaavat hyvin La Cabanen pukukoodia. Kuten muillakin klubeilla, myös La Cabanella voi nautiskella auringosta pelkässä bikinissä, onhan meri muutaman askeleen päässä. Suosittelemme kuitenkin ottamaan mukaan siistin vaatteen, jonka voi pukea ylleen kun ruokailee ravintolassa. 
 
Täälläkin raha on vahvasti läsnä ja siellä täällä vilahtelee Rolexeja, merkkilaukkuja ja joka kulmalla poksahtelee shampanjapulloja. 

Ocean Beach Club

Avda. Lola Flores, s/n, 29660 Marbella, Málaga
 
Ocean beach
Kuva: Ocean Beach

Tietoa Ocean Beach-klubista

Ylellinen Ocean Beach Marbella kuuluu koko Euroopan parhaimpiin ja suurimpiin rantaklubeihin. Ocean Beach järjestää tunnetusti Marbellan parhaimpia bileitä ja päivisin aikaa voi viettää klubin suolavesialtaalla ihaillen valokuvauksellista näköalaa merelle. 
 
Ocean Beach Marbellassa rentoudutaan hyvän musiikin ja ruuan parissa osaavan henkilökunnan hemmottelevissa käsissä. Ocean Clubin teemajuhlat, erityisesti shampanja- ja uima-allasbileet houkuttelevat juhlijoita Costa del Solille ympäri maailman. 
 
Ocean Club Marbella avaa juhlakauden väyttävästi huhtikuun lopussa White&Silver-teeman mukaan. Kesäsesonki hyvästellään vähintään yhtä villisti Black&Gold-juhlin syyskuun loppupuolella. 

Mitä huvi maksaa?

Pääsylippu klubin tiloihin päiväsaikaan irtoaa keskimäärin 125 eurolla. Hintaan sisältyy aurinkovuode, muutama juotava sekä tarjoilu pöytiin. Ylellisiin shampanjabileisiin pääsee osallistumaan pulittamalla 110 euron sisäänpääsymaksun. 
 
Klubin merinäköalaravintola Amai by OC tarjoilee Costa del Solin maukkaimpia herkkuja. Kekseliäät annokset ovat myös hintavia, sandwichin hinnat alkavat 24 eurosta. 

Pukukoodi

Ocean Club sijaitsee aivan luksussatama Puerto Banúsin vieressä, jossa parveilee valtavia merkkiliikkeiden ostoskasseja kantelevia matkailijoita ja luksusautoja. Ocean Clubissa meno on samanlainen ja esimerkiksi miesten tulee käyttää paitaa ravintolassa sekä poistuessaan klubin tiloista. Asiakkaita vaaditaan myös käyttämään tiloihin sopivia kenkiä. 

Amàre Beach 

Paseo Alfonso Cañas Nogueras, 29603 Marbella, Málaga
 
Amare beach clubKuva: Amàre Beach

Tietoa Amáre Beachistä

Amáre Beach Club sijaitsee Marbellan vanhankaupungin edessä olevalla rannalla. Amáre on tunnetusti yksi tyylikkäimmistä ja tasokkaimmista rantaklubeista Marbellassa, johon on lapsilta pääsy kokonaan kielletty. Klubilla on oma yksityinen ranta, jossa voi nauttia tasokkaasta palvelusta, hyvästä ruuasta ja hileisistä drinkeistä aamusta iltaan. 
 
Klubin terassilla päivä ja ilta taittuu hyvästä musiikista ja rauhallisesta tunnelmasta nauttien. Kaikilla on henkilökohtainen tarjoilija käytettävissä ja tiloissa on myös rentouttava jacuzzi, josta voi ihailla upeaa merinäköalaa shampanjalasi kätösessä. 

Mitä huvi maksaa?

Amàre Beachissa saa parhaiten vastinetta rahalle. Klubilla on myös ravintola, jossa voi nauttia upeita Välimeren herkkuja tyylikkäässä miljöössä Marbellan rantaklubille kohtuullisin hinnoin. 

Pukukoodi

Amàre Beach Clubin pukukoodi on tyylikäs, oli sitten kyseessä bikini tai rantamekko. Mukaan kannattaa aina ottaa siistimpi vaate, jos suunnitelmissa on ruokailu klubin ravintolassa. 

La Sala By The Sea

Av José Banús, 29660 Marbella, Málaga
 
La Sala by the sea
Kuva: La Sala 

Tietoa La Salasta

La Sala by the Sea sijaitsee Puerto Banúsin upealla rannalla. Trendikäs luksusklubi tarjoilee asiakkailleen tasokasta hemmottelua Thai-teemaisessa miljöössä. La Salan keittiö loihtii upeita Aasian makuja ja baarin väki taiteilee eksoottisia drinkkejä asiakkaiden mieleen. Mainetta niittäneet DJ:t taas pitävät huolta rennon tunnelman ylläpitämisestä. 
 
La Sala järjestää myös tyylikkäitä teemajuhlia, joista suosituimpiin kuuluvat Kiss FM:n uima-allasbileet, White & Gold, Frutilicious Thursday ja Sunkissed Sunday. La Salassa päivää vietetään rennosti altaalla cocktaileja siemaillen ja palvelusta nauttien. 

Mitä huvi maksaa?

La Salaan pääsee sisään ilmaiseksi mutta jos haluaa käyttää klubin uima-allasta, täytyy vuokrata ensin aurinkotuoli. Aurinkotuoli kustantaa alkaen 40 euroa per henkilö ja hintaan sisältyy pyyhe, hedelmiä ja vettä. Kun valitsee budjettimajoituksen Marbellassa luksushotellin sijaan, voi tuhlata keveämmällä mielellä 275 euroa La Salan upeaan Cama Cabana-sänkyyn. 
 
La Salan ravintola tarjoilee upeita herkkuja aina sushista pihviin. Alkuruuat kustantavat alkaen 14,50 euroa ja pihvi irtoaa 34 eurolla. 

Pukukoodi

La Sala sijaitsee sekin lähellä Puerto Banúsin merkkiliikkeitä ja luksusostoskeskuksia. Klubin asiakkaat mielellään pukeutuvat uusimpiin merkkivaatteisiin ja -asusteisiin myös rannalle. Klubille mukaan kannattaa ottaa ainakin paras uimapuku sekä tyylikäs vaate ravintolaa varten. 

Funky Buddha Beach

Autovía del Mediterráneo, 2, 29603 Marbella, Málaga
 
Funky Buddha beach club
Kuva: Funky Buddha

Tietoa Funky Buddhasta

Funky Buddha avaa ovensa jo maaliskuussa ja sesonki jatkuu syyskuuhun asti. Funky Buddha on tunnettu nuorekkaasta ja vauhdikkaasta tunnelmastaan ja sitä pidetään Marbellan omana maamerkkinä.
 
Funky Buddha järjestää lukuisia teemajuhlia läpi kesän pitääkseen nuorekkaan asiakaskuntansa tyytyväisenä. Erityisen suosittuja ovat Funky Buddhan uima-allasbileet, jossa soittaa lähes aina kansainvälisesti tunnettuja DJ:tä. 

Mitä huvi maksaa?

Tämän kesän hintatietoja Funky Buddhaan ei ole vielä julkistettu. 

Pukukoodi

Nuorekas ja trendikäs kuvaa parhaiten Funky Buddhan tyyliä. Vaikka kyseessä onkin yksi Marbellan parhaimmista rantaklubeista, on asiakkaiden tyyli ehkä hieman muita klubeja rennompaa. Iltaisin pukukoodiin tulee kiinnittää enemmän huomioita. Funky Buddha on yksi Marbellan suosituimmista yökerhoista ja asiakkaiden odotetaan panostavan asuun sen mukaan. 

Puro Beach 

Km 159, Autovía del Mediterráneo, 29680 Estepona, Málaga
 
Puro Beach
Kuva: Puro Beach 

Tietoa Puro Beach Clubista

Puro Beach on taas hieman kauempana Marbellasta ja Puerto Banúsista, lähellä Esteponaa. Klubi sijaitsee valokuvauksellisessä miljöössä, yhdellä koko Costa del Solin parhaimmista rannoista. Purossa päivää voi paistatella luksusriippumatossa nauttien kauniista näköalasta aina Gibraltarille ja Marokon vuorille asti. Puro Beach on tyylikäs ja elegantti; myös erityisen suosittu hääjuhlapaikka. 
 
Puro on auki ympäri vuoden, se on ainoastaan suljettu maanantaisin ja tiistaisin marraskuusta maaliskuuhun. Kesäsesongin aikaan Puro Beach houkuttelee juhlijoita ympäri rannikkoa nauttimaan teemabileistä, kansainvälisten DJ:den vauhdittamista rytmeistä ja upeista cocktaileista. 

Mitä huvi maksaa?

Puro Beachissa pääsee nauttimana terveellisistä Välimeren herkuista kauniissa miljöössä. Ravintolalla on myös japanilaistyylinen menu, josta löytyy kekseliäitä annoksia, jotka ovat valmistettu tuoreita mereneläviä käyttäen. Uima-altaan vieressä olevan ravintolan alkuruuat maksavat alkaen 11 euroa ja cocktailit 14 euroa. 

Pukukoodi

Kuten muillakin Marbellan rantaklubeilla, myös Puro Beachilla noudatetaan tyylikästä ja eleganttia pukukoodia. Päiväsaikaan voi nauttia auringosta bikineissä ja illalla on mahdollisuus tyrmätä muut juhlijat omalla säkenöivällä tyylillään. 

Beach Club Estrella Del Mar

7 Urbanización Estrella del Mar, desvío Urbanización Golden Beach, 29604 Marbella, Málaga
 
Estrella del Mar
Kuva: Estrella del Mar

Tietoa Estrella del Marin rantaklubista

Estrella del Mar on auki koko vuoden ympäri, joten milloin ikinä matkustaakin Marbellaan, on aina mahdollisuus nauttia tämän ylellisen klubin loistavasta miljööstä ja palveluista. Estrella del Mar sijaitsee yhdellä Marbellan parhaimmista rannoista, joten infinity-altaan lisäksi vaihtoehtona on pulahtaa lämpöisään Välimereen vilvoittelemaan drinkkien lomassa. 
 
Estrella del Marin ilmapiiri on rento ja rauhaisa, jonka vuoksi villimpiä bileitä etsivien kannattaa valita listaltamme toinen klubi, kuten Funky Buddha. Estrella del Mar on suosittu hääjuhlien viettopaikka ja sen yhteydessä toimii myös ylellinen spa-kylpylä. Täällä voi viettää päivän rentoutuen ja suunnistaa illalla omaan luksushuvilaan Marbellassa

Mitä huvi maksaa?

Estrella del Marin Bali-aurinkovuoteet merinäköaloineen kustantavat alkaen 100 euroa per aamu- tai iltapäivä ja pakettiin kuuluu yksilöllinen palvelu sekä shampanjaa. Aurinkotuolien hinta vaihtelee sesongeittain, alkaen hinta liikkuu 25 euron paikkeilla. 
 
Estrella del Marin ruokalistan alkupalat kustantavat alkaen 12 euroa. Herkullinen paella maksaa 27 euroa per henkilö. 

Pukukoodi

Estrella del Marilla on lukuisia pysyviä jäseniä. Asiakkaat usein pukeutuvat rennosti siisteihin ranta-asusteisiin, joista tietenkin suurin osa kantaa luksusmerkkiä. 
 
Marbellassa tuoksahtaa aina raha ja kauniit ja kuuluisat ovat omineet kaupungin omaksi juhlatantereekseen. Täällä pääsee parhaiten sukeltamaan Espanjan kuuluisien rantaklubien ylelliseen maailmaan, aina kun vain oma lomabudjetti sen sallii!