Marbellan parhaat rannat: Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza on epäilemättä yksi Marbellan parhaimpia rantoja ja monen kestosuosikki.

Playa Real de Zaragoza sijaitsee 13 kilometrin päässä Marbellan keskustasta ja on myös yksi alueen suurimmista rannoista. 

Tämä upea ranta on niin suuri ja tarpeeksi kaukana Marbellasta, että se harvemmin täyttyy auringonpalvojista. 

Tietoa Real de Zaragozan rannasta

Playa Real de Zaragoza Marbella

Real de Zaragoza on keskimäärin 1700 metriä pitkä ja 30 metriä leveä. 

Ranta sijaitsee Marbellan eksklusiivisimpien ja suosituimpien rantojen, kuten Nikki beachin ja Don Carlosin rantaklubin läheisyydessä.

Real de Zaragozan ranta Marbellassa

Palvelut

Playa Real de Zaragozaa siivotaan säännöllisesti ja sieltä löytyvät kaikki palvelut. Rannalla on rantabaareja, ravintoloita, yleisiä suihkuja, roskapisteitä ja wc-tiloja. Aurinkotuoleja ja -varjoja (5 euroa per päivä) voi vuokrata useasta eri pisteestä. 

Rannalla päivystää hengenpelastajia kesäkaudella ja rannalle vievän tien vierestä löytyy paljon pysäköintipaikkoja. 

Yksi rannan ravintoloista on ylitse muiden: Ranchon Cubano. Tässä ravintolassa on kuubalais-amerikkalais-espanjalainen tunnelma ja siellä on mukava juoda yksi lasillinen tai syödä pieni välipala rantapäivän aikana. Ravintolassa on viikonloppuisin elävää musiikkia ja sen vuoksi siellä on viikonloppuiltaisin hilpeä tunnelma. Ruoka on hyvää ja hinnat kohtuulliset; salaatit maksavat noin 8 euroa ja kalalautanen 12 euroa. 

Video Playa Real de Zaragozasta

Miten saapua rannalle?

Playa Real de Zaragoza sijaitsee 13 kilometriä Marbellan keskustasta. Kartta

Playa Real de Zaragoza mapMarbellasta: aja tietä N340-A7 itään kohti Málagaa. Kun ajat Repsolin bensa-aseman ohi, aja seuraavasta tienhaarasta oikealle, jolloin saavut Avenida de Cibelesille. Jatka tätä samaa tietä aina rannalle asti. 

Málagasta: aja tietä N340-A7 länteen kohti Marbellaa. Kun olet ohittanut Las Chapasin poistumistien ja kansainvälisen englantilaisen koulun, aja poistumistietä kohti Ricmaria ja käänny tieltä oikealle ja seuraavasta vasemmalle ja saavut Arroyo Playas de las Dunasiin. Käänny tieltä vasemmalle Calle Pino Realille ensimmäisestä risteyksestä. Avenida de Cibeles, joka johtaa rannalle, on seuraava vasemmalle kääntyvä katu. Seuraa sitä aina rannalle asti. Yllä oleva kartta auttaa sinua saapumaan perille.