Marbellan parhaat rannat: Playa Hermosa

Hermosan suhteellisen pieni mutta kaunis ranta sijaitsee samalla rannikkoviivalla Costabellan, Alicate ja Los Monterosin rantojen kanssa. 

Tietoa Hermosan rannasta

Playa Hermosa, eli Hermosan ranta Marbellassa, AurinkorannikollaHermosan pieni ja suojaisa ranta on kasvanut kiinni Costabellan naapurirantaan. Hermosalla on paljon erilaisia palveluja ja ranta on Marbellan 10 parhaan rannan listamme yksi lapsiystävllisimmistä rannoista johtuen sen rauhallisesta ja matalahkosta rannasta.

Poco Loco ravintola Hermosan rannalla Marbellassa
 

Palvelut

Playa Hermosa siivotaan säännöllisesti ja löydät sieltä kaikki mahdolliset palvelut. Rannalta löytyy paljon ravintoloita, rantabaareja, yleiset suihku- ja wc-tilat sekä aurinkotuolien ja -varjojen vuokrauspisteitä. Voit myös vuokrata kajakkeja, polkuveneitä ja muita vesiurheiluvälineitä rannalla. 

Suosittelemme lämpimästi rannalla sijaitsevaa Poco Loco-ravintolaa heille niille jotka haluavat nauttia maittavan aterian rantapäivän lomassa. Ravintolalla on laaja ruokalista ja heillä järjestetään hauskoja kreikkalaisia iltoja keskiviikkoiltaisin. Kala-ateriat maksavat noin 15 euroa, liharuuat noin 20 euroa ja salaatit 10 euroa. 

Video Hermosan rannasta

Saapuminen

Playa Hermosa sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Marbellasta - kartta

Marbellan Playa Hermosan kartta Marbellasta: aja tietä N340-A7 itään Málagaa kohti. Aja vasemmalla vastaan tulevan Costa del Solin sairaalan ohi. Noin 500 metrin päässä näet kyltin 'Mancomunidad Municipios del Costa del Sol', pysy oikealla ja käänny seuraavasta Calle de Cervantesille. Käänny seuraavasta liikenneympyrästä vasemmalle Calle Franklinille ja seuraa tietä rannalle asti. 


Málagasta: aja tietä N340-A7 länteen päin. Käänny El Rosarion kohdella tielle N340 ja aja takaisin itään päin. Aja vasemmalla vastaan tulevan Costa del Solin sairaalan ohi. Noin 500 metrin päässä näet kyltin 'Mancomunidad Municipios del Costa del Sol', pysy oikealla ja käänny seuraavasta Calle de Cervantesille. Käänny seuraavasta liikenneympyrästä vasemmalle Calle Franklinille ja seuraa tietä rannalle asti.