Marbellan parhaat rannat: Playa El Alicate

Playa El Alicate sijaitsee 10 kilometriä Marbellan keskustasta itään. Rannalla voi kesäisinkin nauttia suhteellisen rauhallisesta tunnelmasta, koska Playa El Alicate ei täyty auringonpalvojista niin usein kuin muut alueen rannat. 

Playa Alicate sijaitsee saman nimisen asuinalueen vieressä ja on kuuluisuuksienkin suosiossa. Muun muassa Antonio Banderasilla on talo aivan rannan edessä. 

Tämä ranta tulee olemaan varmasti sinunkin mielestäsi yksi Marbellan parhaimmista rannoista.

Tietoa El Alicaten rannasta

Playa El Alicate Marbellassa

Playa El Alicate on 850 metriä pitkä ja 25 metriä leveä. El  Alicate on Costabellan ja Pinomarin naapuriranta ja ne joskus sekoitetaankin keskenään. 

El Alicaten ranta Marbellassa - Los Sardinales

Palvelut

Playa El Alicate siivotaan säännöllisin väliajoin ja löydät sieltä kaikki tarvittavat palvelut. Rannalta löytyy rantabaareja, ravintoloita, yleisiä suihkuja ja wc-tiloja sekä aurinkotuolien ja -varjojen vuokrauspisteitä. 

Pysäköintipaikkoja löytyy ainakin Los Sardinales-ravintolan läheisyydestä. Suosittelemme ravintolaa myös sen erinomaisen ruokalistan ansiosta. Hinnatkaan ravintolassa eivät ole tuulesta temmattuja; kala- ja lihalautasten keskihinta on 13-18 euroa ja salaattien 9 euroa. 

Video Playa El Alcatesta

Saapuminen Playa El Alicatelle

Playa El Alicate sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Marbellan keskustasta. Kartta

Playa de Alicaten karttaMarbellasta: aja tietä N340-A7 itään Málagaa kohti. Kun olet ajanut Hotel Los Monterosin ohi, aja toista poistumistietä kohti Avenida del Gavierosta. Aja seuraavien kolmen liikenneympyröiden ohi suoraan ja saavut suoraan rannalle. Pysäköi auto ravintolan eteen. 

Málagasta: Aja kohti Marbellaa ja postu tieltä Los Monterosin kohdalla ja käänny tietä N340/A7 takaisin Málagaan päin. Käänny seuraavasta oikealle ja saavut Avenida de Gavierolle. Aja seuraavien kolmen liikenneympyröiden ohi suoraan ja saavut suoraan rannalle. Pysäköi auto ravintolan eteen.