Marbellan parhaat rannat: Playa de Nueva Andalucia

 

Playa de Nueva Andalucian ranta alkaa aivan Marbellan ylellisen Puerto Banuksen vierestä. Ranta tunnetaan myös nimeltä El Duque. . The beach is also known as El Duque.

Nueva Andalucia kuuluu Marbellan 10 parhaan rannan listallemme. Ranta on keskeisen sijaintinsa vuokri hyvin tunnettu ja siellä saattaa olla kesäpäivisin auringonpalvojia ruuhkaksi asti.

Tietoa Nueva Andalucian rannasta

Playa de Nueva Andalucia Marbellassa, Aurinkorannikolla

Nueva Andalucian ranta alkaa aivan Puerto Banúksen sataman läheltä ja jatkuu länteenpäin. Rannan pituus on noin 1000 metriä ja leveys 30 metriä. 

Voit kävellä upeaa Paseo Maritimo-rantabulevardia aina Puerto Banúksesta rannalle asti. Rantabulevardilla on paljon erinomaisia ravintoloita ja kuppiloita, joissa voit nauttia pienen välipalan tai vaikka iltapäivädrinkin. 

Playa de Nueva Andalucia Marbellassa, Aurinkorannikolla

Palvelut

Playa de Nueva Andalucia on hyvin suosittu ranta ja löydät sieltä kaikki mahdolliset palvelut. Rannan läheisyydessä toimii monta ravintolaa, baaria ja chiringuitosia ja satamasta löydät vieläkin enemmän valikoimaa. 

Rannalla voi vuokrata aurinkotuoleja, -varjoja ja sieltä löytyy monia erilaisia mahdollisuuksia vesiurheilulajien harrastamiseen. 

Rannan läheisyydessä on paljon pysäköintipaikkoja, mutta paikan löytäminen voi olla haasteellista kesäaikaan. 

Suosittelemme lämpimästi rannalla sijaitsevaa Los Espigones-ravintolaa. Ruoka on erinomaista ja kohtuuhintaista: salaatit maksavat noin 8 euroa, paella 13 euroa ja kala- ja liharuuat noin 14 euroa. Hintataso on erinomainen verrattuna Puerto Banúksen tasoon. 

Video Playa de Nueva Andalucian rannasta

Saapuminen 

Playa de Nueva Andalucia sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Marbellasta - kartta

Playa de Nueva Andalucian kartta MarbellassaMarbellasta: aja N340-tietä länteen kohti Puerto Banusta/Esteponaa/Algecirasia. Calle de Ricardo Soriano muuttuu lopulta Bulevar del Príncipe Alfonso von Hohenloheksi, jatka eteenpäin kunnes pääset tielle A7 (Algercirasin suuntaan). Käänny Puerto Banúksen tienviitan kohdalla rannalle asti.

Málagasta: aja AP-7-tietä kohtei Algercirasia, ohita Marbella ja poistu päätieltä poistumistie 181A:n kohdalla, joka muuttii tieksi A7 (kohti Algercirasia).  Käänny Puerto Banúksen tienviitan kohdalla rannalle asti.