Marbellan parhaat rannat: Nikki beach

Marbellan parhaiden rantojen lista ei olisi mitään ilman Nikki beachia. Nikki beach sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Costabellasta ja 14 kilometrin päässä Marbellasta.

Nikki beachilta löytyy Aurinkorannikon parhaimmat beach clubit ja rannan ympäristö on rahakkaiden lempipaikkoja Espanjassa. Täällä haluavat näyttäytyä kaikki.

Ranta sijaitsee upealla rannikkoalueella aivan Don Carlos-hotellin vieressä ja se kuuluu läheisen Playa Real de Zaragozan kanssa samaan rantaviivaan. 

Tietoa Nikki beachista

Nikki beach Marbellassa

Nikki beach club on kuin instituutio, elämäntyyli (hyvin kallis sellainen) ja kaikki haluavat olla osa sitä. Vuonna 2003 avettu rantaklubi on osa maailmanlaajuista Nikki beach-konseptia ja klubeja on perustettu maailman ylellisimpiin kohteisiin, kuten Miamiin ja Balille. Nikki beach klubin uima-altailla ja ravintoloissa voi viettää vaikka koko loman, jos haluaa ja lompakko sen sallii. 

Nikki beachin ranta itsessään on upea ilmestus; kallioinen ja vesi kristallin kirkas. Kuuluisa Don Carlosin hotelli sijaitsee myös Nikki beachilla. 

Aurinkovuoteita Nikki beach Marbellassa

Palvelut

Täältä löydät kaikki palvelut taivaan ja maan välillä, mutta niistä nauttiminen tulee putsaamaan rahapussisi hyvin nopeasti. Nikki beachilla kaikki on kallista. Jos haluat vuokrata yllä olevassa kuvassa näkyvän aurinkovuoteen, se tulee kustantamaan sinulle 300 euroa päivässä. 

Mikäli kuitenkin budjettisi on Nikki beach-ystävällinen, voit viettää lomasi siemaillen shampanjaa ja kuunnellen maailmankuulujen dj:den uusimpia hittikokoelmia. 

Video Nikki beachista

Saapuminen Nikki beachille

Nikki beach sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Marbellasta. Kartta

Nikki beach Marbella map

Marbellasta: aja tietä N340-A7 itään kohti Málagaa. Poistu tieltä Elvirian kohdalla (myös tienviitoitus Don Carlos-hotellille) ja käänny seuraavasta oikealle. Käänny ensimmäisestä liikenneympyrästä vasemmalle ja näet viitoitukset Nikki beachille. 

Málagasta: aja tietä N340-A7 länteen kohti Marbellaa. Poistu tieltä Elvirian kohdalla ja ota suunta kohti Fuengirola/Málagaa päin (tie E-15/A-7) ensimmäisestä liikenneympyrästä. Tulet toiseen liikenneympyrään, josta käännyt vasemmalle ja näet viitoitukset Nikki beachille.