Marbellan parhaat rannat: Cabopino

Cabopinon ranta (Playa de Cabopino) on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. 

Cabopinon vesi on kirkas, aallot lempeät ja rannan läheisyydestä löytyy paljon palveluita jonka vuoksi ranta on suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa. Cabopino jo kattavien palveluidensakin ansiosta ansainnut sijoituksensa Marbellan 10 parhaan rannan joukossa. 

Ranta sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Marbellan keskustasta. Myös Cabopinosta löytyy vuokrattavia loma-asuntoja niille, jotka haluavat viettää lomansa tämän upean rannan läheisyydessä. 

Cabopinon ranta-alue on laaja ja se on kasvanut yhteen läheisen Playa de las Dunasin (Artolan dyynit) kanssa. 

Tietoa Cabopinosta

Cabopinon ranta, Marbella

Cabopinon ranta on 1500 metriä pitkä ja noin 25 metriä leveä. Rannan toisessa päässä sijaitsee Cabopinon viihtyisä satama ja toisessa päässä löytyvät upeat Artolan dyynit. 

Kannattaa pitää mielessä että läheinen Playa Artola ja sen dyynit ovat naturistien suosikkialuetta ja ne ovat myös Marbellan alueella lomailevien homoseksuaalien suosiossa

Cabopinon hiekka on pehmeää ja ranta matala, joten se sopii loistavasti myös lapsiperheille. 

Cabopinon ranta, Marbella

Palvelut

Cabopino on täyden palvelun ranta. Sen sataman läheisyydessä on paljon ravintoloita, baareja ja chriringuitoja. Pysäköintipaikkoja on runsaasti ja Marbellasta ja Fuengirolasta kulkee julkisia kulkuvälineitä rannalle. 

Cabopinon satamassa on 169 venepaikkaa ja se on yleensä täynnä upeita luksusveneitä ja jahteja. Sataman vesi on kirkasta ja lapsista on mukava seurata laiturien vieressä parveilevia kaloja.

Cabopinolla voi vuokrata aurinkotuoleja- ja varjoja sekä useat ravintolat tarjoilevat asiakkailleen mahdollisuuden käydä suihkussa ravintolan tiloissa. 

Rannalla voi myös vuokrata polkuveneitä, vesiskoottereita ja osallistua vaikkapa suosituille delfiinien bongausretkille. Voimme suositella lämpimästi Andy´s beach baria, joka on perheystävällinen, kohtuuhintainen, espanjalaisia herkkuja tarjoava ravintola rannan parhaimmalla paikalla. 

Saapumisohjeet

Cabopinon ranta sijaitsee 13 kilometrin päässä Marbellasta ja noin 45 kilometrin päässä Málagasta. Kartta.

Cabopino beach Marbella map
Marbellasta:
 aja tietä N340-A7 itään Málagaan päin. Kun olet ajanut Elvirian ohi, löydät seuraavaksi tienviitan Cabopinoon. Seuraa viitoitusta aina rannalle tai Cabopinon satamaan asti. 

Málagasta: aja tietä N340-A7 länteen kohti Marbellaa, kunnes näet Cabopinon tienviitan. Seuraa viitoitusta rannalle asti.