Marbellan parhaat baarit

Costa del Solin bilepääkaupungista Marbellasta löytyy vauhdikkaita kuppiloita jokaiseen makuun. Menomesta löytyy niin ylihintaisia shampanjalaseja kumoaville bilehileille kuin perinteisempää espanjalaistunnelmaa hämyisissä tapas-baareissa kaipaaville nautiskelijoillekiin. Lue mitä tarjottavaa Aurinkorannikon vilkkaimmasta juhlakaupungista löytyy. 

Marbellan parhaat baarit

Marbellasta löytyy valikoima maailman parhaimmiksi luokiteltuja baareja. Jos majoittuu Puerto Banúsin läheisyyteen, löytää itsensä Costa del Solin bilemaailman vauhdikkaasta keskiöstä. Täällä pääsee osaksi maailmankuulua glamourskeneä, jossa eliitti juhlii kuin viimeistä päivää. 

Yksi kaupungin eliitin eleganteista vakiopaikoista on Seven. Arabialais-aasialaistyylisen sisustuksen omaavassa trendipaikassa on VIP-alue ja terassi, jotka tarjoavat tilat yli 100 henkilölle. Sevenin kanta-asiakaskuntaan kuuluvat alueen rikkaimmat asukkaat sekä kaupungissa lomailevat superjulkkikset. 

News Cafe Marbella

News Café sijaitsee myös Puerto Banúsissa ja se luokitellaan yhdeksi tyylikkäimmistä baareista Marbellassa. Päiväsaikaan News Café toimii rentona ulkoilmakahvilana ja iltaisin se muuttuu trendikkääksi menomestaksi, jossa kaikki jotka ovat jotain (tai haluaisivat olla) näyttäytyvät. Sivistynyt ja viihtyisä ilmapiiri, mutkaton pöytiin tarjoilu sekä upea VIP-alue tekevät News Cafésta yhden Marbellan parhaimmista baareista. 

Myös hohdokas La Sala kuuluu Marbellan tasokkaimpiin baareihin Puerto Banúsissa. La Salan baarin ja ravintolan pöydät varataan ajoissa varsinkin viikonloppuisin, joten suosittelemme suunnittelemaan illan hyvissä ajoin. La Salassa on yhdeksän eri aluetta joihin hyväksytään pöytävarauksia. La Salan halutuimmat pöydät sijaitsevat Puerto Banúsin sataman puoleisella terassilla sekä ravintolan puolella, jossa pääsee nautiskelemaan Espanjan ja kansainvälisen keittiön herkkuja. 

Marbellan parhaat rantabaarit

Onnekkaat Marbellan rantahuviloihin majoittuvat löytävät itsensä tanssimasta rannalla sijaitsevissa chiringuito-rantabaareissa hileinen sangria-lasi kädessä illasta toiseen. Rantabaareihin voi suunnistaa myös päivällä, jolloin kannattaa ottaa tilaisuudesta vaarin ja maistaa kaupungin kuuluisia espetos de sardinas-kalavartaita. 

Trocadero Arenan baari sijaitsee yhdellä Marbellan parhaimmista rannoista, Playa Rio Realilla. Baarin afrikkalaishenkinen sisustus, loistava ruoka, tyylikkäät cocktailit ja rento tunnelma tekevät siitä yhden suosituimmista rantabaareista Marbellassa. 

Vaikka Sonora Beachin rento, boheemityylinen rantabaari sijaitseekin Marbellan naapurikaupungissa Esteponassa, on se silti ansainnut paikkansa Marbellan parhaimpien baarien listallamme. Sonoran mutkaton ja rento tunnelma ja edessä avautuvat upea ranta tekevät siitä yhden parhaimmista rantabaareista lähialueella. Sonorassa juhlitaan aina näyttävästi villiä keskikesän fiestaa San Juania, joka kuuluu Espanjan tärkeimpiin juhliin. San Juanin aikaan Espanjan rannoille kokoonnutaan grillaamaan, juomaan sangriaa ja tanssimaan valtavien kokkojen äärelle. 

Mahiki Beach

Mahiki Beach on yksi Marbellan suosituimmista rantaklubeista ja se sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Kuuluisuuksienkin kantapaikka järjestää rannikon suosituimpia bileitä varsinkin kesäaikaan, jolloin kansainväliset DJ:t huolehtivat vieraiden viihtyvyydestä aamusta iltaan. Mahiki Beachin elegantti mutta rento ilmapiiri tekevät siitä yhden Marbellan yöelämän parhaimmista mestoista. 

Marbellan parhaat cocktail-baarit

Mitä olisikaan rantaloma Espanjassa ilman hileisiä cocktaileja? Astralin cocktailbaari sijaitsee aivan Puerto Banúsin rajalla ja kuuluu Marbellan lomalaisten kantapaikkoihin kaupungissa. Täysin puusta rakennetussa baarissa pääsee herkuttelemaan tasokkailla ja kekseliäillä cocktaileilla upeassa miljöössä. Astralin terassilta avautuu näköala suoraan rannalle ja takana nousevat jylhät Conchan vuoret. 

Puerto Banúsin Paseo Maritimo-kadulla sijaitseva Barrocco Cafe Cocktail baari on hauska ja rento paikka jonka drinkkien loistava lista taittuu myös vaativampaan makuun. Meno Barroccossa jatkuu usein aamun pikkutunneille saakka. 

El Gran Gatsby

Bijoux Banús tunnetaan Marbellassa villien bileiden maineestaan. Moderni trendibaari on erityisen suosittu kaupungissa säännöllisesti lomailevien kuuluisuuksien keskuudessa ja siinä on valtava ulkoterassi. Täällä pääsee nauttimaan Puerto Banúsin eliitti-ilmapiiristä ja juhlimaan muun kerman mukana. 

Jo legendaarinen El Gran Gatsby tarjoaa ylellisen näköalan suoraan Puerto Banúsin upeaan satamaan. Tyylikäs Gran Gatsby on rakennettu sataman vanhaan torniin ja sen terassilla voi nauttia loistavian cocktailien lisäksi Välimeren keittiön parhainta antia. 

Sinatra's Bar tarjoaa Gran Gatsbyn tavoin näköalan hulppeiden jahtien täyttämään Puerto Banúsin satamaan. Hileinen cocktail lohduttaa hieman kun seuraa eliitin shampanjanhuurteista elämää ökyjahtien kansilla. 

Marbellan parhaat irkkubaarit

Irlantilaisbaarien rento ja hauska tunnelma vetoaa myös Marbellan lomalaisiin. Ajankohtaista urheiluohjelmaa tarjoavat irkkubaarit täyttyvät erityisesti kesäaikaan kaupungissa juhlivista polttariporukoista ja janoisista urheiluhulluista. 

O'Grady's oli aikoinaan Puerto Banúsin ensimmäinen irlantilaisbaari ja se tarjoilee omienkin sanojensa mukaan kaupungin parasta Guinessiä. O'Grady'sin perinteinen, irlantilaistyylinen kapakkasisustus ja rento tunnelma tarjoavat palan Irlantia Costa del Solin matkailijoille. Päivisin tuopin voi kumota baarin aurinkoisella terassilla ja illalla kuppila on viimeistä pöytää myöten täynnä hilpeää juhlaväkeä. 

O'Gradys Marbella

San Pedro de Alcantaralla sijaitseva The Hogans Stand kuuluu Marbellan parhaimpiin irlantilaisbaareihin. Baarin kodikkaassa loungessa voi käydä huikkaamassa muutaman Guinessin ja samalla rentoutua ajankohtaisia urheiluohjelmia seuraten baarin valtavalta screeniltä. The Hogans Stand sijaitsee lähellä kaupungin suosittua leikkikenttäaluetta. 

The Claddagh Irish Barin tunnelma on rennon hauska ja baarissa on vilkasta menoa usein jo heti aamupäivän jälkeen. Claddaghissä soitetaan live-musiikkia kuutena iltana viikossa ja esiintyjinä nähdään niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin muusikkoja. 

Marbellan parhaat urheilubaarit

Lomallakaan ei tarvitse missata tärkeitä matseja. Marbellan parhaimmista sporttibaareista löytyy aina useampia screenejä, joilta voi seurata eri pelejä lempijuoman äärellä. 

Aikaisemmin mainittu The Claddagh Irish Bar on suosittu paikka Marbellan urheilupiireissä ja screeneillä näkyy erityisesti rugby- ja jalkapallo-otteluita sekä golfkisoja. 

Linekers on jo vuosia pitänyt paikkaansa Marbellan parhaimpien baarien listalla. Energisestä, hauskasta ja joskus villistäkin tunnelmastaan tunnettu Linekers tarjoaa tasokasta ohjelmaa kaikille urheilun ystäville. Päiväsaikaan baarissa chillaillaan rennommin ja illalla tunnelma nousee tunnettuun tapaan kattoon. 

Linekers Marbella

The Spaniard Irish Bar & Sports Lounge Marbellan keskustassa täyttyy viimeistä pöytää myöten suosittujen matsien aikana. Ohjelman loputtua voi viimeisen huurteisen nauttia biljardimatsiin osallistuen. Vastapelaajia löytyy aina.  

Marbellan vanhankaupungin parhaat baarit 

Marbellassa on kaksi eri kaupunginosaa. Kaupungin eliitti juhlii Puerto Banúsin ja kultaisen mailin puolella ja aidompaa espanjalaistunnelmaa tarjoaa Marbellan kiehtova vanhakaupunki. Marbellan vanhassakaupungissa majoittuminen saattaa irrota edullisemmin ja loistavia tapas-elämyksiä ja hämyistä baaritunnelmaa tarjoavat kuppilat ovat tällöin lähempänä. 

Taberna Del Pintxo

Marbellan vanhassakaupungin El Patio de Mariscalin ravintola sijaitsee viehättävän rakennuksen yli 200 vuotta vanhalla andalusialaisella sisäpihalla. Täällä pääsee nauttimaan Välimeren keittiön parhaimmista antimista etelä-espanjalaisessa miljöössä. 

Buenaventura on yksi Marbellan vanhankaupungin parhaimmista tapas-paikoista. Erinomaisia tapaksia voi huuhtoa alas paikallisilla viineillä ravintolan kauniilla terassilla tai 1700-luvun viehättävässä salissa. 

Bodegas La Venecia-La Fontanilla on juuri sitä kaikkea mitä saattaisi odottaa perinteiseltä tapas-paikalta Espanjassa. Katosta riippuvat jamon-kinkut ja pöytien virkaa tekevät viinitynnyrit ovat vain muutama yksityiskohta paikan perusandalusialaisesta sisustuksesta. 

Bar El Estrecho sijaitsee Calle San Lazarolla, joka kuuluu Marbellan kauneimpiin katuihin. Perheomisteinen tapas-baari on ollut niin matkailijoiden kuin paikallistenkin kestosuosikki vuodesta 1954 lähtien. El Estrecho tarjoaa mukavaa vastapainoa Puerto Banúsin eliitti-ilmapiirille ja sen tapakset ovat ehdottomasti kaupungin parhaimmistoa. 

Marbellan parhaat livemusiikkipaikat

Marbella on tunnetusti yökerhojen suurimpia keskittymiä Costa del Solilla, mutta kaupungista löytyy myös mukavasti livemusiikkia tarjoavia baareja. Lukuisat kuppilat tarjoavat hienojen flamenco-esitysten lisäksi loistavaa latino-musiikkia ja kabareeta. 

Jos haluaa kuunnella livemusiikkia hienostuneessa ilmapiirissä, suosittelemme suuntaamaan Puerto Banúsin La Salaan. La Sala tarjoaa livemusiikkia seitsemänä päivänä viikossa muun ohjelman lisäksi. 


La Sala Live Music

Jos haikailee tasokkaaseen flamencoesitykseen, kannattaa suunnata ehkä koko rannikon suosituimpaan flamencobaariin, Tablao Flamenco Ana Mariaan. Täällä pääsee sukeltamaan perinteisen flamencon intohimoiseen rytmiin ja nauttimaan samalla ravintolan kekseliäistä tapas-annoksista. Paikka on suosittu, joten suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin varsinkin viikonloppuisin. 

Buddha Marbella Music Bar on yksi Marbellan suosituimmista livemusiikkia tarjoavista baareista aivan kaupungin keskustassa. Buddhassa näkee usein eksoottisia cabaret-tanssijoita ja erityisesti latino-musiikin illat ovat suosittuja. 

Marbellan keskustassa sijaitseva, loistavaa live-musiikkia tarjoava Beckett's on monen paikallisen suosikki. Tyylikkäässä ravintolassa ruokailevat saavat nauttia livemusiikista lähes päivittäin ja paikkaan voi myös poiketa lasilliselle sen viihtyisään baariin. 

Kuten huomata saattaa, Marbella suorastaan hemmottelee matkailijoita erilaisten baarien tasokkaalla valikoimallaan. Luksuskohteen maineessa kierivästä Marbellasta löytyy paljon muutakin kuin hohdokkaita eliittiklubeja ja shampanjajuhlia.