Marbella matkustustietoa ja video

Tietoa, faktoja, kuvia ja video kohteesta Marbella

Arviointeja kohteesta Marbella

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 1138 arviointiin.

Kaupunki

Rannikko

Henni Kuusisto

Ainutlaatuisia loma-asuntoja Marbellassa

Asunto Marbellassa

(50)
 • 2 makuuhuonetta
 • yöpyy 6
 • 2 kylpyhuonetta
 • 1 WC
 • 80 m²:n pinta-ala
 • 15 m² terassialue
 • Yleinen uima-allas
 • Lämmitetty uima-allas
 • Sisätilan uima-allas

Asunto Marbellassa (Casco antiguo de Marbella)

(27)
 • 2 makuuhuonetta
 • yöpyy 5
 • 1 kylpyhuone
 • 1 WC
 • 80 m²:n pinta-ala
 • 25 m² terassialue
 • Yleinen uima-allas
 • Wi-fi
 • Parveke
Nro: 21353 Lisää suosikkilistalle Poista Poista
€ 675 - 1 015/viikko € 110 - 145/yö Näytä tiedot

Huvila Marbellassa (Marbesa)

(24)
 • 5 makuuhuonetta
 • yöpyy 11
 • 6 kylpyhuonetta
 • 590 m²:n pinta-ala
 • 200 m² terassialue
 • Wi-fi
 • Yksityinen uima-allas
 • Parveke
 • Puutarha
Nro: 15595 Lisää suosikkilistalle Poista Poista
€ 2 400 - 3 700/viikko   Näytä tiedot

Marbella
Elegantti Marbellan kaupunki, joka sijaitsee Costa del Solissa Sierra Blancan jurella, on matkailijoiden lempikohde ympäri maailmaa. 70-luvulta lähtien Marbella on toiminut rikkaiden ja kuuluisten leikkikenttänä. Kaiken tämän pintaliidon alla on myös paljon muutakin. Marbella omaa erityisen kosmopoliittisen ilmapiirin ja sillä on erityistä karismaa joka vetoaa matkailijoihin. Sen erilaiset rannat, leuto ilmasto, aktiviteettien loputon valikoima, Euroopan parhaimmat golf-kentät, Michelin-tähtien ravintolat, korkeatasoiset yökerhot ja kansainväliset merkkiliikkeet pitävät matkailijat tyytyväisinä koko loman ajan. Marbella on viehättävä, lämmin ja vastaanottavainen kaupunki joka houkuttelee palaamaan uudelleen. Ei ole yllätys että tämä kaupunki komeilee Espanjan eniten vierailtujen kaupunkien listalla vuosi toisensa jälkeen. Kukapa ei tahtoisi tulla maistamaan Marbellan makoisaa elämäntyyliä kerran elämässään?

Marbellan motto on sen elämäntyyli. Jos etsit kohdetta jossa olisi mahtavat hiekkarannat, lämmin sää ympäri vuoden, paljon aktiviteetteja, huikeaa gastronomiaa ja viihdykkeitä, valitse Marbella. Sen elämäntyyli lumoaa sinut.

Historia
Vaikka Marbella on moderni kaupunki, sillä on hyvin mielenkiintoinen historia ja merkittävä arkkitehtuurinen perintö. Monet tutkijat ovat sitä mieltä, että Marbellan aluetta asutettiin ensimmäisen kerran foinikilaisen valloituksen aikoihin seitsemännellä vuosisadalla, vaikka mitään täysin varmaa todistetta tästä ei olekaan. Casco Antiguo, eli Marbellan kaupungin vanha osa juontaa juurensa roomalaiseen valloitukseen ja sen alkuperäinen nimi olu Salduba (suolakaupunki).

Nähtävää ja tekemistä
Marbellan paratiisirannoilta läntiseen San Pedro de Alcantaraan asti on tarjolla monia erilaisia aktiviteetteja, joten matkailijoiden ei tarvitse lähteä alueelta pois löytääkseen tekemistä lomalleen.

Voit siemailla Sangriaa kuuluisalla Oranssilla aukiolla ja ihastella ohi pyyhältäviä ihmisiä ja nähtävyyksiä tai vierailla hienoissa butiikeissa ja matkamuistomyymälöissä.

Labyrintinomaiset kapeat kujat jotka ympäröivät Oranssia aukiota ovat täynnä pikkuisia erikoisliikkeitä ja sieltä löytyy myös ainutlaatuisia pieniä kuppiloita ja ravintoloita nuorille ja trendikkäille matkailijoille.

Vanhan kaupunginosan tien toisella puolella on La Alameda-puisto, jonka täyttävät eksoottiset kasvit ja puut. Puistossa on myös avoin näyttelyalue, jossa voit ihastella pysyvää Dalin veistosnäyttelyä ja muita taide- ja medianäyttelyitä ympäri vuoden.

Puiston vieressä kulkee Paseo Maritimo-promenadi, joka on paikallisten ja vierailijoiden lempikohta kaupungissa. Promenadi on täynnä erilaisten gastronomiakulttuurien edustajia, ja kaikista niistä voit ihastella kaunista Välimerta. ´

Marbellasta löytyy paljon aktiviteettejä koko perheelle, mutta jos haluat kurkistaa Marbellan rajojen ulkopuolelle, voit käväistä läheisellä Puerto Bauksen trendisatama-alueella ja nauttia vaikka lounaan kuuluisalla Milla de Oro-alueella (Kultainen maili). Glamouristaan ja rikkaista vieraistaan tunnettu Puerto Banus on täynnä merkkiliikkeitä, kuten Guccin, Diorin, Jimmy Choon ja Louis Vouittonin trendibutiikkeja. Vaikket olisikaan kiinnostunut käyttämään omaisuuttasi näihin liikkeisiin, kannattaa silti käydä kävelyllä Puerto Banuksen satamassa ja ihailla kauniita luksusjahteja ja elegantisti pukeutuvia herrasmiehiä- ja naisia Ferrareissaan.

Voit myös suunnata Marbellan takana nouseville vuorille nauttimaan autenttisista valkoisiksi kalkituista espanjalaiskylistä ja heidän rennosta elämäntyylistään. Lähin kylä on Ojen, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Marbellasta. Karismaattinen Ojen on maastoutunut Sierra Blancan ja Sierra Alpujatan väliin ja se sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Sierra de las Nievesin luonnonpuistosta. Lyhyen ajomatkan päässä Ojenista löydät Mondan, Coinin ja Itanin kylät. Moni ulkomaalainen on asettunut vakituisesti asumaan näihin herttaisiin pikkukyliin, jotka silti ovat onnistuneet säilyttämään autenttisuutensa. Andalusialainen rento ja nauttiva elämäntyyli pääsee vieläkin oikeuksiinsa näissä pikkukylissä.  

Marbellan rannat
Marbellan rantaviiva jatkuu aina Cabopinosta San Pedro de Alcantaraan asti. Yhteensä 26 kilometriä kullanhohtoista rantaviivaa reunustaa kristallinkirkasta Välimeren merta.

Idässä, Cabopinon sataman ja rannan alueelta löytyy muutama rento ja edullinen Chiringuito (rantabaari) ja rannalta voi vuokrata aurinkotuolin ja sieltä löytyy myös muutama leijanvuokrauspiste. Kun jatkat rantaa länteen päin, tulee vastaan nudistiranta. Voit sieltä jatkaa länteen suositulle Elviria-alueelle ja Nikki Beach-rannalle.

Aivan Marbellan ulkopuolella sijaitseva Funny Beach-ranta on kuin huvipuisto rannalla, jossa voit harrastaa purjelautailua, ajaa vesiskootterilla tai nauttia virvokkeita ja herkkuja rannan ravintola-baarissa.  

Marbellan kaupungin rannat ovat hyvin pidettyjä, ja niistä löytyy vesiaktiviteettipisteitä, rantaravintoloita jotka valmistavat kuuluisaa `Sardiineja syljessä´ ja rannat sopivat myös perheen pienimmille. Kun jatkat matkaa Puerto Banukseen asti, niin löydät paljon perheille suunnattuja ranta-alueita ja rantaklubeja, jossa voit bongata kuuluisuuksia ja paparazzeja.

Lopulta saavut San Pedro de Alcantaraan, Marbellan länsipuolelle. Täällä leveät, palmupuiden reunustamat rannat ovat hieman rennompia, mutta niitäkin koristaa kaunis rantabulevardi ravintoloineen.

Ostoksilla
Jos haluat yhdistää rantaloman ostoslomaan, Marbella on oikein hieno vaihtoehto. Marbellan ja Puerto Banuksen välissä on laaja valikoima erilaisia yksityisiä butiikkeja, luksusmerkkikauppoja ja kansainvälisiä espanjalaisia merkkejä kuten Zara ja Mango.

Puerto Banuksen hienostoalue on täynnä merkkiliikkeitä. Jos etsit jotain vähän ainutlaatuisempaa, voit suunnata Marbellan vanhaan kaupunginosaan tai sitten La Cañadan ostoskeskukseen, joka on ketjuliikkeiden keskittymä Marbellan moottoritien vieressä. Täältä löytyy myös maan suurin Apple-kauppa, Habitat ja Marks & Spencer!

Juhlat
Kesäkuusta lähtien Marbellan kaduilla juhlitaan erilaisia kesäfestivaaleja, kuten Marbella Luxury Weekendiä (Marbellan luksusviikonloppu), Marbella Feriaa ja Flamenco viikkoa. Kesäpäivänseisausta juhlitaan San Juanin yönä 23. kesäkuuta, jolloin kokot ja ilotulitukset täyttävät Marbellan rannat. Maailmankuulu Starlite Festival järjestetään elokuussa Marbellassa, jossa muusikkot ja taiteilijat ympäri maailman kokoontuvat Marbellaan konsertoimaan hyväntekeväisyyttä varten. Heinä- ja marraskuussa järjestettävä ympäristöasioita ajatteleva Arte Sano-festivaali San Pedro de Alcantarassa kerää perheen yhteen viikonlopuksi. Festivaalialueella on ilmaisia taide-esittelyitä, eko-markkinat, lasten työpajoja ja musiikkia.

Museot
Marbella ei vaikuta kovinkaan suurelta kaupungilta, mutta sillä on verrattain vaikuttava kulttuuritarjonta. Jos päivä on pilvinen eikä sinun tee mieli ostoksille, voit vierailla Bonsai-museossa (Museo de Bonsai), jossa on näyttävä ympäri maailman tuotujen bonsai-puiden näyttely suuressa puutarhassa.

Taiteen ystävät voivat suunnata nykytaiteen Ralli-museoon, jossa on töitä Latinalaisen Amerikan taiteilijoilta sekä poligono-galleria, tila joka on luotu jäljittelemään Bekingin taidetta. Museo del Grabado Español Contemporáneo-museossa on näyttelyitä espanjalaisilta taiteilijoilta.

Golf
Marbellan alueella on kymmenen golf-kenttää ja noin 50 ympäri Costa del Solin aluetta. Marbellan golf-kenttien nimet ovat: Rio Real, Los Naranjos, La Quinta, Marbella Club ja Aloha Golf.

Gastronomia ja yöelämä
Jos etsit hienostoravintoloita tai sitten perinteisiä espanjalaisia tapas-paikkoja, Marbellasta löytyy molempien parhaimmistoa Costa del Solin alueella. Perinteiset tapas-baarit vuorottelevat kala- ja äyriäisravintoloiden, rantaravintoloiden ja Michelin-tähtipaikkojen kanssa Marbellan, Puerto Banuksen ja San Pedro de Alcantaran alueilla. Mitä ikinä haaveiletkin illastavasi, löydät sen varmasti täältä. Satama-alue on kuuluisa herkullisista kala- ja äyriäisruokaravintoloistaan ja vanha kaupunginosa idyllisistä tapas-paikoistaan.

Jos haluat ensin illastaa ja sitten juhlia, tehtävä on jo puoliksi suoritettu Marbellassa. Täältä löydät trendikkäitä coctail-paikkoja ja tapas-baareja jotka sulkevat ovensa vasta aamuyöstä - jos silloinkaan.

Matkavinkkejä
Marbellassa vallitsee erikoisen leuto mikroilmasto. Sierra Blanca-vuori suojelee aluetta vaihtelevilta ilmoilta, ja talvet ovat lämpimiä ja kesän lämpötilat keskiarvoltaan +32-35 astetta. Et tarvitse autoa, mutta jos haluat poistua kaupungista ja tutkiskella alueen nähtävänarvoisia pikkukyliä, sitten auton vuokraaminen on suositeltavaa.

Tekemistä paikan päällä

Arviointeja kohteesta Marbella

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 1138 arviointiin.
Kaupunki
Rannikko

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
6. marras 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
5. heinä 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
19. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
9. syys 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
8. syys 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
6. syys 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointi

Could not come


Costa del Sol arvioinnit

Could not come
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
5. syys 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
30. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
30. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
29. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
25. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
24. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
21. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
20. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Espanja Tämä arviointi on annettu kielellä Espanja

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
19. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
18. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointi

Very nice, clean and organised. easy access to everything you could need.


Costa del Sol arvioinnit

Nice beaches with lifeguards, and showers.
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
16. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointi

Preciosa como siempre


Costa del Sol arvioinnit

Cómoda para estar con chavales
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
16. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointi

Puarto banus in the evening is not very sophisticated... golden mile is great


Costa del Sol arvioinnit

Nice and quiet
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
16. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
16. elo 2020
Tämä arviointi on annettu kielellä Espanja Tämä arviointi on annettu kielellä Espanja

Marbella arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi
X


Olen lukenut ja hyväksyn yksityissuojaa koskevat käytännöt.
 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!  
Spain-Holiday käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaaksemme palveluitamme ja tarjoamalla mainoksia, jotka valitaan seuraamalla selaamiasi sivustoja. Muuta asetuksia ja katso lisätietoja.