Ibiza kaupunki matkustustietoa ja video

Tietoa, faktoja, kuvia ja video kohteesta Ibiza kaupunki

Arviointeja kohteesta Ibiza kaupunki

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 2 arviointiin.

Kaupunki

Margo Baart

Super sfeertje, vooral s avonds het echte vakantie gevoel proeven.

Ainutlaatuisia loma-asuntoja Ibizassa

Eivissa

Eivissa, toiselta nimeltään Ibizan kaupunki, on  tämän kauniin Baleaarin saaren valovoimaisin keskus.

Eivissa sijaitsee saaren eteläosassa ja se on yksi Välimeren kauneimpia kaupunkeja. Eivissan vanha kaupunkiosa on saanut Unescon maailmanperinnön arvon.

Eivissa on kiehtova kaupunki ja sen charmi vetoaa suureen kävijämäärään vuosittain. Matkailijat ovat oppineet että Ibiza ei ole vain vauhdikas bilesaari, vaan sillä on myös hyvin arvokas kulttuuriperintö.

Historia
Foinikialaiset perustivat Ibizan kaupungin 2600 vuotta sitten ja siitä lähtien saarella on ollut aina asutusta.

Kaupunki
Vilkas satama-alue on täynnä yökerhoja ja koko alueen taso on hyvin päätä huimaavaa: hienostoravintolat ja ökyjahdit koristavat kaunista rantabulevardia. Satamasta löytyy myös casino ja maailmankuulu Pacha-yökerho.

Historiallista vanhaa kaupunginosaa reunustaa 1500-luvulla rakennettu muuri, jonka sisällä kiemurtelevat pienet labyrinttimaiset kadut, joissa ikivanha historia ja boheemi kulttuuri kohtaavat toisensa.

Kulttuurinähtävyydet
Sa Penya on varmasti Eivissan omalaatuisin alue. Sa Penyan pienet kadut kiehtovat matkailijoita ja he viettävät täällä aikaa nauttien alueen erinomaisesta ravintolavalikoimasta ja tasokkaista ostoskaduista.

Vuodesta 1942 lähtien vanhaa kaupunkia ympäröivä muuri on luokiteltu Espanjan historialliseksi muistokohteeksi. Muuri rakennettiin 1500-luvun puolivälissä ja siihen kuuluu Las Tablas-portti, joka oli aikoinaan kaupungin pääportti laskusiltoineen. Kaupunkiin pääsee myös Portal Nou-portin kautta, jolloin voit myös käydä Puig de Mounsin hautuumaalla, joka kuuluu maailman tärkeimpiin löydettyihin hautauskohteisiin.

Kaupungin mahtava, 1200-luvulla rakennettu katedraali on myös vierailun arvoinen kohde. Katedraali rakennettiin paikalle, jossa oli ennen sitä Merkuriukselle omistettu temppeli. Läheltä löytyy myös kaunis freskojen ja mosaiikkien koristama Santa Domingon kirkko, joka rakennettiin domenikaanisten pyynnöstä 1500-luvulla. 

Ostokset
Shoppailu Eivissassa on mahtava kokemus. Kaupungista löytyy valikoima uniikkeja liikkeitä, jotka myyvät ainutlaatuisia esineitä, toiveiden mukaan valmistettuja käsitöitä ja merkkituotteita.

Ravintolat
Eivissasta löytyy ravintoloita jokaiseen makuun. Satama-alueelta voi löytää edullisia ruokakojuja sekä maailman hienoimpia ravintoloita. Mikäli lompakkosi nyörit sen sallivat, voit kokeilla kaupungin parasta kalaravintoalaa Alfredosta tai espanjalaisia klassikkoruokia valmistavaa Can Joanin ravintolaa..

Keittiö
Ibizalainen ruokakulttuuri on yhdistelmä maalaismaista keittiötä, kala- ja äyriäisruokaa ja tapaksia. Ibizan ravintoloissa kannattaa kokeillä päivän kala-annosta, joka voi olla hummeria, miekkakalaa tai äyriäisiä. Täältä saa myös erinomaista paellaa ja muutkin espanjalaiset erikoisuudet kuten perunamunakkaat ja lihapadat ovat yleisiä herkkuja.

Sää
Ibizan kesäsesonki alkaa yleensä toukokuussa, jolloin lämpötila on jo yli 20 astetta. Sesongin päättyessä syyskuun loppupuolella lämpötila saattaa vieläkin ylittää 30 astetta. Kesäisin saarella ei yleensä sada, mutta marraskuun jälkeen sateet saapuvat kosteuttamaan saaren kuivahtanutta maaperää.

Tekemistä paikan päällä

Arviointeja kohteesta Ibiza kaupunki

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 2 arviointiin.
Kaupunki

Kaupunki:
Laatija:
19. kesä 2014
Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti

Ibiza kaupunki arviointi

IBIZA HEEFT HET ALLEMAAL, HET IS MAAR NET WAT JE WIL.
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Laatija:
16. syys 2013
Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti

Ibiza kaupunki arviointi

Super sfeertje, vooral s avonds het echte vakantie gevoel proeven.
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi