Fuengirolan 7 parasta skandinaavista ravintolaa

Art Cafe

Art Cafe on jo pitkään ollut skandinaavien suosiossa. Yksi syy tähän on varmasti sijainti, koska Art Café sijaitsee Puebla Luciassa, joka on hyvin suosittu alue skandinaavien keskuudessa.

Viime vuoden alusta Art Cafea ryhtyi pitämään Eva, joka aikaisemmin työskenteli tanskalaisessa leipomossa. Evan apurina kahvilassa työskentelee Ida, ja yhdessä he pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista skandinaavista ruokaa.

Art Cafen erikoisuuksiin kuuluvat mm. kotitekoiset korvapuustit, porkkanakakku, tanskalaiset makkarat, herkulliset wrapit, voileivät ja salaatit. Art Cafen katkarapuvoileivät ovat erityisen herkullisia. Art Cafella on suuri terassi jossa voi nauttia Espanjan lämpimästä säästä ja perjantaisin kahvilassa järjestetään erilaisia teemailtoja jolloin terassilla soitetaan elävää musiikkia.

Osoite: Av. Jesus Santos Rein 17

Aukioloajat: maanantaista lauantaihin, klo 09:30 - 20:00

Puhelin: 672 95 47 37672 95 47 37

Facebook Art Cafe

Art Cafe Fuengirola Viva Bar & Restaurang

VIVA on verrattain uusi ravintola joka sijaitsee tunnetulla Fish Alley-ravintolakadulla. Fish Alleylla on valtava valikoima erilaisia ravintoloita ja katu sijaitsee aivan lähellä rantaa. 

Vivan menu on ruotsalaisvaikutteinen valikoima herkkuja aina makkaroista perinteisempiin hampurilaisiin ja nachoihin. Lempiannoksiimme kuuluu mm. Bang Bang katkaravut, joissa yhdistyy niin Aasian, Ruotsin kuin Espanjankin keittiön makuja. Vivassa voi myös seurata ajankohtaisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia heidän suurilta TV-näytöiltään. 

Vivassa sinut saatetaan haastaa syömään valtava 600 gramman XXL-hampurilainen ranskalaisineen. Mikäli pystyt syömään hampparin ranskalaisineen alle 20 minuutissa, saat sen ilmaiseksi. 

Osoite: Calle Moncayo 37

Aukioloajat: tiistaista sunnuntaihin, klo 11:00 - 22:00

Puhelin: 951 505 195 

Facebook VIVA Restaurante

VIVA RESTAURANTE

Bellmans Cafeteria

Aikoinaan ruotsalaisilla oli Fuengirolassa oma kantapaikkansa nimeltään Las Gemelas (suom. kaksoset). Paikan pitäjinä toimivat kasoset Marianne ja Kerstin. Kun Marianne päätti jäädä eläkkeelle, perusti Kerstin uuden ravintolan lähemmäs rantaa. 

Bellmans Cafeteria sijaitsee Fuengirolan rantabulevardilla ja Las Gemelasin kuulu rento ja iloinen ilmapiiri on seurannut Kerstiniä rannalle. Jos sinua onnistaa, saatat nähdä delfiinejä rannan tuntumassa samalla kun siemailet aperitiiviäsi terassilla.

Bellmansin menussa on paljon ruotsalaisia vaikutteita. Listalta löytyy niin katkarapuja, kalaa, erilaisia leipiä sekä upeita jälkiruokia kuten porkkanakakkua. 

Osoite: Paseo Marítimo, 45 i (Fuengirolan rantabulevardi)

Aukioloajat: keskiviikosta maanantaihin, klo 10:00 – 19:00 (tiistait suljettu)

Puhelin: 678 234 133 - 678 234 133.

Facebook till Bellmans

Bellman CafeteriaTres Amigos

Tres amigos on ruotsalais-persialainen ravintola joka on pitänyt oviaan auki jo kymmenen vuotta. Ruotsista Espanjaan muuttaneet persialaisveljekset perustivat ravintolan, mutta nykysin veljeksistä toinen johtaa ravintolaa. 

Tres amigosista voit löytää mm. pizzaa bernaise-kastikkeella, katkarapusalaattia ja kreikkalaisvaikutteisia annoksia. Paikan pizzat ovat myös parhaimmasta päästä. Ravintolassa on erittäin sympaattinen ilmapiiri. Sesonkiaikaan Tres Amigosissa saattaa olla ruuhkaa, mutta voit seurata vaikka päivän peliä suurilta TV-näytöiltä odottaessasi ruokaasi. 

Osoite: Calle Martinez Catena, Edif Sol Playa Portal 3 Loc 17

Aukioloajat: maanantaista lauantaihin, klo 12:00 - 24:00

Puhelin: 952 666 598

 Tres Amigos

La Chispa

La Chispa on ruotsalais-englantilainen paikka joka tarjoaa perinteisiä ruotsalaisia, skandinaavisia ja kansainvälisiä herkkuja. La Chispa sijaitsee skandinaavisen kaupan Casa Nordican lähellä ja seudulta löytyy paljon pysäköintitilaa sekä iso lasten leikkikenttä. 

Ravintolassa voi seurata ajankohtaisia urheiluohjelmia ja tapahtumia suurilta TV-näytöiltä. Paikan omistajat Anders and Heather ovat kovin ystävällisiä ja heillä näyttää aina olevan aikaa jutustella asiakkaiden kanssa. 

Osoite: Calle Jose Cuberos, Edf. Diana II, Local 7-8 

Puhelin: 682 134 720  -  682 134 720

Facebook La Chispa

La Chispa 

Mix Lounge

Mix Lounge joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Da Vinci on ollut aina hyvä vaihtoehto kun etsii rentoa ilmapiiriä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä elävää musiikkia. Mix Lounge on skandinaavinen baari ja ravintola johon sen kansainväliset asiakkaat tulevat nauttimaan hyvistä tapaksista ja muista talon herkuista. 

Mix Loungella on suuri terassi ja kotoisat sisätilat, joten huonollakin ilmalla ravintolassa viihtyy pitkään. Mix Lounge ilmoittaa erityisannoksistaan ja ohjelmastaan aktiivisesti Facebook-sivuillaan, joka löytyy alapuolelta. Mix Lounge sijaitsee suomalaisten suosimalla Los Bolichesin alueella. 

Osoite: Calle Santa Rosa 2, Los Boliches

Puhelinnumerot: 952 58 80 27 ja 952 58 80 27

Mix Lounge Facebook

Mix Lounge

Restaurante Pueblo Lopez

Restaurang Pueblo Lopezin historia yltää 35 vuoden taakse. Ravintolan ensimmäinen omistaja oli ruotsalainen Kim, joka aloitti ravintolan pitämisen hollantilaisen miehensä kanssa. Nykyisin ravintola jatkaa samaa alkuperäistä konseptia ja samat vuosien takaiset kanta-asiakkaat saapuvat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen. 

Pueblo Lopez sijaitsee aivan Fuengirolan juna-aseman lähellä, pienellä aukiolla jota koristaa kaunis suihkulähde. Nykyisin ravintolaa pitää Kimin tytär Gabriella. joka tarjoilee ravintolassa herkullista kansainvälistä ruokaa skandinavialaisella tuulahduksella. Listalta löytyy erinomaisia kala- ja liharuokia, kuten esimerkiksi lohta tillikastikkeella. 

Osoite: C/. Mijas 9 Pueblo Lopez

Aukioloajat: maanantaista lauantaihin: 19 - 23:00 (sunnuntaisin kiinni)

Puhelinumerot: 952 47 19 29 ja 952 47 19 29

Facebook till Rest. Pueblo Lopez

Restaurante Pueblo Lopez

 

 

 

 

.