Erilaisia lomakokemuksia etsimässä - hevosratsastusta Etelä-Teneriffalla

Etelä-Teneriffan suosituissa lomakohteissa Los Cristianoksessa ja Playa de las Americasissa lomapäivät hurahtavat usein rannalla, jossa rentoudutaan ja nautitaan Teneriffan lämpöisistä päivistä ja sen upeista rannoista. 

Monelle lomalaiselle on myös tärkeää kokeilla jotain aivan uutta loman aikana. Monet perhelomalaiset haluavat kokea yhdessä uusia asioita ja luoda unohtumattomia muistoja matkalla. Moni toteuttaa pitkäaikaisia haaveita lähtemällä varjoliitämään tai hyppäämällä hevosen selkään. Haukoja aktiviteetteja molemmat, joista kuitenkin hevosratsastus on kenties paremmin koko perheelle sopivampaa puuhaa.  

Hevosratsastus Teneriffalla

Hevosratsastus Teneriffa

Teneriffa on poikkeuksellisen upea paikka ratsastukseen. Vaikka eteläinen saari on pohjoiseen verrattuna karua, tarjoaa korkeat kukkulat ja laaksot loistavat maastot ratsastukselle. 

Hevosratsastus onkin erinomainen tapa tutustua kanarialaiseen luontoon. Ylempänä kukkuloilla avautuu kaunis näköala alas Etelä-Teneriffan lomakohteisiin ja merelle. Taivaanrannassa erottaa helposti naapurisaaren La Gomeran ja kirkkaana päivänä myös El Hierron ja La Palman saarista voi nähdä vilauksen. Taka-alalla kohoaa jylhä Teiden tulivuori. 

Ratsastusta vuori- ja merimaisemissa

Nähtävää ja tehtävää Teneriffalla - Ratsastus

Etelä-Teneriffalla sijaitseva Tenerife Horse Riding tarjoaa ratsastusvaelluksia upeissa maisemissa. Oppaat vievät ratsastajia ikimuistoisille vaelluksille Teneriffan vuorille, josta voi ihailla hienoja merimaisemia ja meren taakse laskevaa Kanarian aurinkoa.

Ratsastamaan voi lähteä vaikkei olisi koskaan aikaisemmin noussut hevosen selkään. Opas valitsee jokaiselle kokemusta vastaavan hevosen. Tarjolla on kauniita ja vaihtelevia maastoreittejä niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Mikäli kokemusta kuitenkin löytyy, on mahdollisuus lähteä vaativammalle vaellukselle, jossa saa nauttia vauhdikkaammasta tahdista. Tenerife Horse Riding  myös vuokraa hevosia hyvin hevoset hallitseville, kokeneille ratsastajille, jotka saapuvat saarelle pidemmäksi aikaa. Tarjolla on myös ratsastuksen opetusta ja muun muassa ponitalutusta perheen pienimmille hevoshulluille. Tallin hevoset ovat erittäin hyvin koulutettuja ja turvallisia. Yleisiä ratsastuksen turvallisuussääntöjä noudatetaan, kuten ratsastuskypärän käyttöä.

Teneriffan aktiviteetit - hevosratsastusta Las Americasissa, Teneriffalla
Perheratsastusretket kuuluvat Tenerife Horse Ridingin suosituimpiin palveluihin. Varoituksen sana vanhemmille, heppahulluus on tarttuvaa ja varsinkin lapsiin nämä upeat eläimet tekevät suuren vaikutuksen!

Saapumisohjeet ja hinnat

Tenerife Horse Riding sijaitsee vajaan 10 minuutin ajomatkan päässä Playa de las Americasista ja Los Cristianosista. Aja tietä TF-28 kohti Aronaa ja Teideä. Kun saavut La Camellaan, käänny ensimmäisestä liikenneympyrästä vasemmalle tielle TF-51 ja aja sitä hieman yli kilometrin jonka jälkeen oikealla puolella näkyy kyltti tallille. Jos otat yhteyttä sähköpostilla ennen tuloasi opas voi myös lähettää yksityiskohtaiset ajo-ohjeet hotellistasi asti.

Jos sinulla ei ole autoa käytössä voit kysyä mahdollisuutta tallin noutopalveluun tai saada neuvoja miten tulla taksilla tai linja-autolla.

Muistathan aina varata ratsastuksen etukäteen lähettämällä WhatsApp-viestin oppaalle numeroon +34 646 807 234 tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen tenerifehorseriding@gmail.com.  

Noin tunnin kestävä maastoratsastus maksaa 24 euroa ja kahden tunnin 46 euroa. Hinnat ovat voimassa vain silloin kun varaus tehdään suoraan Tenerife Horse Ridingille.

 Kartta ratsastustallille