Ajatuksia vuodesta 2020

Me Espanja-loma.fi:llä haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitamme tuesta ja luottamuksesta haasteellisen vuoristoratavuoden päätteeksi.

Espanjassa elettiin muun Euroopan mukana rajoitettua elämää koronaviruspandemian vuoksi maaliskuusta lähtien. Kesäkuussa hurrattiin lentoliikenteen avautumista helpottuneena, mutta juhlinta jäi lyhyeksi liikenteen sulkeutuessa nopeasti uudelleen. Tästä huolimatta moni sai nauttia lomasta Espanjan auringon alla myös tänä vuonna, mutta monen matka peruuntui kokonaan. Vuosi 2021 näyttää kuitenkin valoisammalta koko matkailun saralla. 

“Huoli asiakkaidemme terveydestä ja tyytyväisyydestä piti meidät liikkeessä koko vuoden ja myös valmistelut vuoden 2021 lomakaudelle ovat nyt alkaneet”, sanoo Espanja-loma.fi:n toimitusjohtaja Jannich Petersen. 

Ensi vuosi sarastaa valoisampana ja olemme toiveikkaita että paremmat ajat ovat lähempänä kuin luulimmekaan. Nyt kun rokote on jo pian kaikkien saatavilla, matkustamisesta tulee jälleen turvallista. 

Lentämässä Espanjaan

Vuodesta 2021 povataan tulevan"matkailun suuri vuosi". Kaipuu ulkomaille on monella valtava ja erityksissä eletty aika painaa mieltä. Moni myös veikkaa seuraavan lomakauden olevan normaalia pidempi, joka taas tasaa omalta osaltaan vuoden ruuhkaisimpia lomapiikkejä. 

Perheet ja isommat matkaseurueet tulevat varmasti suosimaan yksityistä majoitusta myös ensi vuonna. Oma loma-asunto takaa yksityisyyden ja myös mahdollisuuden pysytellä muista massoista erossa.

Eristyksissä vietetty aika on herättänyt monella palavan kaipuun luonnon helmaan. Villiin luontoon tutustuu parhaiten vuokraamalla maaseututalon Espanjan sisämaan vehreämmiltä alueilta. Kokoa ystävät ja perheesi kokoon ja lähde nauttimaan raikkaasta maaseutuilmasta Espanjan häikäiseviin luontomaisemiin. 

Tutkimassa Espanjan maaseutua

Turvallisuus ja joustavuus ovat tärkeitä vaatimuksia vuoden 2021 matkailussa. Matkasuunnitelmien muuttuminen on nyt otettu paremmin huomioon kaikessa ja matkailijoille matkan peruminen on tehty huomattavasti helpommaksi. Valikoimassamme on nyt tuhansia loma-asuntoja joustavin peruutusehdoin ympäri Espanjaa.

Tulevaisuus näyttää valoisalta ja uskomme että vuodesta 2021 tulee upea matkailun saralla. Toivomme sinulle ja läheisillesi rauhallista joulun aikaa ja ikimuistoista uutta vuotta. Nähdään taas pian Espanjassa

Espanja-loma.fi:n tiimi

 

Ajankohtaisia matkailuartikkeleita sinulle