Lokakuun 2016 äkkilähdöt: 6 loistavaa tarjousta

Syyskuu on jo lopuillaan, joka tarkoittaa että kesä on ohi. Vai onko sittenkään? Kävimme katsastamassa 6 viime hetken loma-asuntotarjousta Espanjassa, joiden avulla voit jatkaa lomailua lämpöisen auringon alla. 

1. Costa del Sol

Costa del Sol eli suomalaisten Aurinkorannikko on saanut nimensä rannikolla vallitsevan lämpimän ja aurinkoisen ilmaston mukaan. Lokakuussakin keskilämpötila rannikolla on +19 astetta, joka tekee siitä täydellisen lomakohteen vielä loppusyksystäkin. Lomakausi on ohi ja loistavat, viime hetken tarjoukset ovat ilmestyneet sivuillemme. Alla olevasta luksushuvilasta saa jopa 30 prosentin alennuksen. Aikainen lintu madon nappaa!

Costa del Sol vuokra-asunnot

Upea vuokrattava huvila löytyy tämän linkin takaa. Löydä lisää äkkilähtöjä Costa del Solilla ja aloita loman suunnittelu heti. 

2. Costa Blanca

Costa Blanca kuuluu myöskin suomalaisten suosikkilomakohteisiin. Tämä kaunis rannikkoalue sijaitsee Alicanten maakunnassa ja sitä reunustaa 200 kilometriä kaunista rantaviivaa. Tämä loistava viime hetken tarjouskohde irtoaa lokauussa 35 prosenttia edullisemmin kuin elokuussa. 

Costa Blancan lomakohde

Kyseinen kaunis vuokrattava huvila löytyy tämän linkin takaa. Löydä lisää vuokrattavien loma-asuntojen loistavia tarjouksia Costa Blancalla.  

3. Costa Brava

Myös Costa Brava kuuluu monen suosikkilomakohteisiin Espanjassa. Lämpötila on miellyttävä, myös syysaikaan. Alla oleva kaunis vuokrakohde tarjoaa upeat merinäköalat ja loistavat puitteet rennon syysloman viettoon. Hintakaan ei päätä huimaa, kun siitä saa syysalennusta huimat 33 prosenttia.

Costa Bravan lomakohde

Tämä upea vuokrattava merinäköalahuvila löytyy tämän linkin takaa. Löydä lisää viime hetken äkkilähtöjä Costa Bravalle

4. Mallorca

Jos lomailet mielummin saarilla, tulet varmasti ihastumaan viehättävään Mallorcaan. Kuvan ullakkohuoneisto sijaitsee 50 metrin päässä rannasta ja kaikista palveluista. Lokakuussa lomaillaan jopa 33 prosenttia edullisemmin hinnoin kuin syyskuussa. Ole siis nopea!

Mallorcan lomakohde

Tämä upea vuokrattava huoneisto löytyy tämän linkin takaa. Löydä lisää vuokrattavien loma-asuntojen tarjouksia Mallorcalla

5. Costa Tropical

Granadan maakunnassa (Costa Tropical) sijaitsee upea huvila nimeltään Casa Renaissance. Toscanan ja Meksikon vaikutteet talon sisustuksessa luovat ylellisen ja rennon ilmapiirin. Tämä on oivallinen piilopaikka arjesta irtautumiseen! Edes hinta ei saa lomatunnelmaa latistumaan, sillä huvilan viime hetken hinta on jopa 50 prosenttia alempi! 

Costa Tropicalin lomakohde

Upea Casa Reneissance löytyy tämän linkin takaa. Löydä lisää äkkilähtöjä Costa Tropicalille ja matkasi voi alkaa!

6. Cádiz

Viimeisenä esittelemme upean huvilan Cádizissa, josta avautuvat näköalat ovat henkeäsalpaavan kauniit! Eikä siinä kaikki: huvilan takapihalta pääsee suoraan rannalle yksityistä sisäänkäyntiä pitkin. Tästä kauneudesta pääsee nauttimaan 33 prosentin alennushinnoin lokakuussa. 

Cadizin lomakohde

Upea Cádizin huvila löytyy tämän linkin takaa. Löydä lisää upeita lomatarjouksia Cádizissa

Toivottavasti pystyimme auttamaan sinua syyslomasuunnitelmien laatimisessa. Löydät lisää upeita viime hetken tarjouksia sivuiltamme. Mikäli et vielä saanut tarpeeksesi lämpimistä ja aurinkoisista päivistä, suuntaa lomalle Espanjaan jatkamaan kesää!