Joulukuun äkkilähdöt aurinkoon - parhaat tarjoukset

Joko sait tarpeeksi lumesta, kylmästä viimasta ja rännästä? Siemailisitko mielummin kylmää sangriaa lämpöisen auringon alla. Niin ajattelimmekin. 

Olemme koonneet listan parhaimmista tarjouksista ympäri Espanjaa, jotta voit heti aloittaa talven pakosuunnitelman laatimisen. 

1. Alicante

Alicante

Costa Blanca on klassinen kesälomakohde, mutta rannikolla viihdytään yhtä lailla talvellakin. Esimerkiksi kesäisin ruuhkainen Alicanten kaupunki rauhoittuu talvisin ja sen upeita nähtävyyksiä on tuskattomampi kierrellä. Kaupungissa järjestetään myös paljon erilaisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, jotka houkuttelevat väkeä läheltä ja kaukaa. Alicanten keskeisen sijainnin ansiosta kaupungista on helppo lähteä tutkimaan rannikon muita nähtävyyksiä. Tutustu parhaimpiin tarjouksiin majoituksesta Alicantessa täällä

2. Nerja

Näköala Balcon de Europalta Nerjassa

Costa del Solin kaunein kalastajakylä tarjoaa paljon tekemistä ympäri vuoden! Matkailijat viihtyvät erityisesti Nerjan mielenkiintoisissa tippukiviluolissa, huikealla Balcon de Europan näköalatasanteella ja alueen upeissa luonnonpuistoissa. Nerja sijaitsee myös lyhyen matkan päässä Malagasta, jonka yöelämä ja tapahtumat ovat vertaansa vailla. Löydä parhaat tarjoukset Nerjan loma-asunnoista täältä. 

3. Tenerife

Anagan luonnonpuisto, Teneriffa

Lähde nauttimaan trooppisesta lämmöstä keskellä talvea! Teneriffan mustat rannat ovat uskomattoman kauniita ja saari on pullollaan upeita luontonähtävyyksiä. Täällä voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja ympäri vuoden ja lähteä vaikka ikimuistoiselle retkelle bongaamaan valaita. Katsasta parhaat tarjoukset vuokrattavista asunnoista Teneriffalla ja virittäydy lomatunnelmaan! 

4. Barcelona

Barcelona, Parc Guellin puisto

Barcelona on kenties Espanjan täydellisin kaupunki. Kohde sopii loistavasti niin rennon rantaloman kuin kulttuuririkkaan kaupunkilomankin viettoon. Kaupungissa viihtyvät myös shoppailijat, perheet ja superkulinaristit. Eikä sovi unohtaa kaupunkia ympäröivää upeaa maaseutua, jonne voi lähteä patikoimaan, tutustumaan maailmankuuluihin cava-tiloihin ja kiertelemään Katalonian upeita pikkukyliä. Löydä parhaat tarjoukset lomalle Barcelonassa täältä!

5. Gran Canaria

Playa del Inglésin ranta

Suomalaisten suosikki Gran Canaria houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden nauttimaan sen lämpöisestä auringosta ja upeista rannoista. Gran Canarialla voi viettää aikaa myös kierrellen saaren upeita pikkukyliä ja vuoristoista maaseutua sekä paikallisista herkuista nauttien. Löydä parhaat tarjoukset vuokra-asunnoista Gran Canarialla täältä!

Pääsitkö jo vauhtiin lomasuunnitelmissasi vai tarvitsetko lisää inspiraatiota? Katsasta kaikki viime hetken äkkilähdöt Espanjaan ja varaa paikkasi lämpimän auringon alta!