Marbellan parhaat rantaklubit - Suite del Mar

Suite del Mar - elämä on makeaa 

Suite del Mar sijaitsee Costa del Solin hienoimmalla rannikkoalueella, Golden Milella (suom. Kultaisella Maililla). Suite del Mar sijaitsee maailmankuulun Puente Romanon hotellin vieressä, aivan rannan tuntumassa. Jo legendaarinen Puente Romano rakennettiin vuonna 1974 ja hotelli on saanut nimensä sen sisällä sijaitsevasta roomalaisesta sillasta, joka on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla jkr. 

Suite del Mar on viihteen ja rennon pintaliitoelämän kehto. Klubilta löydät rennon rantaklubin, trendikkään yökerhon ja hyvin hienon "chiringuiton".

Suite del Mar koostuu kahdesta alueesta. Ulkoalue on hyvin trendikkäästi suunniteltu ja voit vuokrata täällä aurinkotuoleja ja yksityisempiä aurinkopetejä, joiden hintaan sisältyy oma tarjoilija. Sisätilassa sijaitsee rento "chillout lounge", joka toimii päiväsaikaan ravintolana ja yöaikaan se muuntautuu Marbellan parhaimmaksi yökerhoksi.

Kesäkuukaudet Suite del Marissa ovat ainutlaatuisia. Täällä bongaat julkkiksia ja pääset osallistumaan koko rannikon kuuluisimpiin tapahtumiin.  

Suite del Mar

Del Mar ravintola

Puente de Romanon hotellin yhteydessä toimii monta ravintolaa, joista yksi varteenotettavimmista on Del Mar. Del Marin ravintola on sisustettu tyylikkäästi luonnonmateriaalein ja sieltä avautuvat kauniit maisemat rannalle. Del Marin ravintolan menu on hyvin laaja, mutta löydät sieltä varmasti jotain sinua miellyttävää. Del Mar käyttää annoksissaan vain ja ainoastaan lähiruokaa ja leivät tehdään omassa uunissa tarkoin suunnitellun reseptin mukaan. Lounas ja päivällinen koostuu yleensä itämaisen ja perinteisen espanjalaisen keittiön antimista. Kannattaa maistaa ravintolan tuoretta cevicheä (limemehussa kypsytettyä kalaa) ja heidän erinomaisia hedelmämehujaan. Menulta löytyy myös raikkaita salaatteja sekä maittavia liharuokia. 

Suite del Mar

Kenelle?

Suite del Mar sopii suuremmille ryhmille, jotka haluavat viettää rentoa aikaa yhdessä ja nauttia eksklusiivisesta palvelusta ja ympäristöstä. Paikka sopii päiväsaikaan myös mainiosti perheille. 

Milloin?

Suite del Mar on kesäkuusta syyskuuhun auki maanantaista perjantaihin. Keittiö on auki klo 13:30 - 16:00 ja uudelleen klo 21:00 - 1:00. Vaikka paikka on kiinni talvisaikaan, on yökerho silti auki ympäri vuoden. 

Missä?

Suite del Mar sijaitsee Playa Nagüelesissa, Marbellan ja Puerto Banuksen välissä. Sen tarkka osoite on:  Hotel Puente Romano, Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe, Marbella. Puh: +34 9528 20900.

Suite del Mar

Mikäli olet Marbellassa kesäkuun alussa, kannattaa ottaa osaa huikeaan Marbella Luxury Weekendiin. Luvassa on kokonainen viikonloppu luksusta, hienostojuhlia, shampanjaa ja aamuyöhön jatkuvia bileitä. Muista lisätä luottokortillesi katetta ennen astumista alueelle!