Marbellan parhaat rannat: Playa Nagüeles

Harva ranta yltää Playa Nagüelesin taivasta hipoavalle tasolle. Golden milellä (Kultaisella maililla) sijaitsevalla rannalla sijaitsevat Marbellan parhaimmat hotellit, ravintolat ja rantaklubit. Playa Nagüeles on rikkaiden ja kauniiden leikkikenttä. 

Playa Nagüeles on ylellisin ranta Marbellan 10 parhaan rannan listamme

Tietoa Nagüelesin rannasta

Playa Naguelesin ranta Marbellassa, Aurinkorannikolla
Nagüelesin ranta on 800 metriä pitkä ja 40 metriä leveä. 

Rantaa reunustaa upea Paseo Maritimo-rantabulevardi, jota on kunnostettu ahkerasti viime aikoina. Nagüeles alkaa aivan kuuluisan Puente Romanon hotellin vierestä ja jatkuu aina Playa de Casablancan ja Playa Trocaderon lähelle asti. On vaikea erottaa rantoja toisistaan, koska ne ovat kasvaneet kiinni toisiinsa. 

Nagüelesin ranta Marbellassa, Aurinkorannikolla

Palvelut

Nagüelesin ranta siivotaan päivittäin koneellisesti ja alue pidetään muutenkin erittäin puhtaana. Rannalla päivystää hengenpelastajia ja se onkin erinomainen kohde lapsiperheille. 

Alueelta löytyvät kaikki mahdolliset palvelut, mutta hintataso on korkea. Rannalta löytyy luksusveneiden ja upeiden rantavuoteiden vuokrauspisteitä sekä kalliita ravintoloita. 

Paseo maritimo-rantabulevardilta löytyy kuitenkin edullisempiakin vaihtoehtoja. Edullisempaa tekemistä etsivien kannattaa vaikka vuokrata pyörä ja tutustua Marbellaan toisella tavalla. Paseo maritimolla näkyykin paljon pyöräilijöitä jotka nauttivat upeista merimaisemista urheillen samalla. 

Trocadero Playan ylellinen ravintola sijaitsee Nagüelesin rannan oikealla puolella. Ravintola kuuluu Marbellan parhaisiin ravintoloihin ja se tarjoilee tasokkaita paikallisia herkkuja. Alkuruuat ja salaatit pyörivät noin 15 euron luokassa ja pääruuat 18-22 eurossa. Ravintola on kuitenkin erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokeilla erinomaista paikallista ruokaa. 

Video Naguelesin rannasta

Saapuminen

Playa Nagüeles sijaitsee Marbellan Golden milellä, noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta - kartta

Playa Naguelesin kartta Marbellassa, Aurinkorannikolla

Marbellasta: aja Calle de Ricardo Sorianoa (N-340) länteen päin kohti Puerto Banústa. Katu muuttuu Bvd del Príncipe Alfonso von Hohenloheksi. Jatka Gran Hotel Guadalpinin ohi ja sinun tulisi pian nähdä Marbella Clubi ja Puente Romanon hotelli. Ranta on aivan niiden edessä.  

Málagasta: aja tietä A7 (kohti Marbellaa/Algecirasia) ja käänny poistumistien numero 181B:n kohdalla, jolloin tulet Arroyo del Rocíon tielle. Seuraa samaa tietä aina rannalle asti ja Puente Romano hotellille.