Marbellan parhaat rannat: Playa Fontanilla

Playa Fontanilla on niin paikallisten kuin lomalaistenkin suosima ranta Marbellassa. Fontanillan ranta kuuluu Marbellan 10 parhaan rannan listallemme.

Playa Fontanilla on yksi Marbellan keskustan rannoista ja on näin kohtuullisen kävelymatkan päässä mistä vain Marbellan hotellista. 

Ranta on niin suosittu, että se on erityisesti kesäaikaan täynnä aurinkoa kaipaavia lomalaisia ja paikallisia. Fontanilla on myös Marbellan keskustan lähellä olevista rannoista kaunein. 

Tietoa Fontanillan rannasta

Fontanillan ranta Marbellassa, Aurinkorannikolla

Fontanillan ranta on noin 1000 metriä pitkä ja 30 metriä leveä. Ranta alkaa Marbellan satamasta ja sitä vierustaa kaunis rantabulevardi. 

Hiekka on kultaista ja vesi kristallin kirkasta. 

Fontanillan ranta Marbellassa, Aurinkorannikolla

Palvelut

Täältä löydät kaikki mahdolliset palvelut. Koska Fontanilla sijaitsee aivan Marbellan keskustassa, kaikki on kivenheiton päässä.

Rantabulevardilla (Paseo maritimo) löytyy laaja valikoima upeita baareja, ravintoloita ja liikkeitä. Rannalla on erinomaiset mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen sekä sieltä löytyy yleiset suihkut, wc-tilat ja rantaa päivystävät hengenpelastajat. Läheltä löytyy ostoskeskuksia elokuvateattereineen ja kuntosaleineen. 

Suosittelemme rannan läheisyydessä sijaitsevaa La Red-ravintolaa. Ravintola tarjoilee paikallisia herkkuja ja erinomaisia kalaruokia - kohtuullisin hinnoin. Täällä viihtyvät erityisesti paikalliset perheet. 

Video Playa Fontanillasta

Saapuminen

Playa Fontanilla sijaitsee aivan Marbellan keskustassa - kartta

Playa de la Fontanilla Marbella map

Marbellan keskustasta: Fontanillan ranta sijaitsee noin 600 metrin päässä Marbellan Parque de la Constituciónista. On mahdotonta olla huomaamatta rantaa. 

Málagasta: nopein tie Málagasta Marbellaan käy tien A7:n kautta. Käänny poistumistieltä numero 182 kohti Nagüelesia. Tulet lopulta Bulevar de Ashmawylle, jota seuraamalla saavut suoraan rannalle.