Marbellan parhaat rannat: Bounty

Bounty beach on yksi trendikkäimmistä ja nuorekkaimmista paikoista Aurinkorannikolla

Rannalla löytää kohtuuhintaisia ravintoloita ja rantabaareja. Palmu- ja banaanipuut suovat varjoa sitä kaipaaville ja dj:t soittavat rentoa chill out-musiikkia. Rannalla tunnelmaa kuvaa parhaiten sana `rento´.

Tietoa Bountyn rannasta 

Bountyn ranta Marbellassa, Aurinkorannikolla

Bounty beach on itse asiassa Bountyllä sijaitsevan rantabaarin nimi. Rannan virallinen numi on Playa del Cable, mutta vuosien saatossa Bounty on saanut vakaamman sijan, ainakin Marbellan nuoremman sukupolven keskuudessa. 

Ranta on 1300 metriä pitkä ja noin 70 metriä leveä. Ranta pidetään aina siistinä. 

Kesäaikaan rannalla järjestetään rantajuhlia sunnuntai-iltaisin. Rannalle on mukava lähteä tällöin viettämään iltaa paikallisten seurassa. 

Bounty on ehdottomasti trendikkäin ranta Marbellan 10 parhaan rannan listallamme.

Bounty eli Playa del Cable Marbellassa, Aurinkorannikolla

Palvelut

Bountyllä löydät Marbellan hintatasoon verrattuna kohtuullisen hintaisia ravintoloita ja baareja rennossa ilmapiirissä. Salaattien ja pastojen hinnat pyörivät noin 9 euron hintaluokassa ja kala-ateriat maksavat noin 12 euroa.

Voit vuokrata rannalta aurinkovuoteita ja rannalta löytyy yleiset suihku- ja wc-tilat.

Bounty on erityisen suosittu lentopallon pelaajien ja vesiurheilulajien harrastajien joukossa.  

Video Bountyn rannasta

Saapuminen

Bountyn ranta sijaitsee 3 kilometrin päässä Marbellan keskustasta - kartta

Bountyn rannan kartta Marbellassa

Marbellasta: aja itään päin Calle de Ricardo Sorianoa (joka myöhemmin muuttuu Av de Severo Ochoaksi). Käänny oikealle ennen Marbellan keskustaa ja käänny Marbellan poliisiaseman kohdalta oikealle rantaan päin vievälle tielle. 

Malagasta: aja tietä N340-A7 kohti Marbellaa. Käänny Marbellan keskustaan osoittavasta tienhaarasta , jolloin saavut Av de Severo Ochoalle. Kun näet Marbellan kaaren, käänny sen kohdalta vasemmalle, jolloin saavut rannalle.