Vuokrattavia loma-asuntoja Espanjassa

Asunto Espanjasta - vuokraus parempi vaihtoehto?

Loma-asunnon vuokraus Espanjassa on edullinen ja mukava vaihtoehto perinteiselle hotellille.

Espanjassa loma-asunnot ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat tilan suuremmillekin lomaseurueelle. Aika kuluu tiiviimmin yhdessä ja rahaa säästyy muita aktiviteetteja varten. Espanjan asunnon vuokraamisen jälkeen harvoin enää kaipaa ruuhkaisten hotellien vilinään.

  • Loma-asuntoja omalla uima-altaalla - omalla uima-altaalla varustettu asunto on loistava vaihtoehto perheille. Jokaiselle perheenjäsenelle voi olla oma huone ja aikaa voi viettää altaalla telmien.
  • Loma-asunnot - vuokraamalla loma-asunnon Espanjassa pääset lähelle nähtävyyksiä ja aktiviteettejä. Asunnot sopivat loistavasti kaupunkilomalle.
  • Huvila omalla uima-altaalla - lomahuvilan vuokraaminen Espanjasta on loistava vaihtoehto, mikäli kaipaat rauhaa tai matkustat suuremman matkaseurueen kanssa. Huvilassa on mukavasti tilaa, oma uima-allas sekä yksityiset pysäköintipaikat.
  • Maaseututalot - vuokraamalla pienen mökin tai maaseututalon vuorilta pääset nauttimaan Espanjan luonnosta kaikin henkäyksin. Maaseututalot sijaitsevat loistavilla paikoilla upean maaseudun ympäröimänä.

Minkälaista majoitusta sitten etsitkin, Espanja-Loman sivuilta löydät asunnon jokaiseen makuun ja budjettiin.

Moni loma-asunnon omistajamme on paikallinen ja he antavat parhaimmat mahdolliset vinkit loma-asuntoonsa Espanjassa. Omistajat mielellään kertovat matkailijoille lempiravintolansa, parhaimmat nähtävyydet ja hauskimmat aktiviteetit lähistöllä.

Espanja-Loma.fi on vuokrattavien loma-asuntojen asiantuntija Espanjassa. Olemme johtavia loma-asuntojen välittäjiä ja meillä on loistava kokemus ja tietoa matkustamisesta Espanjassa. Tiimimme on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Nauti lomastasi Espanjan auringon alla!

X


Olen lukenut ja hyväksyn yksityissuojaa koskevat käytännöt.
 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!  
Spain-Holiday käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaaksemme palveluitamme ja tarjoamalla mainoksia, jotka valitaan seuraamalla selaamiasi sivustoja. Muuta asetuksia ja katso lisätietoja.