Casa del Piloto -Luxury Villa with pool.

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Casa Piloto
Casa Piloto
Pool to the spires
Pool to the spires

Nopea katsaus

  • 4 makuuhuonetta
  • yöpyy 8
  • 2 kylpyhuonetta
  • 3 WC:tä
  • 300 m² sisätila
  • 2000 m² terassialue
  • 300 neliömetrin puutarha
  • Yksityinen uima-allas
  • Wi-fi
  • Parveke
  • Patio
  • Terassikalusteet
Alkaen
2 100£ 1 770$ 2 235
Per viikko
Kokonaishinta
+34 638085708
+34 654455772
+34 981807907

Kuvaus (omistajan kirjoittama)

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Voted by the Sunday Times Travel section as a top 50 European Rental Villa. This old stone house has been lovingly restored, mixing the beautiful aesthetics of traditional Galician stonework with a unique, stylish and contemporary feel.

The property sleeps 8 people and has at its heart a huge atrium living space which embraces the living, dining and kitchen spaces. Ensuring a wonderful communal holiday space.

The villa is just 3kms from the beautiful beaches of Ria de Muros y Noia and yet it has absolute privacy and stunning views. The villa backs onto the forest and has an infinity type private swimming pool from where you can enjoy the scenery.

The nearby towns of Noia and Muros provide the visitor with interesting and pleasant evening surroundings as well as regular markets and festivals. It truly is a stunning, unspoiled part of Spain and provides the visitor with an unforgettable holiday experience.

Varusteet

Yleistä:

rantapyyhkeet, liinavaatteet, siivouspalvelu, pyyhkeet

Ulkotilat:

yksityinen uima-allas, parveke, patio, puutarha, terassi, terassikalusteet, aurinkotuolit, ulkogrilli, pysäköintimahdollisuus, yksityinen pysäköintimahdollisuus

Sisätilat:

Wi-fi, sateliitti, lämmitys, takka, cd-soitin, dvd-soitin, radio, pesukone, tv, puhelin, silitysrauta, silityslauta, lasten syöttötuoli, pinnasänky, turvallinen

Keittiö:

astianpesukone, pakastin, jääkaappi, grilli, keittotaso, mikroaaltouuni, uuni, tehosekoitin, kattila, leivänpaahdin

Kylpyhuone:

suihku, kylpyamme, hiustenkuivaaja, lattialämmitys

Vuoteet:

2 parivuodetta, 4 yhden hengen vuodetta, 2 vuodesohvaa

Näköala

Merinäköalat, Vuoristonäköala, Uima-allasnäköala

Soveltuuvuus

lemmikkieläimet sallitaan, tupakointi kielletty sisätiloissa, auton käyttöä suositellaan

Huomioitavaa

Its a rural getaway, family holiday experience. Plenty to do and see in one of the most picturesque and unspoiled parts of Spain.

Alue

Etäisyydet

Lentoasema (Santiago de Compostela): 35 kilometriä
Ranta: 3 kilometriä
Golf: 8 kilometriä
Kaupat: 1 kilometri

Paikallisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia

pienkaupat, ravintolat, pubit, internet kahvila, satama, kirkko, puisto, markkinat

Paikalliset aktiviteetit

pyöräily, sukellus, kalastus, golf, ratsastus, patikointi, surffaus, uinti, tennis, kävely, vesihiinto, purjelautailu

Hinnat

Alkaen Päättyen Minimi majoittumisaika
03 joulu 2016 07 tammi 2017 350£ 295$ 372 5 yötä
07 tammi 2017 29 huhti 2017 300£ 253$ 319 5 yötä
29 huhti 2017 27 touko 2017 350£ 295$ 372 5 yötä
27 touko 2017 01 heinä 2017 400£ 337$ 426 1 viikko
01 heinä 2017 02 syys 2017 600£ 506$ 639 1 viikko
02 syys 2017 30 loka 2017 400£ 337$ 426 1 viikko
30 loka 2017 03 joulu 2017 300£ 253$ 319 5 yötä
03 joulu 2017 07 tammi 2018 350£ 295$ 372 5 yötä
07 tammi 2018 29 huhti 2018 300£ 253$ 319 5 yötä
29 huhti 2018 27 touko 2018 350£ 295$ 372 5 yötä
27 touko 2018 01 heinä 2018 400£ 337$ 426 1 viikko
Ellei muuta ole mainittu, tämän kohteen hinta suoritetaan valuutassa: € Kokonaishinta
Varausmaksu:40 %
Suorita jäljelle jäävä maksu 6 viikkoa ennen saapumista
Palautettava takuuvuokra:-
Loppusiivous:Sisältyy hintaan
Lemmikkieläimet:Sisältyy hintaan
Lakanat ja pyyhkeet:Sisältyy hintaan
Vauvansänky:Sisältyy hintaan
Syöttötuoli:Sisältyy hintaan
Sähkö:Sisältyy hintaan
Vesi:Sisältyy hintaan
Wi-fi:Sisältyy hintaan
Hyväksytyt maksutavat: Pankkisiirto
Huomioita:We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.
Varausmaksu:
40 %
Suorita jäljelle jäävä maksu 6 viikkoa ennen saapumista
Palautettava takuuvuokra:
-
Loppusiivous:
Sisältyy hintaan
Lemmikkieläimet:
Sisältyy hintaan
Lakanat ja pyyhkeet:
Sisältyy hintaan
Vauvansänky:
Sisältyy hintaan
Syöttötuoli:
Sisältyy hintaan
Sähkö:
Sisältyy hintaan
Vesi:
Sisältyy hintaan
Wi-fi:
Sisältyy hintaan
Hyväksytyt maksutavat:
Pankkisiirto
Soita omistajalle varmistaaksesi maksutiedot ennen maksamista
Huomioita:
We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.

Varaus kalenteri

Vaihtopäivä: Lauantai joustavalla aikataululla

Arvioinnit tästä kohteesta alueella Outes

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 2 arviointiin.
Arviointi
Kohde
Omistaja
Alue

Arviointi :
Kohde :
Omistaja:
Alue :
Yksityiskohtainen luokittelu
Laatija:
26. syys 2016
Kohde
Puhdas ja siisti saavuttaessa
Ilmoitetut laitteet ja välineet olivat asunnossa ja toimivia
Laatu vs. hinta
Kohde vastasi odotuksiamme
Omistaja
Nopea ja hyvä kommunikointi
Vuokrasopimus ja maksu
Palvelu tulopäivästä lähtöpäivään
Alue
Vastasi odotuksiamme
Suosittelemme tätä aluetta
Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti

Omistajan kommentti
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Arviointi :
Kohde :
Omistaja:
Alue :
Yksityiskohtainen luokittelu
Laatija:
23. syys 2013
Kohde
Puhdas ja siisti saavuttaessa
Ilmoitetut laitteet ja välineet olivat asunnossa ja toimivia
Laatu vs. hinta
Kohde vastasi odotuksiamme
Omistaja
Nopea ja hyvä kommunikointi
Vuokrasopimus ja maksu
Palvelu tulopäivästä lähtöpäivään
Alue
Vastasi odotuksiamme
Suosittelemme tätä aluetta
Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti

Omistajan kommentti
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi
X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja voit voittaa 750 euroa seuraavaa Espanjan lomaasi varten. Valitse 7500 loma-asunnon joukosta.

 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!