Wake up to fabulous views
We loved this property. Ten minute walk to a beautiful safe sandy beach. Great pool.
Lue lisää

Herää upeita näkymiä!

(5)

HUONEEN ALENNUS TÄMÄ ylellinen huvila viimeisen 2 viikon elokuussa; merinäkymät, 20 mts POHJOISIA, vesiputouksia, 1000 neliömetriä rehevää puutarhaa ja rannan vieressä!!.

Nopea katsaus

Loma-huvila vuokrattavana alueella: L'Ampolla

Pinta-ala

250 m²

Yöpyy

9

Makuuhuoneita

4

Kylpyhuoneita

3

  • Yksityinen uima-allas
  • Lämmitetty uima-allas
  • Wi-fi
  • Parveke
  • Patio
  • Kattoikkuna
  • Puutarha
  • 300 m² terassialue

Lentoasema (Reus)

45 kilometriä

Ranta

200 metriä

Golf

6 kilometriä

Kaupat

3 kilometriä

Kuvaus

HUONEEN ALENNUS TÄMÄ ylellinen huvila viimeisen 2 viikon elokuussa; merinäkymät, 20 mts POHJOISIA, vesiputouksia, 1000 neliömetriä rehevää puutarhaa ja rannan vieressä!!.

Joten hyvä uutinen on, että voimme tarjota 15%: n alennuksen elokuun viime hetken peruutuksesta johtuen. Vakava säästö, mutta nyt huvila ... Tämä on ainutlaatuinen lomamökki, joka sijaitsee Les Oliveresin eksklusiivisessa lomakohteessa ja merenrannan ensimmäinen rivi, josta on upeat merinäkymät. Se on suunniteltu charmilla ja makuilla, joka on täydellinen ylivoimaisen perheen lomalle. Villa sijai...
Lue lisää

Rekisteröity loma-asunto - ID 29863

HUTTE-002931

Sinut toivottaa tervetulleeksi

Tietoja henkilöstä Eva

Ilmoitus julkaistu helmi 2009

(217)

217 arviointia

Puhutut kielet: englanti, ranska, espanja, katalaani

Laitteet ja tarvikkeet

Yleistä

Liinavaatteet

pyyhkeet

hälytysjärjestelmä

Ulkotilat

Yksityinen uima-allas

lämmitetty uima-allas

parveke

patio

kattoikkuna

puutarha

terassi

terassikalusteet

aurinkotuolit

ulkogrilli

pysäköintimahdollisuus

yksityinen pysäköintimahdollisuus

autotalli

Sisätilat

Wi-fi

sateliitti

ilmastointi

lämmitys

takka

dvd-soitin

videot

pesukone

tv

ovipuhelin

silitysrauta

silityslauta

lasten syöttötuoli

pinnasänky

Keittiö

Astianpesukone

pakastin

jääkaappi

kahvinkeitin

grilli

keittotaso

mikroaaltouuni

uuni

tehosekoitin

kattila

leivänpaahdin

Kylpyhuone

Suihku

kylpyamme

hiustenkuivaaja

Vuoteet

2 parivuodetta

4 yhden hengen vuodetta

Näköala

Merinäköalat

Vuoristonäköala

Uima-allasnäköala

Soveltuvuus

Lemmikkieläimet sallitaan

auton käyttöä suositellaan

Alue

Etäisyydet

Lentoasema (Reus) - 45 kilometriä

Ranta - 200 metriä

Golf - 6 kilometriä

Kaupat - 3 kilometriä


Paikallisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia

Pienkaupat, ravintolat, pubit, yökerho, kahvila, internet kahvila, vesipuisto, huvipuisto, satama, kirkko, markkinat, puinen jalkakäytävä, konsertit

Paikalliset aktiviteetit

Pyöräily, sukellus, kalastus, golf, ratsastus, patikointi, purjehdus, uinti, tennis, kävely, vesihiinto, purjelautailu

Hinnat

Varaus kalenteri

Vapaana

Erikoistarjous

Varattu

Arvioinnit tästä kohteesta alueella L'Ampolla (5)

Keskiarvo
Loma-asunto
Alue
Vuokravälittäjä

arvioivat tämän asunnon 4/5 , päiväys 16. syys 2018

2 henkilöä henkilöä pitivät tätä hyödyllisenä.

Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti

We enjoyed our stay very much apart from the pool not being heated on arrival (the advertise of the house said it would be) We asked for it to be turned on and Catalan ways fixed it the same evening. However the pool cover did not work so we could’t close it at night as Catalan ways told us to do to keep the pool warm during the colder nights. Someone was supposed to come the next morning but no one did and we did not hear anything from Catalan ways for the rest of our stay. This resulted in a really cold pool in the mornings and early day which we were very unhappy about. We could not use the pool as much as we would have liked. Most of us(5 adults, 2 children) also thought the beds were to hard. They could use an extra thin mattress on top of the regular one to make it less hard. The built in Coffee machine had old beans in it and we could not use it. These were the things we were dissatisfied with. The good things were that the house was beautiful, the kitchen worked fine for us to cook, all bedrooms were great and bathrooms too. We loved the garden and terrace very much. We also liked the location of the house and the beaches nearby.

Isännöitsijän kommentti

Hi Patricia, We are so sorry that the pool temperature was not as high as you wanted.yes there was an issue with the automatic pool cover during your stay. In fact we dropped by the villa to have it repaired but you were not at home. As it turned out, there was a winding spindle that had broken and we needed to order it. I also sent you a message to tell you of this so I am surprised you did not get it. Apologies. But the house is fabulous, the gardens magnificent and when the pool cover is working (as it is again) nice warm water for everyone to enjoy. Adrian

arvioivat tämän asunnon 4.5/5 , päiväys 30. heinä 2018

Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti

We had a wonderful holiday in the villa that had an amazing pool and garden, where we could enjoy ourselves and relax as we had hoped. The villa is very nice and spacious - so is the garage that holds two cars easily. We could walk down to a stony beach in 5 min and walk over to a lovely sandy beach in 15 min from the back garden. The walk is a tiny bit challenging but that wasn’t a problem for us. The people behind Catalan Ways were extremely helpful and we could feel that we were dealing with real people. We had a problem with some ants, which was taken care of right away. The town is also very nice with good restaurants.

Isännöitsijän kommentti

Hi Nanna, The only problem we had was when the gardeners arrived and the dogs were playing on the lawn. Gardeners and large dogs do not mix!!! But yes it is a perfect location for active dog lovers with so many nice walks and nature. Maybe you will be back someday but thank you for that very nice review.

arvioivat tämän asunnon 5/5 , päiväys 30. heinä 2017

3 henkilöä henkilöä pitivät tätä hyödyllisenä.

Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Englanti

We loved this property. Ten minute walk to a beautiful safe sandy beach. Great pool.

Isännöitsijän kommentti

Hi Caitriona, Thanks for that great review. Yes it is a great villa, huge garden and next year the pool will be heated!!! So that is going to be a huge improvement. Hpe you got back safe and sound to Ireland.

arvioivat tämän asunnon 4.5/5 , päiväys 23. elo 2019

Tämä arviointi on kirjoitettu kielellä Ranska

Très bon contact avec l’agence, à notre arrivée, il manquait quelques accessoires de cuisine que l’agence nous a acheté le jour même, donc très réactifs. La villa est très belle, très bien placée en hauteur d’une petite crique (prévoir des chaussures en plastique pour plus de confort pour la baignade), un restaurant dans la crique à 100m de la villa. Il faudrait juste mettre à jour les photos de la piscine car depuis, un système de couverture a été installé (normes de sécurité ?) en bout de piscine et coupe un peu la vue sur le jardin. Maison au calme dans un environnement pavillonaire.

Näytä lisää

Alkaen

€ 1 035 per viikko