Arviointeja kohteesta Málaga kaupunki

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 291 arviointiin.

Kaupunki

Rannikko

Olli kauppila

Ainutlaatuisia loma-asuntoja Málagassa

Asunto Málagassa (Parque Litoral)

(35)
 • 2 makuuhuonetta
 • yöpyy 4
 • 2 kylpyhuonetta
 • 86 m² sisätila
 • 10 m² terassialue
 • Yleinen uima-allas
 • Wi-fi
 • Terassikalusteet
 • Sateliitti

Huvila Málagassa (El Candado)

(19)
 • 4 makuuhuonetta
 • yöpyy 10
 • 3 kylpyhuonetta
 • 1 WC
 • 200 m² sisätila
 • 45 m² terassialue
 • 30 neliömetrin puutarha
 • Yksityinen uima-allas
 • Wi-fi

Asunto Málagassa (Centro histórico de Málaga)

(17)
 • 1 makuuhuone
 • yöpyy 2
 • 1 kylpyhuone
 • 24 m² sisätila
 • Wi-fi
 • Tv
 • Liinavaatteet
 • Pyyhkeet
 • Jääkaappi

Kohokohdat

Malagan kaupunki toimii porttina Eteläiseen Espanjaan ja Costa del Solin rannikkoalueelle. Malaga on Picasson synnyinkaupunki ja sen ilmasto on yksi Euroopan parhaimpia. Aiempina vuosina aliarvioitu Malaga on nyt oikeutetusti yksi Espanjan trendikkäimpiä kohteita kulttuuritarjontansa ja gastronomiansa vuoksi.

Kaupungin maurilaiset, renessanssinaikaiset ja modernit kulttuurinähtävyydet ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Vanhankaupungin eloisat kadut, trendikäs SOHOn alue, johon maailmankuulut urbaanittaiteilijat ovat jättäneet jälkensä, Michelin-tähditettyhen ravintoloiden,coctail-baarien ja muotiliikkeiden moderni Muelle Uno satama ja kaupunginalueella kohtaavat 15 uimarantaa kaikki tekevät Malagasta unohtumattoman matkakohteen.

Malagan historia

Tämä urbaani metropoli on yksi maailman vanhimpia kaupunkeja joka juontaa juurensa vuoteen 770 ekr. Aiemmin foinikialaisten siirtokuntana toiminut kaupunki oli edelliseltä nimeltään Malaka. Vuosisatojen kuluessa sitä asuttivat kathagolaiset, roomalaiset ja arabilaiset maurit, aina vuoteen 1487 asti, jolloin kristityt valtasivat alueen.

Yli 600 000 Malagalaista kutsuvat tätä kaunista Välimeren kaupunkia nyt kodikseen ja viime vuosina kaupunkiin on muuttanut myös paljon ulkomaalaisia. Nuoret opiskelijat ympäri maailmaa tulevat Malagaan opiskelemaan espanjaa, joista monij ää alueelle pysyvästi asumaan. Vaikka kaupungista onkin nyt tullut monikansallinen, on se onnistunut säilyttämään tyypillisen Andalusialaisen kulttuurinsa.

Nähtävyyksiä

Malaga on täynnä kulttuuri- jahistoria nähtävyyksiä. Joka kulman takana on jotain mielenkiintoista. Matkailijat jotka haluavat sukeltaa Malagan historiaan, tulevat ihastumaan sen ikivanhoihin historiallisiin rakennuksiin.

Ensimmäinen pysähdyspaikka monelle on Alcazaba, maurilainen linnake kaupungin vieressä olevan kukkulan huipulla.

Kaikista helpoin tie päästä Alcazaballe on ottaa hissi Calle Guillen Sotelolta. Voit ottaa vaihtoehtoisesti turistien suosiman kaupunkikierrosbussin, joka ottaa kyytiin matkustajia eri pysäkeiltä tai ottaa taksin. Kukkulan huipulle voi myös kävellä, jos olet erittäin energisellä päällä. Tältä ikivanhalta linnakkeelta on henkeäsalpaavat näkymät yli kaupungin Välimerelle, sieltä saa myös ikimuistoisia Malaga-kuvia.

Ostokset

Malagan pääkatu on keskeiseinen Calle Larios, jossa kuuluisat ketjut ja pienemmät putiikit, kahvilat ja jäätelöbaarit hemmottelevat shoppailijoita. Kadulta löytää usein erilaisia tapahtumia, elävää musiikkia ja muita katutaiteilijoita. Calle Larioksen läheltä löytyy myös muita pienempiä katuja butiikkeineen ja baarineen. Kaupat ovat yleensä auki kymmeneen illalla, kesäkaudellä myöhempäänkin.

Muelle Unon satama-alue on myös erinomainen paikka ostoksille. Kalliit butiikit reunustavat aurinkoista bulevardia ja täältä löydät myös trendikkäitä coctail-baareja.

Vastikään uudistetusta SOHOn kaupunginosasta löydät lisää trendikkäitä butiikkeja, omalaatuisia lahjakauppoja ja muita pienliikkeitä, jotka selvisivät SOHOn uudistusvaatimuksista.

Jos etsit tavallisempia ostospaikkoja, voit suunnata Larios Centre-ostoskeskukseen lähellä juna-asemaa (Renfe). Larios Centre on tyypillinen ostoskeskus josta löydät suuren elintarvikekaupan ja ketjuliikkeitä. Katua vastapäätä sijaitsee Espanjan kuuluisa Corte Inlgés, joka vastaa Suomen Stockmannia.

Älä myöskään unohda vierailla Atarazanas Marketilla, josta löydät tuoretta kalaa, vihanneksia ja muita raikkaita tuotteita.

Malagan kiertoajelu bussilla

Voit nähdä suurimman osan pienikokoisen Malagan päänähtävyyksistä kävellen. Mutta jos on kaunis ja aurinkoinen päivä, Malagan nähtävyyksiä voi olla hauska ihailla avokaittoisen kaupunkikierrosbussin kyydistä. Bussi vie myös Alcabazan huipulle, joten voit säästää voimiasi loppuillan rientoihin valitsemalla tämän helpon vaihtoehdon tutustua kaupunkiin.

Malagan kaunis ja historiallinen kasvitieteellinen puutarha Jardín Botánico de la Concepción sijaitsee 4 kilometrin päässä kaupungista pohjoiseen. Englantilaisittain suunniteltu puutarha on perustettu 1900-luvulla ja siellä on mukava viettää vaikka keskipäivän tunnit piilossa kuumalta auringolta.

Kaupunki-, ranta- ja maaseutuelämää: kaikki kohtaavat Malagassa. Malagan takana nousevat vuoret ja sen lähimaaseutu ovat vierailemisen arvoisia. Kaunis Montes de Malaga-kansallispuisto sijaitsee 14 kilometriä Malagasta. Siellä voit ihailla suuria mäntymetsiä, syviä laaksoja ja villieläimiä. Kansallispuistosta löytyy eri pituisia kävelyreittejä, piknik-pysähdyspaikkoja, ravintoloita, näköalapaikkoja ja leiriytymisalueita, jos vaikka päättäisit viettää yön kesäisen tähtitaivaan alla.

Mikäli sinulle jää energiaa, voit hypätä Malagassa Segwayn kyytiin. Näillä sähköajoneuvoilla järjestetään opastettuja kierroksia, jotka kestävät 1-2 tuntia.

Malagan juhlat

Malaga on hauska ja pirteä kaupunki, ehkä juuri ympärivuosittaisen auringonpaisteen, terveellisen ja herkullisen ruuan ja sen pitkään juurtuneen kulttuurihistorian vuoksi. Malagassa tunnelma on aina katossa ja paikalliset ovat aina valmiita juhlaan.

Pääsiäisviikko, Semana Santa espanjalaisittain on yhtä iloinen kuin juhlallinenkin. Semana Santa on todella tärkeä juhla Andalusiassa ja Malagan Semana Santa-juhlat jäävät toiseksi vain Sevillan pääsiäisviikon juhlariennoille.

Noche en Blancoa (yötä valkoisissa) vietetään toukokuussa. Tätä juhlaa vietetään kaduilla kulttuurin, musiikin ja muun viihdykkeen saattelemana, ja kaikki ihan ilmaiseksi!  Noche en Blanco on alunperin kotoisin Pariisista, ja sitä on vietetty vain joitakin vuosia Malagassa. Silti Noche en Blanco on saavuttanut vakituisen paikan Malagan juhlakalenterissa. Juhlariennot alkavat noin kello 20 illalla ja niin aikuiset kuin lapsetkin osallistuvat tähän yön yli kestävään juhlintaan.

Malaga Feria kutsuu kaupunkiin miljoonia vierailijoita vuosittain. Tämä elokuussa järjestettävä pisin ja kaikista suosituin juhla Espanjassa kestää yhdeksän päivää - ja yötä! Juhlissa on niin ohjelmaa niin päiväsaikaan kuin yölläkin. Päiväsaikaan ohjelmaa järjestetään keskustassa ja illalla ne siirretään Palacio de Congresokselle kaupungin ulkopuolelle.

Gastronomia ja yöelämä

Malaga ei ole yksinomaan kulttuurimatkakohde. Siitä on tullut vuosien mittaan yksi Espanjan gastronomian kehdoista. Malagasta löydät niin pienempiä tapas-paikkoja kuin Michelin-ravintoloitakin, jotka kaikki loihtivat mitä uskomattomampia annoksia.

Ensimmäinen asia joka tulee mieleen ajatellessa tyypillistä espanjalaista ruokaa on tapas. Malagasta löytyy Espanjan parhaimpia tapas-paikkoja. Monet niistä tarjoilevat pieniä kala- tai äyriäispainotteisia annoksia johtuen kaupungin sijainnista Välimeren rannalla. Espanja-loma.fi:n sivuilta löytyy opas Malagan parhaimpiin tapas-paikkoihin.

Kaupungin keskustassa on laaja valikoima ravintoloita perinteisistä espanjalaisista kalaravintoloista aasialaisiin, marokkolaisiin ja etelä-amerikkalaisiin ruokapaikkoihin. Muelle Uno on kulinaristin taivas, sieltä löytyy paljon laadukkaita ravintoloita ja tasokkaita baareja. Malagan viiniperinne vie takaisin foinikialaisten aikaan. Malaga on tunnettu makeista viineistään Moscatelista ja Pedro Ximenezistään. Malagan seudulta löytyy paljon perinteisiä viinikellareita, joissa kannattaa käydä tutustumassa alueen erinomaiseen viinitarjontaan.

Mikäli sinun tekee mieli elokuuviin tai teatteriin, olet oikeassa kaupungissa. Malagalla on laaja valikoima näyttämötaidetta: musiikkia, tanssia ja teatteria.

Cervantes Theatre-teatteri on kaupugnin päänäyttämö, johon saapuu taiteilijoita ympäri maailman. Kaupungissa on monta elokuvateatteria, mutta niistä erikoisin on Albéniz Cinema, joka näyttää erilaisia yksityisiä elokuvia, joita et löydä muualta.

Malaga herää henkiin yöllä! Kun on aika juhlia, Malaga näyttää oikean luonteensa. Kaupunki hiljenee hetkeksi uneen vasta viiden aikaan aamulla. Malagalaiset yleensä syövät myöhempään illalla, noin klo 22-23 aikaan. Tähän aikaan kaupungin pienet kuppilat täyttyvät perheistä ja ystävistä, jotka nauttivat yhdessä kaupungin iloisesta tunnelmasta. Kaupungista on helppo löytää elävää musiikkia ja yökerhoja ja kaupungissa on monta kattoterassi-baaria, joista voi ihailla huikeita maisemia.

Kesän kuumimpina kuukausina juhlat siirtyvät keskustasta rannoille. Rantabaarit La Malaguetasta Pedregalejoon täyttyvät paikallisista, lomalaisista ja ulkomaalaisista opiskelijoista.

Matkavinkit

Malagan kaupungilla on erinomaiset yhteydet. Pääset kaupunkiin lentokentältä junalla 8 minuutissa, linja-autolla tai taksilla. Renfe, eli Espanjan junaliikenne vie sinut María Zambrano asemalta ihan minne päin Espanjaa haluat. Malagasta pääsee Madridiin vain vajaassa kolmessa tunnissa AVE-pikajunalla. Paikallinen juna vie myös Malagasto Fuengirolaan ja kaupungin sisällä kulkee paikallisia linja-autoja.

Milloin mennä?

Milloin vain. Talvikuukaudet ovat leutoja ja syys- ja talvikuukaudet ovat hyviä kuukausia käydä läpi kaupungin kulttuurinähtävyyksiä, kun kesäturistit eivät ole vielä vallanneet kaupunkia. Kevät tuo mukanaan niin lämpimämmät ilmat kuin erilaisia juhlia, kuten Pääsiäisviikon ja Noche en Blancon. Tällöin rannallakin jo tarkenee. Heinä- ja elokuu ovat hyvin kuumia, jolloin koko Malagan väki viettää aikaa kaduilla etsien pienintäkin tuulenvirettä helpottaakseen oloaan tässä monipuolisessa mutta tulikuumassa kesäkaupungissa.

Tekemistä paikan päällä

Arviointeja kohteesta Málaga kaupunki

Arviointien yhteinen keskiarvo - Pohjautuu 291 arviointiin.
Kaupunki
Rannikko

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
29. huhti 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
22. huhti 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
4. joulu 2015
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
6. heinä 2015
Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi Tämä arviointi on annettu kielellä Suomi

Málaga kaupunki arviointi

Upea paikka


Costa del Sol arvioinnit

Emme käyneet rannalla
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
24. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Málaga kaupunki arviointi

Très belle ville disposant d'intérêts touristiques très variés ( plages, commerces, musées, monuments nombreux et accessibles à pied.


Costa del Sol arvioinnit

Très agréable au printemps, climat très doux. Nombreuses stations balnéaires importantes (Màlaga, Torremolinos, Marbella, Estepona, Benalmàdena, etc...
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
22. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Málaga kaupunki arviointi

Vibrant, friendly, great cultural centres e.g. Pompidou Centre


Costa del Sol arvioinnit

El Palo beach was lovely. Relaxed, no pretensions, lovely to walk along in the evening. Felt very safe.
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
22. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
22. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti

Málaga kaupunki arviointi

Geweldige stad, al een paar keer geweest


Costa del Sol arvioinnit

We zijn alleen in Malaga geweest
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
16. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Saksa Tämä arviointi on annettu kielellä Saksa

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
12. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Ruotsi Tämä arviointi on annettu kielellä Ruotsi

Málaga kaupunki arviointi

sol, shopping och god mat.


Costa del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
10. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Saksa Tämä arviointi on annettu kielellä Saksa

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
10. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Puola Tämä arviointi on annettu kielellä Puola

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
9. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
9. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Málaga kaupunki arviointi

Covered already


Costa del Sol arvioinnit

Covered already
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
3. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti Tämä arviointi on annettu kielellä Hollanti

Málaga kaupunki arviointi

Malaga en zijn achterland zijn geweldig.


Costa del Sol arvioinnit

De Costa del Sol met z'n nieuwbouw en massatoerisme vind ik persoonlijk niks aan.
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
1. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Norja Tämä arviointi on annettu kielellä Norja

Málaga kaupunki arviointi

Very nice city! Parks, beach, seafront, restaurants, bars, shopping - it has all this, and at the same time it is not too big.


Costa del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
1. touko 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Tanska Tämä arviointi on annettu kielellä Tanska

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
23. huhti 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Tanska Tämä arviointi on annettu kielellä Tanska

Málaga kaupunki arviointi

En spændende by med masser af natur, historie og kultur


Costa del Sol arvioinnit

Fin strand og en flot havn med masser af aktivitet
Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
20. huhti 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Ranska Tämä arviointi on annettu kielellä Ranska

Málaga kaupunki arviointi

Très belle ville et sécuritaire


Costa del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi

Kaupunki:
Rannikko:
Laatija:
20. huhti 2016
Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti Tämä arviointi on annettu kielellä Englanti

Málaga kaupunki arviointiCosta del Sol arvioinnit

Oliko tästä sinulle apua? Kyllä Ei Peruuta
Ilmoita väärinkäytöstä Koitko tämän loukkaavaksi
X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja voit voittaa 750 euroa seuraavaa Espanjan lomaasi varten. Valitse 7500 loma-asunnon joukosta.

 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!